QUOTE(kristinuke @ 2011 12 07, 14:50)
Sveikos, merginos. Įlindau ir pas jus trumpam, ogi mat klausimėlių yra...
O tu nebandei gerųjų bakterijų į makštį? Yra įvairiausių ir kapsulėmis, ir tabletėmis... Po to yra tepaliukas, skirtas moterims "Multi gyn", tik nežinau, kiek jau jis ten spermiukams bėdos pridarytų. Na, o paskutinė mano pačios patirtis po "Crinono", kuris net grybą užaugino išsausinęs gleivinę - "Vagisan" - pieno rūgštis. Paskyrė ginė. "Multi gyn" prieš keletą metų taip pat ginė rekomendavo, tik jis iš pradžių užtepus gali truputį padeginti.
O tu nebandei gerųjų bakterijų į makštį? Yra įvairiausių ir kapsulėmis, ir tabletėmis... Po to yra tepaliukas, skirtas moterims "Multi gyn", tik nežinau, kiek jau jis ten spermiukams bėdos pridarytų. Na, o paskutinė mano pačios patirtis po "Crinono", kuris net grybą užaugino išsausinęs gleivinę - "Vagisan" - pieno rūgštis. Paskyrė ginė. "Multi gyn" prieš keletą metų taip pat ginė rekomendavo, tik jis iš pradžių užtepus gali truputį padeginti.
Del "Vagisan" Geresnio prausiklio taip ir nesuradau. Nors ir kainuoja ne pigiai, bet is tiesu vertas kiekvieno cento. As kai ji pradejau naudoti - visos bedos su pienligem pasibaige. Tai dabar jei jo nebeturiu, tai niekuo nesiprausiu, tik vandenuku, nes muilas, net ir vaikiskas visai nebetinka, is kart prasideda niezejimai visokie
O del lubrikantu nieko negaliu patart, nes ne karto gyvenime nesu nieko panasaus naudojus..Gal as is tu laiminguju, kad pas mane tos bedeles nera