Tai vat ka noriu ir pasakyti, kad as labiau suprantu kas man yra negu gines. Tikrai izulokai skamba RUPINKIS SAVIMI
As ir rupinuosi savimi, nevalui pakeiciau 3 gines, tik kad man nesiseka su jom, pasitaiko kvailes atsiprasant.
1 cista turejau pauglisteje isgydziau KT, 2 cista rado po persileidymo praejus men ar du. Ilga laiki negalejau pastoti, pradejau iskotis priezasciu. Nuejau privaciai, ir net ta privacioji man ieskojo,bei gide bakterijas, bet kas keisciausia pati pasake taip tu turi cista, ir neskire gydimo. Daugiau pas ja ne ejau. O persirasiau i kita poliklinika. Ten atrode nebloga gine, bet irgi tiek tyrimu prirase padaryti, padariau visi geri. net apsiverkiau , nes viskas gerai o pastoti negaliu. Po to vel einu sakau man man buna duriai, tai suima,kad minute pajudeti negaliu. Sako tai normalu,moterims taip buna. Ir sakiau paziurekyte, nes jauciu kad kazkas negerai. Inej pirstais net paciupinejo viskas ok, dabar vel ateinu ir sakau kad skausmai padaznejo, atsisedant jauciu kad man kazkas pakyla ten, slapimo p. spaudzia. tai tik vakar dasilo jai paziureti per echo. Bet pasake, palauk mm ir ateik po ju, paziuresim pasikeis,ar dinks ji. bet tuo metu einu atostogauti,tai ateik sausi. ...
Nzn kur rasti gera gine. Viena mergina patare i VGN pas Garsviene apsilankyti.