Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(ingw123 @ 2011 12 08, 13:19)
Ačiū labai už palaikymą. Tik tiek, kad man dabar apie 3 mėnesius planavimo ir nuplaukia, nes turėsiu planinę operaciją, kuri visai su tuo nesusijusi. O narkozių bijau.. kaip suprantu per histero irgi duoda narkozę, o as dabar su abrazija, LP ir planuojama po menesio kita operacija turesiu jau 3 per 2 metus... tai gal man isnaudoti ta laika ir pagerti KT?

po LP praejo 4men o si pirmadieni dare histero , tad dvi narkozes per 4men ir zinok tikrai nera taip blogai kaip tikejausi nes histero tai tokia trumpa narkoze kad net nepastebesi. blush2.gif as ir del to labai nerimavau bet prisiskaiciau, prisiklausiau merginu , o ju palaikymas tai jau puse darbo thumbup.gif , tad drasiai gulk po tuo peiliu ir viska issiaiskinsit. ax.gif mano drauge po histero pastojo jau antra cikla na jai pirmas buvo nesekmingas nestumas, o po abrazijos pastojo po triju men, tai va kaip buna, as dabar ir tikiuosi stebuklu, o jusu rodikliai tikrai labai jau geri o progesteronas jau koks doh.gif cia tai bent, tad manau ilgai netruksit mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 08, 19:04)
Šiandien radau tokią knygutę, į kurią rašausi įvairius įvykius. Pasirodo, jau praėję 2 metai, 7 mėn., kai mes intensyviai konstruojam vaikelį.  verysad.gif Ar verta tikėtis jau, kad ims stebųklas ir įvyks...Manau kad tai naivu...Taip nusibodo tas laukimas kiekvieną mėn, tos amžinai neišsipildančios viltis... unsure.gif  verysad.gif

o ziurkyte turbut praleidau, o kaip tau su skydliauke, berods rasei kad tavo prie aukstesniu TTH jei klystu pataisyk, ? blush2.gif
Atsakyti
As ieksojau temos apie cistas (viena radau,bet ji uzbluotota), bet neradau, nelabai moku naudotis dar siuo pusl.

Man atsirado cista, tai butu trecias kartas. Bet kiekviena karta skirtingi skausmai.
1 karta kai buvo cista,tai pauglystej, buvo sokoloadines menesines, nereguliarios,negausios,arba labai gausiai ir su krisuliukais - gydziausi kontaceptikais.
2 karta cista buvo po kazkiek laiko nuo 1 persileidymo, jauciau diskonforta kai milejausi.
O dabar 3 kartas, labai skauda sona, TEN toks skausmas kaip su adata (susitrauka,kad minute pajudeti negaliu), s.pusle spaudzia, tai daznai sisiu biegu.Atsisesti negaliu atsipalaidavus, turi letai,letai atisesti ir jauciu kaip pulsuoja, kartais sone silta pasidaro. man taip baisu sad.gif
Atsakyti
[quote=ingw123,2011 12 08, 13:28]

nežinau, ką patarti tavo atveju, bet KT rekomenduočiau gerti tik iki operacijos. Tą ciklą , kai vyks operacija, jų gerti negalima. Nes gali įvykti komplikacijos operacijos metu, trombozė ir pan. Aš esu gėrusi KT , kai darė pirmąją laparoskopiją, nes daktarė pamiršo pasakyti doh.gif Atsigavimas po operacijos ilgas buvo, sunkokas sakyčiau. Gerai dar man baigėsi. Šitą info po kelių metų perskaičiau KT informaciniame lapelyje.
Atsakyti
Pirma karta KT gide man cista, antra karta Duphastonu, o dabar kaip bus nzn verysad.gif As noriu vaiko! Bet nepavyksta mums
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 08, 21:53)
As ieksojau temos apie cistas (viena radau,bet ji uzbluotota), bet neradau, nelabai moku naudotis dar siuo pusl.
(...)
O dabar 3 kartas, labai skauda sona, TEN toks skausmas kaip su adata (susitrauka,kad minute pajudeti negaliu), s.pusle spaudzia, tai daznai sisiu biegu.Atsisesti negaliu atsipalaidavus, turi letai,letai atisesti ir jauciu kaip pulsuoja, kartais sone silta pasidaro. man taip baisu sad.gif

O tai tu pas daktarę buvai, ką sakė ? g.gif Tokie pojūčiai galimi. Tiesiog pojūčiai skirtingi būna, priklausomai nuo to kokioj vietoj yra cista. Kai kurios cistos gali plyšti, su jom ne juokas. Geriau kad operuojantis dakataras apžiūrėtų. Tau turėtų duoti siuntimą tavo ginekologė. Arba nueik privačiai. Jei cista nedidelė, greičiausiai skirs kontraceptikų. Pasisaugok - nekelk nieko sunkiai, neatlik stūmimo judesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 08, 22:31)
Pirma karta KT gide man cista, antra karta Duphastonu, o dabar kaip bus nzn verysad.gif As noriu vaiko! Bet nepavyksta mums

deje mes cia visos norim savo mazyliu ir ne tik mes bet ir musu vyrai, tad mazute nusiramink ir lauk mmm, po ju bus aiskiau gal ji dings blush2.gif
Atsakyti
Gine pasake kad cista 7 cm, sulaukti mm ir ateiti po ju, bet kadangi po mm mano ji atostogaus, tai reikia laukti daugiau netu men. Tai bijau kad neislauksiu, nes tie skausmai mano zudo!
Papildyta:
Mano vyras irgi laukia.Jau daugiau negu pries metus turejau 9 sav persileidyma. Dariausi tyrimus viskas gerai. Del ko ivyko didelis klausimas. O prie du men pabiego mano zirniukas, nestumu pasidizugiau tik sav verysad.gif Kartais pries miega, net verkiu
Papildyta:
Turiu dar duphastono biski, galvojau isgerti, bet bijau. Ir skausmas neduoda ramybes.
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 08, 22:41)
Gine pasake kad cista 7 cm, sulaukti mm ir ateiti po ju, bet kadangi po mm mano ji atostogaus, tai reikia laukti daugiau netu men. Tai bijau kad neislauksiu, nes tie skausmai mano zudo!
Papildyta:
Mano vyras irgi laukia.Jau daugiau negu pries metus turejau 9 sav persileidyma. Dariausi tyrimus viskas gerai. Del ko ivyko didelis klausimas. O prie du men pabiego mano zirniukas, nestumu pasidizugiau tik sav  verysad.gif Kartais pries miega, net verkiu

4u.gif 4u.gif 4u.gif sunku mergyt tau , tiesiog net nezinau ka pasakyti tikrai sunki situacija, bet reikia keltis ir eit i prieki, na o tau gal tiesiog truko progesterono ? kad mazyliai pabego...
Atsakyti
Nzn, toks jausmas kad gyd visiskai nerupi. Kai dauguma pasako tai gamta isdykauja arba apsigimimas. Ir atseit iki 3 men tik dievas gali padeti.
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
visoms po 4u.gif
Turiu klausimėlį..jau kuris laikas geriu diuphaston..jokių šalutinių dalykų nepastebėjau, tik kažkaip tai maudžia pilvuko apačią..sakykit ar kuriai nors buvo tas maudimas ?
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 08, 23:42)
Papildyta:
Mano vyras irgi laukia.Jau daugiau negu pries metus turejau 9 sav persileidyma. Dariausi tyrimus viskas gerai. Del ko ivyko didelis klausimas. O prie du men pabiego mano zirniukas, nestumu pasidizugiau tik sav  verysad.gif Kartais pries miega, net verkiu
Papildyta:
Turiu dar duphastono biski, galvojau isgerti, bet bijau. Ir skausmas neduoda ramybes.

lialiusia, nezinau nei kokiam mieste gyveni, nei kokia ta cista (folikuline, endomtriozine ar dar kokia). taciau bet kuriuo atveju 7 cm yra daug. gal pabandyk nueiti pas gera gydytoja privaciai? nes jei cia ne funkcine cista, nera ko laukti, reikia ja salinti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 08, 23:42)
Papildyta:
Papildyta:

Neuzsiiminek savivale 4u.gif dupha reikia gerti nuo tam tikros dienos.
Tai gal klinikoj yra dvi gines. Galetu apziureti kita ax.gif
Geriau jau ji butu folikuline. Sekmes 4u.gif
Atsakyti