Įkraunama...
Įkraunama...

Fabų kampelis

QUOTE(shaltis1 @ 2011 12 07, 17:46)
apsirgo jubilijatas,bus nukeliamas gimtadienis dar kitam savaitgaliui, ax.gif .kaip jus.jau ir elgulte zadat puost,pasiruose baliui.

beja,pas mus gereja 3m krize praeina,dabar 6m krize namuose doh.gif .bet jau su jauneliu baika,susikalbu,ir man nebegrasina  lotuliukas.gif .kaip marti ir taisosi? biggrin.gif

Oi tai sveikit ir gero jums nukelto gimtadienio 4u.gif

Marti kaip čia pasakius biggrin.gif Norėtųsi pagirt, bet tik pagiri - ir vėl gaunu nuo jos biggrin.gif

Kaip orai pas jus? Turbūt jau sniego turit?
Atsakyti
QUOTE(Auxelis @ 2011 12 06, 22:13)

Dzimute, kaip tau vakar spektaklis mirksiukas.gif Mačiau buvai rolleyes.gif

va matai, galvojau tik aš jus mačiau, pasirodo ir jūs mane matėt bigsmile.gif spektaklis liux thumbup.gif o jums?
Mes egle irgi jau antrą savaitę džiaugiamės, kažkaip smagu, kai žybsi vakarais thumbup.gif
aš tai ieškau kokios skraistės baltos berneliui. Sausis bus. Bet tai niekur nerandu. Gal kuri ką panašaus turite? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzimute @ 2011 12 07, 21:02)
va matai, galvojau tik aš jus mačiau, pasirodo ir jūs mane matėt  bigsmile.gif  spektaklis liux  thumbup.gif  o jums?

aš tai ieškau kokios skraistės baltos berneliui. Sausis bus. Bet tai niekur nerandu. Gal kuri ką panašaus turite?  blush2.gif

Spektaklis visai nieko, nors kiti man jų labiau įstrigo... Svarbiausia, kad patiko MB thumbup.gif (gimtadienio dovanos dalis čia buvo rolleyes.gif).

Ne, nieko tokio neturiu.
O va Jurgitak, Bizyte - kaip jums perduot ką turiu? Suradau, suruošiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokiam spektaklyje buvot?

Užvažiuosiu aš arba Arūnas paimti vakare.
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2011 12 07, 19:31)
Oi tai sveikit ir gero jums nukelto gimtadienio 4u.gif

Marti kaip čia pasakius biggrin.gif Norėtųsi pagirt, bet tik pagiri - ir vėl gaunu nuo jos biggrin.gif

Kaip orai pas jus? Turbūt jau sniego turit?

pas mus kazkaip keistai su ziema,bet jau itariu viskas prasidet.pas viena diena +8 ,kita diena -8 .nebespeji sekt ,kazkada per zinias pranese ,kad siuo metu salciau meksioja kazkokioja dali nei,pas mus siaures asigali biggrin.gif

aha.ir tave i kampa stato ne tu ja biggrin.gif ka jus planuojat gimtadieniui>kokia dovana?pas mus keistai kazkaip nieko nereik sake jam ax.gif sake nebent keliones i meksika noretu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shaltis1 @ 2011 12 08, 05:58)
pas mus kazkaip keistai su ziema,bet jau itariu viskas prasidet.pas viena diena +8 ,kita diena -8 .nebespeji sekt ,kazkada per zinias pranese ,kad siuo metu salciau meksioja kazkokioja dali nei,pas mus siaures asigali  biggrin.gif

aha.ir tave i kampa stato ne tu ja  biggrin.gif ka jus planuojat gimtadieniui>kokia dovana?pas mus keistai kazkaip nieko nereik sake jam  ax.gif  sake nebent keliones i meksika noretu  lotuliukas.gif

Į kampą nestato, ji be žodžių porą prijomų iš kojos moka, jeigu ne laiku pakalbinai doh.gif

Nu planuojam biški atšvęst, reikia gi pažymėt, 4 metai - ne juokas biggrin.gif Pas mus tai visko reikia, tu kąąąą biggrin.gif Kartais nelabai žino, kas ten per daiktas, bet reeeeikia. Nu tikra motera biggrin.gif Ji tokia prie ūkio labiau, lėlių jai nereikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Auxelis @ 2011 12 07, 22:48)
Spektaklis visai nieko, nors kiti man jų labiau įstrigo... Svarbiausia, kad patiko MB thumbup.gif (gimtadienio dovanos dalis čia buvo rolleyes.gif).

kurie tau labiau? Man tai visi sakė, kad kas matė boeing boeing, tai šitas nebus įdomus, bet visai patiko smile.gif
Beje, man irgi čia buvo gimtadienio dovana. O gimtadienis mano tai vasarį hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2011 12 07, 23:25)
Kokiam spektaklyje buvot?

Užvažiuosiu aš arba Arūnas paimti vakare.

Buvom 'Meilė pagal grafiką" bigsmile.gif

Aniaaaaa atvažiuosi? Vakaras, o lankytojų nėėėėr rolleyes.gif

QUOTE(Dzimute @ 2011 12 08, 19:49)
kurie tau labiau?

Man gal pirmoj vietoj iš "Domino" matytų būtų "Striptizo ereliai", po to "Laukinė moteris", po to "Radijo ereliai", ir tik po to šitas. Tokio paties lygio ir "DNR kodas", "Melo detektorius" man. Šiaip visi geri, bet tie pirmiejo patiko labiausiai bigsmile.gif.
Noriu dar "Žirkles" pamatyt... Nors ir kitos komedijos domina. Patinka man ten atsipalaiduot, pasijuokt thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
kaip paruosiamieji darbai? Ar sarasai mazeja smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(Auxelis @ 2011 12 08, 20:33)
Buvom 'Meilė pagal grafiką" bigsmile.gif

Aniaaaaa atvažiuosi? Vakaras, o lankytojų nėėėėr rolleyes.gif

Neblogas šitas!
Vakar vos nenumirau, tai gal šiandien po 20 val. užsuksiu arba tada jau savaitgalį.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2011 12 09, 14:17)
Neblogas šitas!
Vakar vos nenumirau, tai gal šiandien po 20 val. užsuksiu arba tada jau savaitgalį.

O kas tave taip prispaude, iki mirimo?

As tai nepasnekanti, bandau paipaliotis:). Vaikams svente, negaliu garsiau rektelt o ir tyliai kalbant ne visad supranta:D.Tai po vakarykscio karsto alaus su medum sian jau kiek balsingesne tapau tongue.gif . Reiks pakartot vakare bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 12 09, 15:00)
O kas tave taip prispaude, iki mirimo?

Arba širdelė arba šiaip nervuks kokis. Net nežinau. Jei dar pasikartos reiks jau pas daktarą kulniuoti, tegul tiria viską.
Atsakyti