Įkraunama...
Įkraunama...

Fabų kampelis

QUOTE(Fanta* @ 2011 11 26, 12:51)
Man knygos labai reikia dovanoms. Kaip durnė, aną kartą pavarčiau BIGo knygyne, tingėjau piniginę trauktis, ai galvoju, nusipirksiu kitą dieną. Aham, pasvajok vadinas biggrin.gif

O tu "Pegase" žiūrėjai???? Nes vakar kaip tik gavau SMS'ą, kad ten bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auxelis @ 2011 11 26, 13:03)
O tu "Pegase" žiūrėjai???? Nes vakar kaip tik gavau SMS'ą, kad ten bus ax.gif

Buvo pranešta, kad bus Panoramoj ir Akropoly. O va paskaičiau nete, kad ta knyga vakar iššluota per dieną doh.gif Nu rengiasi vaikai, važiuojam patikrinsim, gal dar užsiliko kokia knyga kampe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auxelis @ 2011 11 26, 11:50)
Gi nelaužom tradicijų, bariukas, kokteiliukas ir plombyrinė meilė kine ax.gif  mirksiukas.gif 

o pernai ejom??? a g.gif nebepameu kazkaip jau. sklerotikas darausi

as tai pass- iskart sakau. machiau - neverta.
geriau palaukt kokio ooooo ..tokio va super. ale tokio dar nesukyre jauchiu hihihi.gif

pirma gruodzio multikine po 6 lt / dabar jau omni ID skaitos dienos... tai va je inoras - varykit. nes ziuriu siap nieko gero nerodo dar - demesingo.

vaikams pedutes linksmos g.gif g.gif gal nueiti

QUOTE(Fanta* @ 2011 11 26, 12:31)
Nu ką, šiandien misija kinas, ryt misija - teatras.

Kaip suprantu, Adamkaus knygą vėl iššlavė, nespėjau nusipirkt g.gif

pas mus misija teatras bus ir rytoj. tas pats . tikiuos idomus

o snd turejo ateiti svechiu - ale paskutne minute gavom sms kad nebeateis . tai va tokia sujaukta diena gavosi - su tevu pasedejom vieni - su vaikais prie skanestu .. lotuliukas.gif doh.gif .... o toliau kas dirbt - kas miegot, kas filmuku... sestadienis

mandarinai valdo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2011 11 26, 17:02)
o pernai ejom??? a g.gif  nebepameu kazkaip jau. sklerotikas darausi

Ėjom ėjom, tik tas buvo jau prieš du metus ax.gif

Pas mus šeimos diena. Stalo žaidimai valdo yahoo.gif. O jau žvengimo pilni namai, kol kas labai jau linksma. Bet visvien čiuju pasibaigs liūdnu žliumbimu pralaimėjus hihihi.gif...

Dar laukia multikai ir tinginys. Niam niam...
Atsakyti
fainiai kaip auxeli- pas mus apart manes- visi isluze ...na dar Benediktas kazkur nulindes i tamsa filmukus ziuri .... RAMYBE namuos 4u.gif

o saldaus kazko jo- jauchiu reiks uzsitaisyti- norisi KAZKO TOKIO... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2011 11 26, 09:18)
bizyte svaikatos atidelioti nevalia nono.gif , skirk laiko sau būtinai  4u.gif

jo jo, eisiu blush2.gif ale va pms dabar, papai kaip balionai, skauda, eisiu potom biggrin.gif

o mes meduolius jau aną savaitę kepėm thumbup.gif Rusnė zyzė vis, tai pasiaukojau tsakant, nė vieno nebeliko doh.gif

mes šiandien tokią fainą dieną turėjom, aplankėm visa didelė šeimyna močiutę, padarėm labai gražią fotosesiją su ja, jėga thumbup.gif o kokia laiminga ji buvo, spėjo net tris sukneles pasikeist fotosesijos metu wub.gif thumbup.gif traukė skaras, siūlus...taip gera širdy paliko wub.gif
Atsakyti
Pažiūrėjom mes pėdutes. Ką aš žinau. Man asmeniškai nieko gero. Viltei, aišku, labai gerai, jai viskas tinka biggrin.gif O Justė ramstė galvą nuo vienos rankos ant kitos, kol ant galo penkiom minutėm net numigo, ramių nervų vaikas - jeigu neverta dėmesio, geriau pamiegot biggrin.gif

Dar pasishopinom mergaitiškai thumbup.gif Ir geriausia - gavau Adamkaus knygą thumbup.gif biggrin.gif Žodžiu, pliusą dedam šeštadieniui. Dabar laukia silkutė su bulvytėm.
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 11 26, 20:09)
j

mes šiandien tokią fainą dieną turėjom, aplankėm visa didelė šeimyna močiutę,

kaip miela wub.gif wub.gif

QUOTE(Fanta* @ 2011 11 26, 20:11)
Pažiūrėjom mes pėdutes. Ką aš žinau. Man asmeniškai nieko gero. Viltei, aišku, labai gerai, jai viskas tinka biggrin.gif O Justė ramstė galvą nuo vienos rankos ant kitos, kol ant galo penkiom minutėm net numigo, ramių nervų vaikas - jeigu neverta dėmesio, geriau pamiegot biggrin.gif

Dar pasishopinom mergaitiškai thumbup.gif Ir geriausia - gavau Adamkaus knygą thumbup.gif  biggrin.gif Žodžiu, pliusą dedam šeštadieniui. Dabar laukia silkutė su bulvytėm.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nemirtinga tavo Juste ...

o knyga kur radai? g.gif
Atsakyti
Knygą Akropolio Pegase gavau. Pilna dar buvo.
Atsakyti
Bizyte 4u.gif

Maniškiai pažiūrėjo pirmą "Linksmųjų pėdučių" dalį, dabar jau būtų galima ir į antrą eiti.... Tik aš tai nenoriu schmoll.gif. Reiktų vėl gal kaip kažkada su vyrais kino salėn įstumt g.gif
Atsakyti
tai tu Auxeli jau manau gali laisvai istumti vienus vaikus ir pabimbineti... a?
Atsakyti
Pasakykit skanių meduolių receptą, kažkokius pernai kepiau, bet nelabai man schmoll.gif

Pas mus irgi šis savaitgalis - šeimos...retai taip paskutiniu metu pasitaiko, tai vat sėdim, užduotis sprendžiam, Emilė mums Mikės Pūkuotuko enciklopediją skaito, protingi būsim ne tas žodis hihihi.gif

Man tai irgi jau tie vaikiški filmukai nebetraukia...paskutiniam čia buvom, net pavadinimo nepamenu, tai bože bože, migtelėjau kaip reikiant doh.gif
Atsakyti