kažin, o gal mums nakvišų aliejus kuom nors naudingas galėtų būti
QUOTE(Glamour @ 2011 12 06, 01:45)
Man nakvisu aliejus pms simptomus sumazino. Tikrai pajutau poveiki. O del endo tai abejoju.
QUOTE(Glamour @ 2011 12 06, 00:45)
nakvišų aliejus, tik placebo, jų poveikis moksliškai neįrodytas. ale, tas placebo man irgi veikdavo, sureguliuodavo mm, ir tepliojimų gal šiek tiek mažiau būdavo
jei kam įdomu ir skaito angliškai, įmetu dalelę straipsnio apie endo ir vaistažoles:
Herbs
Herbs are generally a safe way to strengthen and tone the body's systems. As with any therapy, you should work with your health care provider to choose the safest, most effective herbal therapies before starting any treatment. Many of the following herbs have hormonal activity and may therefore interfere with hormonal medications; speak with your physician. You may use herbs as dried extracts (capsules, powders, teas), glycerites (glycerine extracts), or tinctures (alcohol extracts). Unless otherwise indicated, make teas with 1 tsp. of herb per cup of hot water. Steep covered 5 - 10 minutes for leaf or flowers, and 10 - 20 minutes for roots. Drink 2 - 4 cups per day. You may use tinctures alone or in combination as noted.
Chasteberry (Vitex agnus cactus) standardized extract, 400 mg in the morning once a day, for hormonal support. Chasteberry is usually taken long-term (12 - 18 months) for maximum effectiveness.
Evening primrose oil (Oenothera biennis) standardized extract, 500 - 1,000 mg daily, as a source of gamma linolenic acid (GLA), for symptoms of hormonal imbalance and stress. You should not take evening primrose oil if you are taking antipsychotic medications, or medications that may increase bleeding.
Green tea (Camelia sinensis) standardized extract, 250 - 500 mg daily, for antioxidant, anti-inflammatory and stress effects. Use caffeine free products. You may also prepare teas from the leaf of this herb.
Cat's claw (Uncaria tomentosa) standardized extract, 20 mg 3 times a day, for inflammation, immune, and antifungal activity. May increase the effect of blood thinning medications such as Coumadin; speak with your physician.
Bromelain (Ananus comosus) standardized extract, 40 mg 3 times daily, for pain and inflammation. May increase the effect of blood thinning medications such as Coumadin; speak with your physician.
Turmeric (Curcuma longa) standardized extract, 300 mg 3 times a day, for inflammation. May increase the effect of blood thinning medications such as Coumadin; speak with your physician.
Traditional Chinese Medicine is often used as an alternative and/or complimentary treatment for endometriosis. Herbs often prescribed include corydalis, cnidium, bupleurum, dong quai, and perilla, sometimes accompanied by acupuncture. Because doses vary, you should talk to a licensed provider of Traditional Chinese Medicine.
Gal kada jau ir skaitėt, bet... nuotaikai pakelti
QUOTE(Kuisis @ 2011 12 06, 11:01)
Nurimote, mergaitės?
Iš mūsų naujienos tokios, kad dabar jau viską išsityrėme. MB kaip naujas, mano irgi visi kiti parametrai, jei ne ta endo, puikūs. Gydytoja padarė Anti-Mueller hormoną ir tai jau ne pirmas tyrimas, kur nudžiugina, kad biologinis mano amžius neatitinka to, kur pase, neveltui dažniausiai visi bent 4-5 metais pajaunina
Bet "baslys" ir pas mane tik vienas, po visų šio mėnesio aistrų Nelabosios dar neparšliaužė, bet pagal pojūčius ir kalendorių tai jau čia pat.
Jei MB pritars idėjai, tai mes bandysim natūraliame cikle stimuliaciją nuo sausio.
Jau kaip aš labai laukiu, kad tas nevaisingumo- endometriozės klausimas imtų ir pakryptų taip, jog viskas būtų aišku... Man tas pusiau pakarto pusiau paleisto jausmas labai nepatinka Arba ir greitai, arba žinotume, kad nieko nesitikėti ir imtumėmės kitų žingsnių. Bet gyvenimas jau toks, pilnas netikėtumų...
Jaukios visoms dienos Aš tai tikriausiai greitai į miegonis suksiu baterijų pasikrauti.
Iš mūsų naujienos tokios, kad dabar jau viską išsityrėme. MB kaip naujas, mano irgi visi kiti parametrai, jei ne ta endo, puikūs. Gydytoja padarė Anti-Mueller hormoną ir tai jau ne pirmas tyrimas, kur nudžiugina, kad biologinis mano amžius neatitinka to, kur pase, neveltui dažniausiai visi bent 4-5 metais pajaunina
Bet "baslys" ir pas mane tik vienas, po visų šio mėnesio aistrų Nelabosios dar neparšliaužė, bet pagal pojūčius ir kalendorių tai jau čia pat.
Jei MB pritars idėjai, tai mes bandysim natūraliame cikle stimuliaciją nuo sausio.
Jau kaip aš labai laukiu, kad tas nevaisingumo- endometriozės klausimas imtų ir pakryptų taip, jog viskas būtų aišku... Man tas pusiau pakarto pusiau paleisto jausmas labai nepatinka Arba ir greitai, arba žinotume, kad nieko nesitikėti ir imtumėmės kitų žingsnių. Bet gyvenimas jau toks, pilnas netikėtumų...
Jaukios visoms dienos Aš tai tikriausiai greitai į miegonis suksiu baterijų pasikrauti.
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 12 06, 15:43)
Nurimote, mergaitės?
superines naujienos, kad viskas oki.. o kas cia per hormonu tyrimas? pirma kart girdziu
del endo ir nevaisingumo reikalu as tokios pat nuomones..norisi to aiskumo..o dabar tai tikrai nei pakartas nei paleistas
pasiimk ir mane i miegonis kartu.. taip liulis ima..bet darbu daug..vos i SM uzbegt laiko turiu..
sveikos likimo drauges
atejau jusu aplankyti
ziuriu visokiu nuotaikeliu pas jus cia,ir geresniu ir isvis niuroku
bet linkiu nenukabinti nosiuku,mintimis kviestis leliukus i savo seimas ir pavyks.tikrai pavyks
todel siunciu jums virusiuk ir linkiu kuo greiciau susirgti virusu.
APCYYYYYYYYYYYYYY
atejau jusu aplankyti
ziuriu visokiu nuotaikeliu pas jus cia,ir geresniu ir isvis niuroku
bet linkiu nenukabinti nosiuku,mintimis kviestis leliukus i savo seimas ir pavyks.tikrai pavyks
APCYYYYYYYYYYYYYY
QUOTE(dulsyte @ 2011 12 06, 16:18)
APCYYYYYYYYYYYYYY :
APCYYYYYYYYYYYYYY :
griebiu as viena virusiuka
visoms mergaitems aciu uz palaikyma
as jau namie is ligonones paleido vakar pavakare, nes labai gerai jauciausi ir su MB i KL viesbutuka nudumem(buvom gave dovanu ir buvo nepanaudotas). tai kaip liuksiskai issimiegojau atrodo, kad ant debesu, kokie minksti pataleliai buvo mmmmm tai taip fainiai pasibuvom viesbutis prie krantines tai ir laivus matem ir taip poniskai pabuvom labai fainiai praleidom laika. net buvau uzsimirsus kokiu tikslu i klaipeda buvau atvykus
na o mano polypas jau pasalintas na ir dabar tikimes, kad viskas bus gerai ir greitai pasiseks . ir kraujavimas jau vakar baigesi siandien tik keli lasai iskrito ir tiek, o gydytoja sake gali buti apie 3dienas net iki 10d kitoms uzsitesia, na matyt man jis toks maziukas buvo
idomiausia tai kad palatoje sutikau dvi mergaites is niekur kitur kaip is SM tik ne is musu skyrelio tai prisiplepejom, kadangi jos lankosi pas S kur ir as tai kazkaip visai faina buvo pasidalinti ispudziais. beje vien mergaite 10savaite, bet jos istorija koki tai na trumpai jai IUI buvo 7 ir po jos atejo mmm atsirgo 5 dienas normaliai kaip visada, tik po mmm nepamenu kiek tiksliai dienu sugalvojo pasidaryti NT ir ka jus galvojat o gi II tai sake buvo sokas (NT dare vien delto kad krutine buvo jautri kaip niekada) na bet vistiek sugalvok man NT pasidaryt po mmm na ji jau ruosesi IVF o cia jau laukiasi. tai ta istorija tokia ikvepianti kad net pati sudetingiausia situcija bet va galima ...
po narkozes atsigavau kaip kokiu migdomuju, kad butu te suleide, jokio poveikio JOKIO, jokio pykinimo jokio galvos svaigimo ir pan, o jos labiausiai bijojau, tik labai troskino nuo pietu 3l isgeriau, cia matyt kad negalejau gert iki oper. tad ryte buvau jaunatviskai patinus.
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2011 12 06, 00:45)
girdejau is kitu mergaiciu, kad jis tikrai susilpnino PMS simptomus ir pan.
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 06, 15:15)
superines naujienos, kad viskas oki.. o kas cia per hormonu tyrimas? pirma kart girdziu
del endo ir nevaisingumo reikalu as tokios pat nuomones..norisi to aiskumo..o dabar tai tikrai nei pakartas nei paleistas
pasiimk ir mane i miegonis kartu.. taip liulis ima..bet darbu daug..vos i SM uzbegt laiko turiu..
Gaila, kad negalėjai kartu į miegonis, taip saldžiai nusnaudžiau, tik keltis sunku buvo, norėjosi likti iki ryto tuose miegonyse
Anti Mueller Hormone vadinasi angliskai, galima nete paskaityti. Medicinoje naudojamas keliais tikslais, vienas is ju- ivertinti reprodukcines funkcijos rezervus. Zemi jo lygiai rodo, kad su nestumu tikrai reikia paskubeti, nes to rezervo nedaug. Kas dar idomu, kad ateity sito hormono analogai gali buti naudojami endo gydymui
Sheila, puikios naujienos Histeroskopiškai šalino?
ačiū, dulsyte, už virusiuką. Smaguu, kad mūsų nepamiršti .
Pratesiant mano mintį apie endo ir nakvišų aliejų, štai nuoroda anglų kalba:
http://www.botanical...nagraangles.htm
Pasirodo net vyrams nuo impotencijos padeda ir paminėtas nevaisingumas.
Sheila, sveika sugrįžusi. Šaunu, kad taip romantiškai tavo operacija baigėsi. O gulėjai tu su olialia berods is IUI temos.Ji joje statistika veda, dabar zinosi, galesi pakalbinti, jei tik noresi
Pratesiant mano mintį apie endo ir nakvišų aliejų, štai nuoroda anglų kalba:
http://www.botanical...nagraangles.htm
Pasirodo net vyrams nuo impotencijos padeda ir paminėtas nevaisingumas.
Sheila, sveika sugrįžusi. Šaunu, kad taip romantiškai tavo operacija baigėsi. O gulėjai tu su olialia berods is IUI temos.Ji joje statistika veda, dabar zinosi, galesi pakalbinti, jei tik noresi
QUOTE(Glamour @ 2011 12 07, 00:11)
jap romantiskai ir su ja gulejau tai dar ten nerasau nes kol IUI nedarau tik skaitineju, domiuosi,
Papildyta:
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 12 07, 00:08)
Sheila, puikios naujienos Histeroskopiškai šalino?
jap salino Histeroskopiškai, na ir dabar tikiuosi viskas bus gerai