Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(malvina @ 2011 11 25, 16:32)
pirmiausia imk 4u.gif  4u.gif  4u.gif taciau iki siol labai tikiu, kad uzdares duris auksciausias atidaro langa.
o jeigu prie reikalo, kodel tokios prognozes? g.gif labai blogi spremiukai ar kaip?
o del bromukriptino, ar tikrai negalima pastoti ji geriant? man to nesake. ir zinau, kad kai kurios mergaites butent del to ir pastojo, kad ta vaistuka naudojo g.gif

Tai del diagnozes viskas susidejo i viena vieta. Pas MB sudejus A+B=8 Tai labai liudni skaiciai, kurie reiskia, kad net IVF metu nera tikimybes kad jie apvaisins. Todel siuloma +ICSI. Taip pat mano prolaktinas labai aukstas, FSH tai pat perdidelis, siauri kiausintakiai, endometrioze....
Del bromkriptino, tai anotaciniame lapelyje parasyta, kad kai ta vaista vartoji, tai tuo metu negalima pastoti. Pats gydytojas apie tai nesake, nes turbut netiki stebuklais. O as istiesu jo ir nepaklausiau, nes roziniai akiniai nukrito ir asaros kauptis pradejo.. angel_sadangel.gif Veliau po to tai aisku, kad padeda .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina_vid: 25 lapkričio 2011 - 14:44
QUOTE(lina_vid @ 2011 11 25, 15:42)
Tai del diagnozes viskas susidejo i viena vieta. Pas MB sudejus A+B=8 Tai labai liudni skaiciai, kurie reiskia, kad net IVF metu nera tikimybes kad jie apvaisins. Todel siuloma +ICSI. Taip pat mano prolaktinas labai aukstas, FSH tai pat perdidelis, siauri kiausintakiai, endometrioze....

o kaip TB reagavo i tokius skaicius? Ka jis galvoja apie IVF? PRL ir FSH imanoma juk patvarkyti vaistukais. O vyrui skirtas kazkoks gydimas , jei toks yra?
Nuosirdziai linkiu, kad aptvarkius visas bedeles user posted image pasieks savo tiksla..Kas kad neduoda 30 %, bet juk taip pat niekas nepasako, kad jus nepakliusit i ta mazesni procenteli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina_vid @ 2011 11 25, 15:51)

O as liudnom mintim pradedu savaitgali.

Tikrai labai liudnos naujienos console.gif
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 25, 16:07)
Nea, aš dirbu karoliniškių ir viršuliškių sandūroj  lotuliukas.gif  Šiaip man tu irgi matyta, o tavo vyras labai labai panašus į mano draugės vyrą  lotuliukas.gif net prisikišus pažiūrėjau  lotuliukas.gif

Bet man susidare ispudis kad as tave net pazistu bigsmile.gif, tikrai matyta tu man ir net nei karta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2011 11 25, 14:59)
Dekoju uz palaikyma  4u.gif Gal jau ir dazniau cia lankysiuos smile.gif
Po operacijos is tikruju jau praejo 4 menesiai, bet beveik iskart po jos buvo musu vestuves + povestuvine kelione, tai tuo metu saugojomes, nes alkoholio neisvengiamai teko pavartoti abiems,  norejom vaika pradet visiskai svarus.
O dabar dar su geltonkuniu kazkas ne taip... Is tikruju tai vos nenumiriau, kai per echoskopa pamaciau cista dydzio sulig kiauside, bet kazkaip gydytoja nuramino, kad ten geltonkunis padidejes, nes jos zodziais tariant jis akivaizdziai skiriasi nuo endo cistu.

O ko tu taip liudnai 4u.gif Aukstyn nosi ir pirmyn mirksiukas.gif
Beje, alkoholio tikrai nevengiau, net ir po IUI. Nesakau, kad reikia prisilupt kaip nezinau kam, bet labai daug kam uzkimba po linksmu pasisedejimu. Cia ne is rago rasau, juk daug metu sedziu sitoj temukej....
O del geltonkunio, tai viskas sutvarkoma, greiciausiai sitos cistos ne kvapo neliks po mmm. Duphastono pagersi ir viskas bus gerai. As manau, kad tokie dalykai pasitaiko labai daznai, tik gal but ne kiekviena uztinka, nes ne kiekviena taip daznai darosi echo.

QUOTE(malvina @ 2011 11 25, 15:32)
su gimtadieniu!!! linkiu, kad kitam gimtadieniui jau turetum miegancia, klykancia ir kakojancia dovanele drinks_cheers.gif
Papildyta:

pirmiausia imk 4u.gif  4u.gif  4u.gif taciau iki siol labai tikiu, kad uzdares duris auksciausias atidaro langa.
o jeigu prie reikalo, kodel tokios prognozes? g.gif labai blogi spremiukai ar kaip?
o del bromukriptino, ar tikrai negalima pastoti ji geriant? man to nesake. ir zinau, kad kai kurios mergaites butent del to ir pastojo, kad ta vaistuka naudojo g.gif

Tilduska, su gimtadieniu 4u.gif

Eik jau biggrin.gif Geriau BR iki 13 nestumo savaites ir viskas gerai. Atvirksciai, jei geriant BR pastotum ir staigiai nutrauktum - butu daug daugiau bedos. Zodz, neimk i galva, as geriau su gydes palaiminimu ir ne akimirkai nesuabejojau, kad kas nors gali but blogai mirksiukas.gif

QUOTE(lina_vid @ 2011 11 25, 15:42)
Del bromkriptino, tai anotaciniame lapelyje parasyta, kad kai ta vaista vartoji, tai tuo metu negalima pastoti. Pats gydytojas apie tai nesake, nes turbut netiki stebuklais. O as istiesu jo ir nepaklausiau, nes roziniai akiniai nukrito ir asaros kauptis pradejo..  angel_sadangel.gif Veliau po to tai aisku, kad padeda .

lina_vid, nuosidziai linkiu, kad viska susitvarkytum ir kad viskas baigtusi nestuke.gif
Dabar bent jau jus turit galimybe, o pagalvok jei viskas sitas butu kokiu 50 metu atgal, tikrai tokios galimybes neturetumet. Zinoma menkai paguodziau, bet kaip visom sakau, viskas bus gerai. O sakau, nes sventai isitikinus, kad taip ir bus biggrin.gif

Atsiprasau jei nusisnekejau, siandie ir taip diena nekokia, o dar nelabai paskutinem dienom sekiau temuke. Pazadu pasitaisyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 11 25, 16:24)
. O sakau, nes sventai isitikinus, kad taip ir bus biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lina_vid @ 2011 11 25, 14:19)
Labai to apciaudejimo reiketu, bet tik po menesio smile.gif Nes dabar gersiu Bromkriptina prolaktinui numusti, taip kad pastoti negalima.

patvirtinsiu ką ką tik Avvka parašė, Bromocriptinas mažina PRL, tada padidėja pastojimo tikimybė, bet vaisto anotacijoj rašoma jog jo negalima vartoti nėštumo metu, tačiau...jei pastojusi greitai tą vaistą mesi, jis gali iššaukti persileidimą, todėl aš kaip ir avvka jį gėriau visą pirmą trimestrą ir dar pora savaičių. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina_vid @ 2011 11 25, 14:19)
Nes sake, jei siaip paprastai duodama ~30 proc. tikimybes, kad pasiseks, tai sako as jums tu 30pr. nepazadu.

lina_vid, truputį paverk, palengvės. o paskui eik paskaityti apie ivf. nieko baisaus ten. bac ir viskas ! tik visas baisumas piniguose. ax.gif

beje, ivf metu kiaušintakiai nesvarbu, taip, kad visai neesmė, kad jie siauri, ar kokie ten...
o vyro turtas yra žinok kintantis dalykas. nu kaip pinigai. gavai algą, turtinga, nuėjei į pardę jau nebelabai...
apie vyro reikalų pagerinimą irgi yra atsikira tema. nepatingėk ir paskaityk. aišku, gali sakyti, kad velniam mėtyti pinigų ir gerti tuos vitaminus, bet kitiems to užtenka. pagerėja kažkiek, na gal natūr ir neatliktų ko norima, bet...

o kalbant apie procentus.... jau ne kartą rašiau, pykit nepykit, pasikartosiu...
nu gali būti idealu kaip pagal vadovėlį, o gausis šnipštas, o gali būti visai prastai, o pavyks....
mano situacija visiškai nevadovėlinė. maniau, kad viskas prarasta, bet... kažkas kuičiasi pas mane pilvelyje. wub.gif
ir iš pirmo karto.

tildushka, su gimtadieniu. pirmiausia, palinkėsiu stiprios sveikatos, antriausia -begalinės meilės, trečia - kantrybės. būk laiminga ! 4u.gif

ir visoms po 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 25 lapkričio 2011 - 17:22
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 25, 14:08)
tai su gimimo diena tada
kad per kita gimtadieni jau turetum ta stebukliuka pilvuke arba rankytese smile.gif o tada jau pofik ir tas sniegas biggrin.gif

ačiū biggrin.gif
nu sniego tada tai tikrai nebereiks lotuliukas.gif

QUOTE(kimberley7 @ 2011 11 25, 14:31)
Sveikinimai gimtadienio proga
Tegul kuo greciau pildosi tavo svajones

ačiū smile.gif

QUOTE(urkis @ 2011 11 25, 14:33)
Ir dar vienas liudesys: vakarykscio gimtadienio "proga" parsivilko rudas endometriozinis priesmenstruacinis tepimas....

Imk 4u.gif, būsi mano draugė smile.gif Mano dabartinė situacija lygiai tokia pat...

QUOTE(lina_vid @ 2011 11 25, 14:51)
Sveikinu ir as jubiliate, linkiu, kad svajones pildytusi kuo greiciau
O as liudnom mintim pradedu savaitgali. Vakar buvau pas Z.Z. Man ateme vilti pastoti naturaliai

Ačiū smile.gif
Nenusimink labai. Tereikia tik labai tikėti ir svajonės išsipildys. Reikia gal ir man prie jūsų fotoalbumo prisijungt

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 25, 15:04)
radau tildushkai dovanele-man atrodo bus kaiptik ax.gif
user posted image

Nu va šita dovanėlę iškart imu wub.gif

QUOTE(Dormeja @ 2011 11 25, 15:07)
Tildushka, gražaus gimtadienio, kad ir be sniego ir aišku palinkėjimas, kuo greičiau tapti nestuke

Ačiū smile.gif

QUOTE(stryga @ 2011 11 25, 15:14)
Tilduska, su gimtadieniu!

Ačiū smile.gif

QUOTE(malvina @ 2011 11 25, 15:32)
su gimtadieniu!!! linkiu, kad kitam gimtadieniui jau turetum miegancia, klykancia ir kakojancia dovanele

Ačiū smile.gif

QUOTE(avvka @ 2011 11 25, 16:24)
Tilduska, su gimtadieniu

Ačiū smile.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 25, 18:21)
tildushka, su gimtadieniu. pirmiausia, palinkėsiu stiprios sveikatos, antriausia -begalinės meilės, trečia - kantrybės.  būk laiminga !  4u.gif
ir visoms po  2.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Tildushka, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
O man jau prasideda mmm požymiai doh.gif Krūtinė tokia skausminga, kad judėti normaliai negaliu, dega tiesiog verysad.gif Pilvo apačioje atsirado tas baisus tempimas kaip visada...Blyn, jaučiu vėl žiaurios mėmės bus unsure.gif Kažin kodėl po LP man tokios baisios būna....Pagalvojus, kaip skaudėdavo prieš LP, tai ten tik juokas buvo unsure.gif

Ryt tas balius, ir jei nepraeis skausmas, nuotaika vėl bus s....... verysad.gif
Atsakyti
[quote=tildushka,2011 11 25, 14:04]
O dabar linksmesnis dalykas. Atsikėliau ryte ir iš karto žiūriu pro langą ar sniego yra. Mano gimtadienis ir SNIEGO nėr? Nu taip nebūna, nes per kiekvieną gimtadienį tėvai vis prisimena, kad tą dieną, kai gimiau buvo sniego iki pusės blauzdų... Nu bet šiemet apsieisiu ir be sniego ax.gif Vaišinu

su gimtadieniu tildushka happybday.gif tegu pildosi tavo svajones 4u.gif o kitam gimtadieniui pataptum soske.gif
Papildyta:
QUOTE(urkis @ 2011 11 25, 14:33)
Ir dar vienas liudesys: vakarykscio gimtadienio "proga" parsivilko rudas endometriozinis priesmenstruacinis tepimas....  verysad.gif  Nepavyko pastoti jau 3 ciklas.

niu tada ir tave su vakaryksciu gimtadieniu happybday.gif lai greiciau atina ta diena kai pamatysi II NT . neliudek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 25, 17:19)
o kaip TB reagavo i tokius skaicius? Ka jis galvoja apie IVF? PRL ir FSH imanoma juk patvarkyti vaistukais. O vyrui skirtas kazkoks gydimas , jei toks yra?
Nuosirdziai linkiu, kad aptvarkius visas bedeles user posted image pasieks savo tiksla..Kas kad neduoda 30 %, bet juk taip pat niekas nepasako, kad jus nepakliusit i ta mazesni procenteli 4u.gif

Na, jis pas mane optimistas labiau tiki kad pavyks pagerinti skaiciukus ir uzteks tik IVF. Ir turbut laiko paciam liudeti nelieka, nes mane guosti reikia smile.gif Jis uzsiregistravo pas Zilaitiene, ziuresim gal ir paskirs koki gydyma.

Aciu visoms uz palaikyma 4u.gif 4u.gif Skaitant cia tikrai patarle, kad svetimo skausmo nebuna praranda prasme. 4u.gif

o vyro turtas yra žinok kintantis dalykas. nu kaip pinigai. gavai algą, turtinga, nuėjei į pardę jau nebelabai... thumbup.gif geras palyginimas, tuo ir vadovausimes. 4u.gif

Visoms gero savaitgalio, gerai atsipalaiduokit ir kad po savaitgalio daugiau butu nestuke.gif ir mane galetu apvirusuoti biggrin.gif Cia is savanaudiskumo taip linkiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina_vid: 25 lapkričio 2011 - 19:58
QUOTE(lina_vid @ 2011 11 25, 15:19)
Labai to apciaudejimo reiketu, bet tik po menesio smile.gif Nes dabar gersiu Bromkriptina prolaktinui numusti, taip kad pastoti negalima.

kiek as zinau geriant bromokriptina pastoti galima blush2.gif
Atsakyti