Pasislepusi, Neutrogena tikrai geras kremas. Dar natūralūs kokosų aliejus, sviestmeždio aliejus, arba sviestmedžio ir simondsijų aliejų mišinys (jie yra kietos konsistencijos, bet rankose sušyla). Man tai tie natūralūs aliejai , nebeperku jokių kremų...
O tai gal darbe oro drėkintuvą keramikinį ant radiatoriaus galima pakabinti, vandenuko karts nuo karto įpilti. Berods senukuose mačiau pirkti.
O apie lubrikantus ir aš domėjausi, bet ... nieko nebegaliu pakeisti - tiesiog sausut sausutėlė būnu.Dar kiek geresnės situacija vaisingomis dienomis. Anksčiau tokios problemos neturėjau. Įtariu, kad čia kažkas visgi su hormonais susiję Ilgai man reikėjo susitaikyti su tokiais organzimo pokyčiais, bet ... kažkaip susitaikėm ir radom būdų kaip kuo rečiau sirgti pienlige, kaip nesudirginti šlapimo takų, kaip apskritai sugebėti pasimylėti. Visi šitie dalykai susiję. Be lubrikanto, deja, niekaip neišsiverčiame. Bet... juk svarbiausia , kad jau žinome kaip legtis geriausia, kad sau nepakenkt. Tikimės tik, kad bent vienas vienintelis grikiukas bus stipruolis ir nepaisant lubrikanto ir kitų kliūčių sugebės atlikti savo užduotį.
O apie lubrikantus ir aš domėjausi, bet ... nieko nebegaliu pakeisti - tiesiog sausut sausutėlė būnu.Dar kiek geresnės situacija vaisingomis dienomis. Anksčiau tokios problemos neturėjau. Įtariu, kad čia kažkas visgi su hormonais susiję Ilgai man reikėjo susitaikyti su tokiais organzimo pokyčiais, bet ... kažkaip susitaikėm ir radom būdų kaip kuo rečiau sirgti pienlige, kaip nesudirginti šlapimo takų, kaip apskritai sugebėti pasimylėti. Visi šitie dalykai susiję. Be lubrikanto, deja, niekaip neišsiverčiame. Bet... juk svarbiausia , kad jau žinome kaip legtis geriausia, kad sau nepakenkt. Tikimės tik, kad bent vienas vienintelis grikiukas bus stipruolis ir nepaisant lubrikanto ir kitų kliūčių sugebės atlikti savo užduotį.
Dėl sausrų:
būdavo ir man, ir tikrai pasitaisė hormonus pareguliavus, kita vertus yra lubrikantų kurie yra ypač tolerantiški spermai, netgi pagreitina jų tekėjimą arba po gimdymo (beveik visoms būna pradžioj dykuma) išrašė feminella žvakute, taip ir nenusipirkau, bet gal padėtų
būdavo ir man, ir tikrai pasitaisė hormonus pareguliavus, kita vertus yra lubrikantų kurie yra ypač tolerantiški spermai, netgi pagreitina jų tekėjimą arba po gimdymo (beveik visoms būna pradžioj dykuma) išrašė feminella žvakute, taip ir nenusipirkau, bet gal padėtų
QUOTE(Glamour @ 2011 12 08, 00:47)
O apie lubrikantus ir aš domėjausi, bet ... nieko nebegaliu pakeisti - tiesiog sausut sausutėlė būnu.Dar kiek geresnės situacija vaisingomis dienomis. Anksčiau tokios problemos neturėjau. Įtariu, kad čia kažkas visgi su hormonais susiję
Kristinuke kazkada tokiu atveju yra rekomendavusi FSH tyrima pasidaryti
Na ir plepat Nespeju net skaityt O ka jau kalbeti apie komentarus
Pasakysiu tik tiek - sypsokites
Ice Tea, kaip laikotės?
Sveikutes. Nusprendžiau ir aš parašyti savo istoriją ir paklausti patarimo, nors iki šiol būdavau pasyvi stebėtoja Prieš 2,5 metus nusprendėm, kad jau laikas turėti vaikų. Nustojau gerti KT, dar pusę metų pasisaugojom, ir tuomet patį pirmą mėnesį nesisaugant pastojau. Deja, nesivystantis - po to abrazija, nes nesivalė. Nuo to laiko nebepastoju. Bėda ta, kad praėjus pusei metų po abazijos pradėjo teplioti po mm rudai. Visi hormonai ir vyrui atlikti tyrimai - idealūs. Šią vasarą atliko man LP. Diagnozė - net I stadijos nesiekianti endo. Šiek tiek rado židinukų, uždegino. Po LP teplioja taip pat ir toliau, eina 5 mėnuo, nepastoju. Įtaria, kad gali būti endo gimdoje. Kaip jūs manote, gal būtų tikslinga kokius 3 mėnesius pagerti KT? Nebeišmanau ką daryti. Iš anskto dėkoju
QUOTE(Ice tea @ 2011 12 08, 12:04)
labai geras palinkejimas sypsomes kaip sekas puskuoti?
Papildyta:
QUOTE(ingw123 @ 2011 12 08, 12:32)
Po LP teplioja taip pat ir toliau, eina 5 mėnuo, nepastoju. Įtaria, kad gali būti endo gimdoje. Kaip jūs manote, gal būtų tikslinga kokius 3 mėnesius pagerti KT? Nebeišmanau ką daryti. Iš anskto dėkoju
na 5 menesiukai, dar ner daug...Ar seki savo vaisingas dienas? Ar TB pasidares spermograma, ar dareisi hormonu tyrimus? nes nepastojimo priezastis gali but ne tik endo zidinukai, tuolab kad jie visai nedideli...Norint nustatyti ar gimdoje yra endometrioze tau butu tikslinga atlikti histeroskopija..
QUOTE(ingw123 @ 2011 12 08, 13:08)
Darėmės visus tyrimus; hormonai idealūs. Praeitą mėnesį pakartojau PRG, tai buvo net 86, PRL - 220. Spremograma, kaip daktarė sakė, donoru tinka būti. Net nežinau, ką galvoti... Gal prieš planuojant histero, vis dėlto būtų tikslinga 3 mėnesius pagerti KT?
net nezinau..o ka gydytoja sako sitoj situacijoj? As tavo vietoj pirmiausia daryciausi histero..o tada jau gavusi rezultatus, konsultuociaus su gydytojais apie tolimesnius veiksmus..nes jei ten nieko ner, tai gerdama KT prarasi 3 menesius planavimo..o tie menesiukai po LP juk turi didziausia tikimybe pastoti..Puiku, kad kiti duomenys puikus gal net neprireiks ir histero..suzinosi, kad to ir linkiu
Ačiū labai už palaikymą. Tik tiek, kad man dabar apie 3 mėnesius planavimo ir nuplaukia, nes turėsiu planinę operaciją, kuri visai su tuo nesusijusi. O narkozių bijau.. kaip suprantu per histero irgi duoda narkozę, o as dabar su abrazija, LP ir planuojama po menesio kita operacija turesiu jau 3 per 2 metus... tai gal man isnaudoti ta laika ir pagerti KT?
QUOTE(ingw123 @ 2011 12 08, 13:19)
Ačiū labai už palaikymą. Tik tiek, kad man dabar apie 3 mėnesius planavimo ir nuplaukia, nes turėsiu planinę operaciją, kuri visai su tuo nesusijusi. O narkozių bijau.. kaip suprantu per histero irgi duoda narkozę, o as dabar su abrazija, LP ir planuojama po menesio kita operacija turesiu jau 3 per 2 metus... tai gal man isnaudoti ta laika ir pagerti KT?
na jei tokia situacija tai tikrai tada nepakenks na jo...nemazas stazas laikykis...as turejau tik 1 ir tai... o histero irgi su visiska nejautra daroma..blyn beisu ka tenka iskest