Na kai ateina ruduo/žiema - pyragų ar kitų kepinių ar šiaiop saldėsių pas mus netrūksta. Užeima man kokis tai smagumas kepti. O dabar dar tokiuos bliūdeliuos maišymas vyks ...
Auxelinas beveik auksinis ... Bet tik dėl to, kad aš labai gera, auksinė
Rytas rytas , kavinames. As jau paste eile atstovejau kol siuntini pasiemiau. Katiniukas sian puse penkiu pazadino, dukt sumaste, tai miego noriuuuuu . Tikiuos kava padarys savo darba .
Tai kiba reiks nuomuotis iš jūsų Nors dar nežinau kaip čia bus, visa nelaiminga, nenori ji tos šarkos, gi nuo vasaros svaigsta kaip mausis rožinę pūstą suknelę, kurią gavo nuo mano tėčio dovanų, tai nežinau...nesinori vaiko nelaimingo ir nelinksmo matyt per šventę
Tai kiba reiks nuomuotis iš jūsų Nors dar nežinau kaip čia bus, visa nelaiminga, nenori ji tos šarkos, gi nuo vasaros svaigsta kaip mausis rožinę pūstą suknelę, kurią gavo nuo mano tėčio dovanų, tai nežinau...nesinori vaiko nelaimingo ir nelinksmo matyt per šventę
Na sarkos tai tokios megstancios blizgucius. Pameni multikas buvo kaip dabinosi sarka visokiais te groziais. O jei butu su ruzava suknia bet det sarkos kauke ant galvos, skraiste juoda balta kazkaip sparnus padaryt. Gal net golfyte juoda ir pedkelnes. Nezinau kokia ten jusu suknia. bet manau sarka per sventes gali but pasipuosus .