Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(kristinuke @ 2011 12 07, 14:50)
Sveikos, merginos. Įlindau ir pas jus trumpam, ogi mat klausimėlių yra...
O tu nebandei gerųjų bakterijų į makštį? Yra įvairiausių ir kapsulėmis, ir tabletėmis... Po to yra tepaliukas, skirtas moterims "Multi gyn", tik nežinau, kiek jau jis ten spermiukams bėdos pridarytų. Na, o paskutinė mano pačios patirtis po "Crinono", kuris net grybą užaugino išsausinęs gleivinę - "Vagisan" - pieno rūgštis. Paskyrė ginė. "Multi gyn" prieš keletą metų taip pat ginė rekomendavo, tik jis iš pradžių užtepus gali truputį padeginti.

Del "Vagisan" thumbup.gif thumbup.gif Geresnio prausiklio taip ir nesuradau. Nors ir kainuoja ne pigiai, bet is tiesu vertas kiekvieno cento. As kai ji pradejau naudoti - visos bedos su pienligem pasibaige. Tai dabar jei jo nebeturiu, tai niekuo nesiprausiu, tik vandenuku, nes muilas, net ir vaikiskas visai nebetinka, is kart prasideda niezejimai visokie doh.gif
O del lubrikantu nieko negaliu patart, nes ne karto gyvenime nesu nieko panasaus naudojus..Gal as is tu laiminguju, kad pas mane tos bedeles nera blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 12 07, 16:47)
Del "Vagisan"  thumbup.gif  thumbup.gif Geresnio prausiklio taip ir nesuradau. Nors ir kainuoja ne pigiai, bet is tiesu vertas kiekvieno cento. As kai ji  pradejau naudoti - visos bedos su pienligem pasibaige. Tai dabar jei jo nebeturiu, tai niekuo nesiprausiu, tik vandenuku, nes muilas, net ir vaikiskas visai nebetinka, is kart prasideda niezejimai visokie doh.gif
O del lubrikantu nieko negaliu patart, nes ne karto gyvenime nesu nieko panasaus naudojus..Gal as is tu laiminguju, kad pas mane tos bedeles nera blush2.gif

gal reiks ir man ji pabandyti..nes sakes..pienlige mano pastovi drauge..bet paskutini kart dar graziau..pasirodo net ne pienlige o bakterine vaginoze doh.gif nesuprantu is kur..Saldumynais nepiktnaudziauju, stringu nenesioju, apatiniai visi medvilniniai... ir tt:oh ar gali stresas isprovokuot tas ligas? jauciu gali.. g.gif lauraz liepe geruju zarnyno bakteriju pagert..jauciu teks pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 07, 16:20)
gal reiks ir man ji pabandyti..nes sakes..pienlige mano pastovi drauge..bet paskutini kart dar graziau..pasirodo net ne pienlige o bakterine vaginoze doh.gif  nesuprantu is kur..Saldumynais nepiktnaudziauju, stringu nenesioju, apatiniai visi medvilniniai... ir tt:oh  ar gali stresas isprovokuot tas ligas? jauciu gali.. g.gif lauraz liepe geruju zarnyno bakteriju pagert..jauciu teks pabandyti.

man ištisai seniau tokie uždegimai būdavo... doh.gif Nors irgi apatinius tik kokybiškus nešioju, saldumynų valgydavau nedaug. Ačiū dievui po LP dar nė karto nebuvo. thumbup.gif Pfu pfu pfu kad neprisisnekėčiau smile.gif

man kažkada gydytoja užklausė net, ar vyras nefūristas. lotuliukas.gif tai aš jai sakau, o kodėl manot kad vyras, gal aš per vyrus einu lotuliukas.gif Tai pažiūrėjo į mane akis išpūtus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 07, 19:11)
man ištisai seniau tokie uždegimai būdavo... doh.gif Nors irgi apatinius tik kokybiškus man kažkada gydytoja užklausė net, ar vyras nefūristas.  lotuliukas.gif tai aš jai sakau, o kodėl manot kad vyras, gal aš per vyrus einu  lotuliukas.gif Tai pažiūrėjo į mane akis išpūtus  lotuliukas.gif

sakes...jei jau furistas butu, tai tada jau ir babnikas.. doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as tai nesuprantu is kur...MB visad kartu su manim..visad zinau kur..gerietis jis pas mane smile.gif nebent per pietu pertauka kokia administratore pertraukia lotuliukas.gif
Atsakyti
linksminatės biggrin.gif

klausiau pilvotų temoje, niekas nė burbt... gal jūs patarsit? a? ax.gif

pas mus darbe labai sausas oras. kurią dieną pažiūriu, o siaubas, vienoj vietoj ranka tiek išsausėjus, kad kaip pleiskanos ir žaizdota atrodo... vakare tai su šaltalankiu aliejumi patepu, o dieną kuo? turiu tokį kremą rankoms, dovanų gavau, bet jis kažkaip netinka...
vis vien rankos kaip su švitriniu pašveistos...
gal galit kuri pašnibždėti kokį kremą pasirinkt? tik ne iš tų platintojų, mat kaip tik tokį ir turiu... o gal yra koks specialus vaistinėje?

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 07 gruodžio 2011 - 19:02
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 07, 18:41)
sakes...jei jau furistas butu, tai tada jau ir babnikas.. doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as tai nesuprantu is kur...MB visad kartu su manim..visad zinau kur..gerietis jis pas mane smile.gif  nebent per pietu pertauka kokia administratore pertraukia lotuliukas.gif

tai va, taip ir davė suprasti, kad atseit žiūrėk, gal per bobas eina lotuliukas.gif Bet kai atkirtau, užtilo, nieko nebesakė ax.gif

Aš labai aštrų liežuvį turiu, kai pasakau kartais ką, rimtu veidu, tai nežinau ką žmonės pagalvoti gali doh.gif Bet man patinka jų išraiškas stebėti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 12 07, 21:01)
linksminatės  biggrin.gif

klausiau  pilvotų temoje, niekas nė burbt... gal jūs patarsit? a? ax.gif

pas mus darbe labai sausas oras. kurią dieną pažiūriu, o siaubas, vienoj vietoj ranka tiek išsausėjus, kad kaip pleiskanos ir žaizdota atrodo... vakare tai su šaltalankiu aliejumi patepu, o dieną kuo? turiu tokį kremą rankoms, dovanų gavau, bet jis kažkaip netinka...
gal galit kuri pašnibždėti kokį kremą pasirinkt? tik ne iš tų platintojų, mat kaip tik tokį ir turiu... o gal yra koks specialus vaistinėje?

4u.gif

neutrogena - jis toks vazelininis, man labai liuks! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 07, 17:20)
gal reiks ir man ji pabandyti..nes sakes..pienlige mano pastovi drauge..bet paskutini kart dar graziau..pasirodo net ne pienlige o bakterine vaginoze doh.gif  nesuprantu is kur..Saldumynais nepiktnaudziauju, stringu nenesioju, apatiniai visi medvilniniai... ir tt:oh  ar gali stresas isprovokuot tas ligas? jauciu gali.. g.gif lauraz liepe geruju zarnyno bakteriju pagert..jauciu teks pabandyti.

bakterine vaginoze kiek zinau atsiranda del hormonu disbalanso, o vat brudas pienlige kazkaip kiek teko girdeti tai neukreciama, man dar cia mergaites patare praustis su sodos tirpalu nes pas mane istisai ji budavo...db kazkaip apsiramino g.gif
QUOTE(pasislepusi @ 2011 12 07, 20:01)

siaip maciau vaistinese kazkokia priemone vadinasi "svelnios rankos", o jei jau labai baisiai rankeles vargsta tai zinok geras daiktas yra medetkus tepalas man cia drauge patare nes rankos buvo labai jau sausos ir net zaizdotos tikrai padejo, jo buna vaistinese 4u.gif jis nuima uzdegima, ramina, svelnina, drekina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 07 gruodžio 2011 - 20:40
pasislepusi,
bandyk NEUTROGENA, jis greitai susigeria ir darbo metu labai gerai tinka, o šiaip man nėštumo metu ėmė sausėti aplamai (kažkada turėta riebi) kūno oda; kojos, pilvas. Nuo susidariusių strijų išgelbėjo pilstomi aliejai
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 12 07, 19:01)
linksminatės  biggrin.gif

klausiau  pilvotų temoje, niekas nė burbt... gal jūs patarsit? a? ax.gif

4u.gif

Pats geriausias dalykas nuo visu odos issausejimu ir serpetojimu - kokosu aliejus. Naturalus ir naudingas dalykas.
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2011 12 07, 22:48)
Pats geriausias dalykas nuo visu odos issausejimu ir serpetojimu - kokosu aliejus. Naturalus ir naudingas dalykas.

aga geras daiktas ir sitas thumbup.gif
Atsakyti
va va, vis ir galvojau kaip ten tas kremas vadinasi... tiksliai neutrogena.

šiaip šaltalankių aliejus labai gerai padeda, tik darbo metu norisi pateplioti rankeles.

dėkui jums visoms. 4u.gif
Atsakyti