Įkraunama...
Įkraunama...

Fabų kampelis

user posted image

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
SU KAVA AR ARBATA, GARDAUS GĖRIMO TAURE
RENKAMĖS MES VISOS ČIA smile.gif
PLEPAME APIE VAIKUS, VYRUS, VALGIUS IR DŽIAUGSMUS.
GAILA, KARTAIS TENKA IR LIŪDĖTI, SAVO RŪPESTĮ IŠDĖTI- BET JUK TAI NĖRA BĖDA, KAI FABŲ MAMUKAI ČIA smile.gif

registruojuos biggrin.gif
Atsakyti
Trept trept trept... patrepsėsiu ir aš naujoj temoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auxelis @ 2011 11 24, 22:13)
Trept trept trept... patrepsėsiu ir aš naujoj temoj mirksiukas.gif

aga, greiciau pabaigsim smile.gif. Vyrai mano skaito, tai as nelendu i ju teritorija smile.gif, sedziu cia SM blush2.gif
Atsakyti
Rivera, užsirašei pas papistę apžiūrai, a? Kas dar liko neapčiupinėta, neapvažinėta echoskopo?

Aš vakar buvau irgi, viskas lyg ir savo vietose ax.gif Metams dviems ramu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Auxelis @ 2011 11 24, 22:24)
Rivera, užsirašei pas papistę apžiūrai, a? Kas dar liko neapčiupinėta, neapvažinėta echoskopo?

Aš vakar buvau irgi, viskas lyg ir savo vietose ax.gif Metams dviems ramu  cool.gif

Sveikinu 4u.gif

Vat as dar niekur nebuvau. Sian prisiminiau ir vel pamirsau paskambint blush2.gif . Gal viena ir likau cia neapziureta doh.gif
Atsakyti
NU AS IR - REGISTRUOJUOS ...

ei..pliombyru myletojos hihihi.gif ...kaip jums naujai kepta dalis/ doh.gif g.gif nu vien zo. teliko sportinis interesas- matomais subendau ....

Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2011 11 24, 22:58)
matomais subendau ....

PAGALIAU!!!! biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
ir as patrepsesiu smile.gif jei dar neisvarysit, kaip ne Fabiete tongue.gif
Atsakyti
pagaliau penktadienis thumbup.gif

Žiba kaip gyveni? kuo gyveni?

plombyrai... kine ziurėjai Babeta? g.gif

rivera - tu gal galėtum apie velniuka eilėrastuka sukurti? bigsmile.gif koks jis geras ir linksmas?

Mano špokiukas piešė svajonių žaidimų aikštele.
Noriu paprašyti pagalbos, gal galėtumėt paspausti "patinka" ant šios foto http://www.facebook....6...e=1
Ačiū, kas davė jau baliuką ax.gif
Atsakyti
user posted image

Tuk tuk tuk.. atkeliauju ir aš, šaaaltaaa lauke stovėti.. blush2.gif

Trėja aciuks.gif

plombyrus aš žiūrėjau, labai labai wub.gif Ir pakartotinai peržiūrėsiu ne kartą. Liga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 25 lapkričio 2011 - 07:21
ajajajajjj, tai dabar su šita tema sulauksim kitų kalėdų biggrin.gif

pas papistę ir aš dar nebuvau doh.gif
Atsakyti