Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(tildushka @ 2011 12 05, 15:02)
Sveikos,

Kaip savaitgalis? Mano liudnokas ax.gif Vyras vėl garaže lindėjo.
Buna kartais smile.gif
Užjaučiu 4u.gif O tu tikrai žinai, kad ten cista?
Šiandien pas odontologę buvau ir kai bakstelėjo šonan, tai vos išsėdėjau. Na mane guodžia tai, kad greitai LP, jei nebus kas nors blogai.

taip tikrai žinau ir tikėjausi, kad ji pradings, bet deja deja....
Atsakyti
Sveikos. Kam skauda unsure.gif - 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kur Irmuciukasss mastau.gif , sakė gadins NT šiandien.
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 12 05, 15:15)
Sveikos. Kam skauda  unsure.gif  -  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kur Irmuciukasss  mastau.gif , sakė gadins NT šiandien.

Tikiuosi neišplaukė į negyvenamą salą unsure.gif O tai teks plaukt ir man..... doh.gif kad ją parsiplukdyti bigsmile.gif Nes ką mes be jos veiksim group.gif
Atsakyti
Ziurkyte, niekur neplauk. Vitamininiai balionai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif peršalimui gydyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 12 05, 19:49)
Ziurkyte, niekur neplauk. Vitamininiai balionai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  peršalimui gydyti  blush2.gif

ačiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Siaubas, atrodo, kas čia baisaus, tik sloga....Bet kaip nemalonu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 12 05, 16:15)
Sveikos. Kam skauda  unsure.gif  -  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kur Irmuciukasss  mastau.gif , sakė gadins NT šiandien.

kaip malonu, kad pasigedot blush2.gif gadinau gadinau..o sugadinta ismeciau..sios mm su visais graziausiais tepliojimais..mm turi but 8d, bet jau teplioja tamsiai tamsiai... doh.gif sudu sudas..labiau sunervino ne tas vienas baslys, bet tas sokoladas doh.gif

Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 05, 18:51)
Tikiuosi neišplaukė į negyvenamą salą  unsure.gif O tai teks plaukt ir man..... doh.gif kad ją parsiplukdyti bigsmile.gif Nes ką mes be jos veiksim  group.gif

kaip miela wub.gif neplauksiu ne.. blush2.gif snd turejau ne paciu maloniausiu reikalu..buvau iskeliavus..bet dabar jau vel namuciuose..ryt gal daugiau pabedrausim mirksiukas.gif o seip nuotaikos..nu toookios nekoookios..bet gyvensiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 05, 21:53)
ačiukas 4u.gif  4u.gif  4u.gif Siaubas, atrodo, kas čia baisaus, tik sloga....Bet kaip nemalonu... doh.gif

baisiausia kai jau nosis nusasta..ir jau net pust nebegali.. doh.gif veju tavo sloga lauk gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 05, 21:03)
kaip malonu, kad pasigedot blush2.gif  gadinau gadinau..o sugadinta ismeciau..sios mm su visais graziausiais tepliojimais..mm turi but 8d, bet jau teplioja tamsiai tamsiai... doh.gif sudu sudas..labiau sunervino ne tas  vienas baslys, bet tas sokoladas doh.gif

Nepyk, bet tu taip juokingai savo pasipiktinima isdeliojai - as skaniai pasijuokiau blush2.gif Labiausiai "suzavejo" baslys lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 05 gruodžio 2011 - 22:19
QUOTE(sheila102 @ 2011 12 04, 19:01)

na o as ruosiuosi rytojaus operacijai kazkaip sirdele spurda biskuti pradejau nervintis, zinau kad nereikia bet... ligoninej reiks but 7 ryte, o mes is siauliu i klaipeda tai siandien mazai miegosiu bet labai noriu tiketi kad tai pades  nestuke.gif  , na kaledom tikrai neiseis bet po svenciu tai griebsim jauti uz ragu(na tikiuosi nieko blogo daugiau neras nei polypo)  g.gif

lauksim taves griztancios zvalios ir sveikstancios 4u.gif linkiu tau kitais metais pagaut drakoniuka 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Comma @ 2011 12 05, 23:10)
Nepyk, bet tu taip juokingai savo pasipiktinima isdeliojai - as skaniai pasijukiau  blush2.gif Labiausiai "suzavejo" baslys lotuliukas.gif

na dabar jau sugebu juokingai pazvelgt i viska..ryte su MB apsikabinom, paliudejom..o dabar gyvensim toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 05, 21:12)
na dabar jau sugebu juokingai pazvelgt i viska..ryte su MB apsikabinom, paliudejom..o dabar gyvensim toliau mirksiukas.gif

Auksciau nosi - viskas bus gerai, nors gal ne taip greit kaip norim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 12 04, 20:12)

granatai naturalus estrogeno stimuliantai ax.gif
zinot ka dar skaityt teko bigsmile.gif kad rykymas mazina estrogeno kieki biggrin.gif

tai negi dabar reiks rukyt pradet lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Comma @ 2011 12 05, 23:13)
Auksciau nosi - viskas bus gerai, nors gal ne taip greit kaip norim  4u.gif

aciu 4u.gif na tep..tu teisi..visad norisi gero greitai..ypac man tookiai nekantruolei visuose gyvenimo atvejuose biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vegele @ 2011 12 04, 21:59)
eina namas vienu zodziu, teko ja vasara pavaduot, tai slapiais triusikais varinejau per tris korpsus.. net pagalvot nenoriu kaip tai teks daryt nestuke.gif  fear.gif

galgi dar nereiks..pagailes taves nestukes 4u.gif o jei ir reiks, tai nesiplesyk..juk tu nestuke.gif , greit eisi atostogu ilgam..tai dzin bigsmile.gif ijungsi pofik pavara ir vaziuosi letai per visus rupescius darbuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 05, 21:15)
aciu 4u.gif na tep..tu teisi..visad norisi gero greitai..ypac man tookiai nekantruolei visuose gyvenimo atvejuose biggrin.gif

As tai dabar nervuojuosi, kad zurnale rasto schema su klaidomis doh.gif Pykstu taip, kad net prie kompo prisedau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 12 04, 22:10)
  tai aš virtuvėj buvau kaip ežiukas rūke  doh.gif  lotuliukas.gif  dabar skersvėjus padarėm, gal ištrauks g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Comma @ 2011 12 05, 23:17)
As tai dabar nervuojuosi, kad zurnale rasto schema su klaidomis doh.gif Pykstu taip, kad net prie kompo prisedau  mirksiukas.gif

as ir nervuociaus unsure.gif uztat ir nemezgu.. lotuliukas.gif apsisaugau nuo nervu bigsmile.gif
Atsakyti