Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(sanzile @ 2011 11 25, 13:47)
Tai dabar del tos pertvareles ir "kankinuosi". Man ja isoperavo (gali buti, kad reikes antra karta operuoti), tai 4men. dabar turiu spirale nesioti, o nuo jos man istisai pilva maudzia. Ir KT turiu gerti. Paskui viska nutraukti ir bandyti nestuke.gif
O pertvareles istorija tokia: nuvaziavau i LV IVFúi, o gyd. pasake, kad butina histero, kadangi kazka ten mate.. polipa or smthg, nesupratau, nes labai neiaiskiai murmejo smile.gif  Tad grizusi nuejau pas gyd. P.V., kuris ir pamate ta pertvarele.
Kas keisciausia, kad iki to, jos niekas nemate!

O kodel klausi, gal pati kazka turi? cool.gif

bet vis tiek idomu, kodel ja pastebejo tik pusiaukelej i IVF, kodel anksciau niekas nemate?
klausiu, nes idomu, man kol kas niekas nesake, kad ja turiu (bet kaip dabar suprantu, tai nebutinai reiskia, kad neturiu lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 25, 11:54)
o vat cia tai butu pati geriausia procedura ax.gif o tu man atrodo nagucius ilgus turesi ilgam pamirsti...kuo toliau tuo aktyvesne juk bus smile.gif

ot tai pyp tada tongue.gif kai neturi vaiko nėr ir nagų, nagai atsiranda o pasidžiaugt negali, zapadlo blush2.gif tiesą sakant ir dabar jaučiuosi kaip kokia fyfa: nagai 5mm o su vaiku. atrodo kad turėčiau kokią auklę kuri ją prižiūri lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 25, 12:00)
oi tada as dar tik pusiau cigonas.. biggrin.gif  iki taves nedatraukiu dar..kolkas ax.gif

Tu- puscigonis biggrin.gif

Ir netrauk, tegul ji velnias.. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nu ir jūs greitos blink.gif Kraustausi su visais čemodanais į naujus namučius 4u.gif
QUOTE(Bluko @ 2011 11 24, 20:38)
Pasidarau testuką ir negaliu patikėt, ogi du pagaliukai  thumbup.gif  ir pasirodo, kad stebuklų tikrai būna bigsmile.gif  Todėl visoms linkiu nenuleisti rankų ir tikėti stebuklais, kurių tikrai būna  smile.gif

Kaip faina wub.gif Sveikinu 4u.gif

QUOTE(Dormeja @ 2011 11 24, 23:43)

lotuliukas.gif

Šįryt aš truputį piktas blush2.gif, nes niekas neleido normaliai išmiegot: vyras visą naktį kosėjo, kuitėsi po lovą, o galų gale ir knarkt pradėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 25, 13:24)
ot tai pyp tada  tongue.gif  kai neturi vaiko nėr ir nagų, nagai atsiranda o pasidžiaugt negali, zapadlo  blush2.gif  tiesą sakant ir dabar jaučiuosi kaip kokia fyfa: nagai 5mm o su vaiku. atrodo kad turėčiau kokią auklę kuri ją prižiūri  lotuliukas.gif

ale taip dazniausiai ir buna blush2.gif nu o tu pasvajok , kad gerai gyveni lotuliukas.gif kodel negali but fyfa ir aukle turet blink.gif lotuliukas.gif dar blakstienas kokias priaugink ir fyfiskumas garantuotas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2011 11 25, 13:28)
Tu- puscigonis biggrin.gif

Ir netrauk, tegul ji velnias.. biggrin.gif

lotuliukas.gif
as tai jauciu profilaktiniams patikrinimams grisiu pas savo gine i poliklinika...jei jau bus kas rimciau begsiu i VK..nes ubagais tuoj nueisiu blink.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(malvina @ 2011 11 25, 13:23)
bet vis tiek idomu, kodel ja pastebejo tik pusiaukelej i IVF, kodel anksciau niekas nemate?
klausiu, nes idomu, man kol kas niekas nesake, kad ja turiu (bet kaip dabar suprantu, tai nebutinai reiskia, kad neturiu lotuliukas.gif )

blink.gif tuoj dar ir mane apkresi...man irgi niekas nesake.. blink.gif bet nereiskia , kad ner, ane? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 25, 12:23)

Nu, nenoriu as ant tu gyd. varyti, nes vistiek tenka pas juos sugrizti doh.gif Bet dauguma per pirstus i viska ziuri, nesigilina ir nelabai stengiasi.
O geriausia gyd. V. pasake,- tu manai, kad tave operavo tas pats gyd.? Faktas, kad studentai.
Galima butu ir patiketi, nes darant histero, juk nori nenori viska ten matai..
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Vakar neturejau laiko SM sedeti, o siandien jau nauja trobele turim bigsmile.gif
Dormejatu man labai matyta, tik niekaip negaliu prisiminti kur??? turiu viena itarima g.gif gal Zirmunu raj. dirbi?Linksmiau pas mus vis dazniau biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kimberley7: 25 lapkričio 2011 - 12:42
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 25, 11:45)
ka jau darysies? as tai jau pamirsau ka reiskia grozio proceduros doh.gif jas iskeiciau i proceduras ant lektuvo.. lotuliukas.gif kitkam money money neber biggrin.gif

man labai pasisekė, nes mano geriausios draugės viena kirpėja, kita manikiūriste, trečia kosmetologė. Tai man grožio procedūros nekainuoja...nebent už medžiagas kokias....Kai kažko mandro užsimanau.... tongue.gif

šiandien antakius dažiau. o ryt makiažą darys, šukuoseną....
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 25, 12:38)
O geriausia gyd. V. pasake,- tu manai, kad tave operavo tas pats gyd.? Faktas, kad studentai.

nu žinai, tada jau visai PYP, manau be paciento žinios tai negalima, šiaip ar taip tada leidęs tai daryti gydytojas neša atsakomybę. g.gif

Irmučiuk, nu pabandysiu, ale tai reikia ir vežimą iš naujausios kolekcijos nukalt nes dabar panašu,kad vežimas iš auklės algos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 25, 13:49)
man labai pasisekė, nes mano geriausios draugės viena kirpėja, kita manikiūriste, trečia kosmetologė. Tai man grožio procedūros nekainuoja...nebent už medžiagas kokias....Kai kažko mandro užsimanau.... tongue.gif

šiandien antakius dažiau. o ryt makiažą darys, šukuoseną....

kaip man tokiu draugiu rast cray.gif eit i grozio salonus pazindintis ar ka g.gif
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 25, 13:52)
Irmučiuk, nu pabandysiu, ale tai reikia ir vežimą iš naujausios kolekcijos nukalt nes dabar panašu,kad vežimas iš auklės algos  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tildushka @ 2011 11 25, 13:29)
Sveikos,
Šįryt aš truputį piktas blush2.gif, nes niekas neleido normaliai išmiegot: vyras visą naktį kosėjo, kuitėsi po lovą, o galų gale ir knarkt pradėjo doh.gif

imk 4u.gif Pora spyriu i pasturgali but issprende knarkima ax.gif atsikeli ir varai i kita kambari miegot smile.gif
Atsakyti
Sanzile, na iš tikro su tais gydytojais visko būna. Jiems gi tokie darbo krūviai, bile kiek pacientų, tai taip ir pažiūri, bile pažiūrėt doh.gif Aš labai džiaugiausi, kai nuėjau pas gyd. ir jis atsiminė, kad jau buvau prieš savaitę ir ant samalioto nebelaipino blush2.gif

O dabar linksmesnis dalykas. Atsikėliau ryte ir iš karto žiūriu pro langą ar sniego yra. Mano gimtadienis ir SNIEGO nėr? Nu taip nebūna, nes per kiekvieną gimtadienį tėvai vis prisimena, kad tą dieną, kai gimiau buvo sniego iki pusės blauzdų... Nu bet šiemet apsieisiu ir be sniego ax.gif Vaišinu
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 24, 23:40)
zodziu situacija juokas per asaras...o gal geriau kita gine tuo klausimu susirasti g.gif pas mane tokia pat situacija su tom diagnozem doh.gif kad tos paprastos gines isvis sakau tik tepineliam imt tinka o visa kta tai schmoll.gif as kai buvau kazkada pas paprasta gine tai ji pagalvojo, kad as studinu medicina biggrin.gif sako kiek daug zinai nieko konsultuot nereikia biggrin.gif

man seniai seniai kazkuri mergaite kazkokia gyd is mazylio siule, sake M&V klinikoj dirbo bet jau nebeatsimenu pavardes doh.gif sakiau reiks man pas ja bandyt vaiksciot, bet kad dar kolkas neprireike tai kazkaip nesigilinau perdaug i ta tema ir ieskojimus.... g.gif bet kiek atsimenu miglotai kad lyg pavarde is R raides prasideda g.gif

Gal Rasa Mackeviciene? Faina gydytoja, ji mane ir nukreipe reikiamu keliu, o paskui pas P.V., siaip tikrai pas ja ir toliau lankyciausi, tik man pati istaiga nelabai...
Atsakyti