Įkraunama...
Įkraunama...

Fabų kampelis

QUOTE(Jurgitak @ 2011 11 29, 22:54)
lotuliukas.gif Dabar bus daug pyragų ir taviškis supras visą smagumą juos bevalgydamas.  4u.gif Bet, šiaip, aš žaviuosi tavo Auxelinu - taip dėl žmonos viską padaryti!!!

Na kai ateina ruduo/žiema - pyragų ar kitų kepinių ar šiaiop saldėsių pas mus netrūksta. Užeima man kokis tai smagumas kepti. O dabar dar tokiuos bliūdeliuos maišymas vyks wub.gif ...

Auxelinas beveik auksinis hihihi.gif... Bet tik dėl to, kad aš labai gera, auksinė lotuliukas.gif
Atsakyti
RYyyyyyyyyyytaaas .. yahoo.gif
user posted image
Atsakyti
Rytas rytas smile.gif, kavinames.
As jau paste eile atstovejau doh.gif kol siuntini pasiemiau.
Katiniukas sian puse penkiu pazadino, dukt sumaste, tai miego noriuuuuu doh.gif . Tikiuos kava padarys savo darba smile.gif.
Atsakyti
Gal kuri turit idėjų Šarkos kostiumui wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 30 lapkričio 2011 - 13:33
QUOTE(Treja @ 2011 11 30, 13:25)
Gal kuri turit idėjų Šarkos kostiumui wacko.gif  wacko.gif  wacko.gif

maniškė pernai buvo šarka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 11 30, 13:37)
maniškė pernai buvo šarka ax.gif

Tai kiba reiks nuomuotis iš jūsų rolleyes.gif Nors dar nežinau kaip čia bus, visa nelaiminga, nenori ji tos šarkos, gi nuo vasaros svaigsta kaip mausis rožinę pūstą suknelę, kurią gavo nuo mano tėčio dovanų, tai nežinau...nesinori vaiko nelaimingo ir nelinksmo matyt per šventę unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treja: 30 lapkričio 2011 - 13:45
QUOTE(Treja @ 2011 11 30, 13:44)
Tai kiba reiks nuomuotis iš jūsų rolleyes.gif Nors dar nežinau kaip čia bus, visa nelaiminga, nenori ji tos šarkos, gi nuo vasaros svaigsta kaip mausis rožinę pūstą suknelę, kurią gavo nuo mano tėčio dovanų, tai nežinau...nesinori vaiko nelaimingo ir nelinksmo matyt per šventę unsure.gif

Daryk rožinę šarką. Gi šarkos pamaivos, joms blizgučiai patinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2011 11 30, 13:44)

Na sarkos tai tokios megstancios blizgucius. Pameni multikas buvo kaip dabinosi sarka visokiais te groziais. O jei butu su ruzava suknia bet det sarkos kauke ant galvos, skraiste juoda balta kazkaip sparnus padaryt. Gal net golfyte juoda ir pedkelnes. Nezinau kokia ten jusu suknia. bet manau sarka per sventes gali but pasipuosus .
Atsakyti
Treja, ka ten reik i mokykla uzrasius nunest? Adresa? Nes as eilini karta su saviskiu nesusisneku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 11 30, 18:20)
Treja, ka ten reik i mokykla uzrasius nunest? Adresa? Nes as eilini karta su saviskiu nesusisneku  doh.gif

Taip, adresą, tik dėl ko, paaiškint negali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2011 11 30, 19:55)
Taip, adresą, tik dėl ko, paaiškint negali biggrin.gif

Tai gerai, rasysim adresa:). Nes maniskis parejo sako namu kodo reikia biggrin.gif.
Atsakyti