Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

Sveikutės.
Sheila, sveika sugrįžusi. Linkiu kalėdinės dovanėlės - II
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sheila, sėkmės, linkiu stebukliuko greičiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sheila, sveika sugrizus 4u.gif Linkiu po Kaledu senelis padovanotu stebukla smile.gif
Dulsyte, aciu uz virusiukus, griebiu viena wub.gif

O as prasau patarimo..
Pas mane smileysex.gif metu buna labai sausa blush2.gif Nu nelabai iseina naturaliai, bet zinau kad visokie lubrikantai nuzudo spermiukus. Mergaites, gal kuri nadojo kokias kitas priemones? O gal yra naturaliu, mociuciu laiku priemones? Gal kokiu vitaminu ar ko? Nes tai jau tikrai problema tampa... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lina_vid @ 2011 12 07, 11:08)
Sheila, sveika sugrizus  4u.gif  Linkiu po Kaledu senelis padovanotu stebukla smile.gif
Dulsyte, aciu uz virusiukus, griebiu viena  wub.gif

O as prasau patarimo..
Pas mane smileysex.gif  metu buna labai sausa  blush2.gif Nu nelabai iseina naturaliai, bet zinau kad visokie lubrikantai nuzudo spermiukus. Mergaites, gal kuri nadojo kokias kitas priemones? O gal yra naturaliu, mociuciu laiku priemones? Gal kokiu vitaminu ar ko? Nes tai jau tikrai problema tampa...  unsure.gif

ot, prisiminiau, kaipviena mergiščka forume net darė bandymą dėl tų lubrikantų, natūralių priemonių ir lubrikantų, kurie atseit nežudo spermiukų..o kad prisiminčiau dabar kur aš apie tai skaičiau doh.gif doh.gif . ji ten ištisus bandymus su išvadom padarė. bet jei neklystu, pagal jos išvadas, vienintelė priemonė, kuri berods mažiausiai pakenkė spermiukas buvo kiaušinio baltymas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 12 07, 12:39)
ot, prisiminiau, kaipviena mergiščka forume net darė bandymą dėl tų lubrikantų, natūralių priemonių ir lubrikantų, kurie atseit nežudo spermiukų..o kad prisiminčiau dabar kur aš apie tai skaičiau doh.gif  doh.gif . ji ten ištisus bandymus su išvadom padarė. bet jei neklystu, pagal jos išvadas, vienintelė priemonė, kuri berods mažiausiai pakenkė spermiukas buvo kiaušinio baltymas doh.gif

Skaiciau ir as tuos bandymus smile.gif Todel ir nesinori su tais lubrikantais toliau terliotis smile.gif O su kiausinio baltymu irgi kazkaip keistai. Man toks vaizdas, kad ten jo nepaimsi ir neuzsitepsi nes jis toks slidus ir tiesiog visur bus baltymo bet ne ten kur reikia biggrin.gif Kazkur kazkokia reklama buvau uzmacius, kad kazkokias zvakutes yra, bet dabar nebeprisimenu. Bet kaip supratau jas ne pries pat reikia isideti, bet toms moterims, kurioms apskritai visada sausumas kamuoja.. Bet jas panaudojus ilgiau gal pamazu viskas susitvarkytu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina_vid: 07 gruodžio 2011 - 10:51
Turiu ir as tokiu problemeliu blush2.gif Tai paprasciausiai ir daznniausiai gelbeja seiles biggrin.gif Bet esu girdejusi, kad jos taip pat spermiukams ne drauges- veikia, kaip nturalus kontraceptikas biggrin.gif

Sheila, smagu, kad puikiai jautiesi, taip ir turejo buti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 12 07, 11:45)
Turiu ir as tokiu problemeliu blush2.gif Tai paprasciausiai ir daznniausiai gelbeja seiles biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 12 07, 12:45)
Turiu ir as tokiu problemeliu blush2.gif Tai paprasciausiai ir daznniausiai gelbeja seiles biggrin.gif Bet esu girdejusi, kad jos taip pat spermiukams ne drauges- veikia, kaip nturalus kontraceptikas biggrin.gif
Sheila, smagu, kad puikiai jautiesi, taip ir turejo buti mirksiukas.gif

blyn kai paskaitai tai viskas kenkia spermiukam...tai kokio velnio geriam KT, naudojam gumytes..jei uztanka pasiseileti ir psio lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mes kartais naudojam toki geli is vaistines..paprastoj tubelej kaip pasta biggrin.gif dazniausiai nieko..apseinam...bet jauciu ir tas gelis negerai..psio..bsta jam lotuliukas.gif
sheila, kaip smagiai pasibuvot wub.gif nusipelnei tokio jaukaus pasibuvimo poto, ka iskentei..saunuole wub.gif dabar uz tuos vargus ir skausmus linkiu atpildo nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(lina_vid @ 2011 12 07, 11:48)
Kazkur kazkokia reklama buvau uzmacius, kad kazkokias zvakutes yra, bet dabar nebeprisimenu. Bet kaip supratau jas ne pries pat reikia isideti, bet toms moterims, kurioms apskritai visada sausumas kamuoja.. Bet jas panaudojus ilgiau gal pamazu viskas susitvarkytu g.gif

as naudojau femminele zvakutes...labai man tiko ir patiko thumbup.gif
o as va vakar pradejau sirgt jau normaliai..taip isena kad sis ciklas truko tik 26 dienas g.gif gal tai susije su tuo, kad O ivyko iskart po mm.. g.gif ir dar tepliojo pries mm keleta dieneliu..tik vienas men buvo be teplioniu verysad.gif verysad.gif gal tai risasi su tuo, kad ta men kai netepliojo geriau GINEKOL, o si ne g.gif ka manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 07 gruodžio 2011 - 12:52
QUOTE(lina_vid @ 2011 12 07, 12:08)

O as prasau patarimo..

Sveikos, merginos. Įlindau ir pas jus trumpam, ogi mat klausimėlių yra...
O tu nebandei gerųjų bakterijų į makštį? Yra įvairiausių ir kapsulėmis, ir tabletėmis... Po to yra tepaliukas, skirtas moterims "Multi gyn", tik nežinau, kiek jau jis ten spermiukams bėdos pridarytų. Na, o paskutinė mano pačios patirtis po "Crinono", kuris net grybą užaugino išsausinęs gleivinę - "Vagisan" - pieno rūgštis. Paskyrė ginė. "Multi gyn" prieš keletą metų taip pat ginė rekomendavo, tik jis iš pradžių užtepus gali truputį padeginti.
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 12 07, 13:45)

blink.gif mes irgi toki buda naudojam kartais blush2.gif bet kad veikia kaip kontraceptikas negirdejau, dabar MB uzdrausiu taip daryti
Kristinuke bigsmile.gif papasakok placiau kaip augat?
Sveikos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 07, 14:43)
mes kartais naudojam toki geli is vaistines..paprastoj tubelej kaip pasta biggrin.gif dazniausiai nieko..apseinam...bet jauciu ir tas gelis negerai..psio..bsta jam lotuliukas.gif

as naudojau femminele zvakutes...labai man tiko ir patiko thumbup.gif

Kartais tai ne Aquagel? Mes ji irgi naudojam, geriausias is lubrikantu, nes vandens pagrindu. Bet spermiukams jis kenkia wink.gif
Man atrodo apie sitas zvakutes ir girdejau smile.gif Tik pavadinimo neprisiminiau.

QUOTE(kristinuke @ 2011 12 07, 15:50)
O tu nebandei gerųjų bakterijų į makštį? Yra įvairiausių ir kapsulėmis, ir tabletėmis...

blink.gif Net nezinojau, kad tokiu yra... O jos gal profilaktiskai ir nuo pienliges padeda?
Jauciu reiks greitai pas gine keliauti ir patarimo klausti smile.gif
Aciu visoms uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina_vid @ 2011 12 07, 15:30)
Kartais tai ne Aquagel? Mes ji irgi naudojam, geriausias is lubrikantu, nes vandens pagrindu. Bet spermiukams jis kenkia wink.gif
Man atrodo apie sitas zvakutes ir girdejau smile.gif Tik pavadinimo neprisiminiau.

bet situ zvakuciu ne visose vaistinese yra...Bent pries metus gine sake, kad yra tik asanaviciutes gatvej vienoj vaistinej ir universiteto...gal db pasikeite situacija.. g.gif
jo jo..sita..man jis irgi super thumbup.gif nuo kitu man perstedavo, degindavo...zodziu nekas..sitas tiko..bet kai pradejom myletis su tikslu nestuke.gif , tai jokiu nenaudojam..nes lyg viena ausim girdejau kad negerai..
Atsakyti