QUOTE(ingw123 @ 2011 12 08, 13:19)
Ačiū labai už palaikymą. Tik tiek, kad man dabar apie 3 mėnesius planavimo ir nuplaukia, nes turėsiu planinę operaciją, kuri visai su tuo nesusijusi. O narkozių bijau.. kaip suprantu per histero irgi duoda narkozę, o as dabar su abrazija, LP ir planuojama po menesio kita operacija turesiu jau 3 per 2 metus... tai gal man isnaudoti ta laika ir pagerti KT?
po LP praejo 4men o si pirmadieni dare histero , tad dvi narkozes per 4men ir zinok tikrai nera taip blogai kaip tikejausi nes histero tai tokia trumpa narkoze kad net nepastebesi. as ir del to labai nerimavau bet prisiskaiciau, prisiklausiau merginu , o ju palaikymas tai jau puse darbo , tad drasiai gulk po tuo peiliu ir viska issiaiskinsit. mano drauge po histero pastojo jau antra cikla na jai pirmas buvo nesekmingas nestumas, o po abrazijos pastojo po triju men, tai va kaip buna, as dabar ir tikiuosi stebuklu, o jusu rodikliai tikrai labai jau geri o progesteronas jau koks cia tai bent, tad manau ilgai netruksit
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 08, 19:04)
Šiandien radau tokią knygutę, į kurią rašausi įvairius įvykius. Pasirodo, jau praėję 2 metai, 7 mėn., kai mes intensyviai konstruojam vaikelį. Ar verta tikėtis jau, kad ims stebųklas ir įvyks...Manau kad tai naivu...Taip nusibodo tas laukimas kiekvieną mėn, tos amžinai neišsipildančios viltis...
o ziurkyte turbut praleidau, o kaip tau su skydliauke, berods rasei kad tavo prie aukstesniu TTH jei klystu pataisyk, ?