Sveikutės visos, niekur nepradingusios ir sugrįžusios .
Irmučiuk, dar nenurašyk šio ciklo, gal tie tepliojimai į gera išeis
Laurut, kaip gerai, kad nuotaikos pilną maišą parsitempei
Vegele, o gal kai sužinos, kad tu , nebereiks pavaduoti juk iki kovo jau matysis pilvelis , tai gal nekankins tavęs
Sheila, sėkmės rytoj, laukiu su naujienom. O ryt ir paleis?
O mes pusdienį pratingėjom, paskui po senamiestį pasivaikščiojom lietui lyjant. Grįžus priviriau didelį puodą kopūstų-pupelių sriubos, taip skaniai seniai bevalgiau. Ir sumąsčiau išsikept sluoksniuotos tešlos pyragėlių su obuoliais. Prasikeikiau su ta mūsų orkaite, rūksta kaip velnias tai aš virtuvėj buvau kaip ežiukas rūke dabar skersvėjus padarėm, gal ištrauks
QUOTE(vegele @ 2011 12 04, 21:59)
sveikos brangiosios
malonu kad pasigedot si menesi dirbu kitoj pamainoj tai turiu labai mazai laisvo laiko, pagaliau susedau paskaitinet apie ka gi cia mano merginkos sneka si men... o cia gi ziurau pora psl sneku i psio... niu niu pasakokit man dabar kvailai blondinei- kokiam gi cia FT dabar laika skandinat...
irmuciuk nenusimink viskas pries akis..
ziurkyte, neissiaiskinai kokia tavo skausmu priezastis?
mano pacios nuotaikos permainingos, darbe labai susuerzinau kad visa kova reiks pavaduoti vadove. pakiso man sia staigmena vos suzinojus kad laukiosi...jos darbo pobudis yra visai kitoks nei mano.. kai dirbi pastoviai ta darba viskas ok, bet kai tik pavaduoji + visi tau lenda ant galvos + visokios subtilybes.. eina namas vienu zodziu, teko ja vasara pavaduot, tai slapiais triusikais varinejau per tris korpsus.. net pagalvot nenoriu kaip tai teks daryt
malonu kad pasigedot si menesi dirbu kitoj pamainoj tai turiu labai mazai laisvo laiko, pagaliau susedau paskaitinet apie ka gi cia mano merginkos sneka si men... o cia gi ziurau pora psl sneku i psio... niu niu pasakokit man dabar kvailai blondinei- kokiam gi cia FT dabar laika skandinat...
irmuciuk nenusimink viskas pries akis..
ziurkyte, neissiaiskinai kokia tavo skausmu priezastis?
mano pacios nuotaikos permainingos, darbe labai susuerzinau kad visa kova reiks pavaduoti vadove. pakiso man sia staigmena vos suzinojus kad laukiosi...jos darbo pobudis yra visai kitoks nei mano.. kai dirbi pastoviai ta darba viskas ok, bet kai tik pavaduoji + visi tau lenda ant galvos + visokios subtilybes.. eina namas vienu zodziu, teko ja vasara pavaduot, tai slapiais triusikais varinejau per tris korpsus.. net pagalvot nenoriu kaip tai teks daryt
niu ar jau kankina kokie nestumo pozymiai nors gal dar ir per anksti, bet kitoms visaip buna
na va apleido mus mergikes, i FB isikele
na gal jau kova busi suapvalejusi gal nebesokdins juk negali nesciuju isvis perkelti i kita darbo vieta be sutikimo ju , o gal nebeperkels nesinervink dar , kovas dar toli
QUOTE(sheila102 @ 2011 12 04, 21:22)
na va apleido mus mergikes, i FB isikele
neapleido, tiesiog savaitgalis, visos su MB džiaugiasi.... man vyras jau neleidžia prie kompo sėdėti
zino, kad uztad ir perspejo kad moraliskai pasiruosciau, nes niekuom kitu nepasitiki... jau dabar susirupino kas pavaduos kai manes nebus... jo iki kovo toli, ner ko speliot, kartais tokie reikalai patys labai graziai issisprendzia
kazkaip dar nesijauciu...gal kazkur jau noretu pykinti, bet dar nekreipiu demesio.. pasikeite tik tas kad jau ribuoju save n kartu kavos gerimo ceremonijuose darbe, ir taurej vyno su MB vakarais. savaitgali turejom draugu- visi gere tekilos o as seilytes varvinau..
Papildyta:
kas tas FB istikruju?
kazkaip dar nesijauciu...gal kazkur jau noretu pykinti, bet dar nekreipiu demesio.. pasikeite tik tas kad jau ribuoju save n kartu kavos gerimo ceremonijuose darbe, ir taurej vyno su MB vakarais. savaitgali turejom draugu- visi gere tekilos o as seilytes varvinau..
Papildyta:
kas tas FB istikruju?
QUOTE(vegele @ 2011 12 04, 21:51)
kas tas FB istikruju?
facebook susikūrėm savo uždarą grupę, kur galim šiaip ne į temą paplepėti jei nori, įtrauksiu
QUOTE(vegele @ 2011 12 04, 23:51)
zino, kad uztad ir perspejo kad moraliskai pasiruosciau, nes niekuom kitu nepasitiki... jau dabar susirupino kas pavaduos kai manes nebus... jo iki kovo toli, ner ko speliot, kartais tokie reikalai patys labai graziai issisprendzia
Papildyta:
kas tas FB istikruju?
Papildyta:
kas tas FB istikruju?
O tu biulleteni nusipirk ir visiems liezuvi parodyk geriau jau pasaugok save
FB- facebook. Parasyk ziurkytei, ji ten kapitone, tai prides ir tave.
Sheila, kuo didziausios sekmes tau rytoj. Mes visos cia uz tave laikom kumscius
As tai visa savaitgali svecius priiminejau, tai praktiskai ir nepailsejau Tik va siandien vakare leidau sau pagulet karstoje vonioje
QUOTE(vegele @ 2011 12 04, 22:59)
tik saugok save, pirmiausia tavo sveikata ir maziukas, paskui tik darbai. karjera gali daryti visa gyvenima, o vaikus gimdyti - ne
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2011 12 04, 20:01)
na o as ruosiuosi rytojaus operacijai kazkaip sirdele spurda biskuti pradejau nervintis, zinau kad nereikia bet... ligoninej reiks but 7 ryte, o mes is siauliu i klaipeda tai siandien mazai miegosiu bet labai noriu tiketi kad tai pades , na kaledom tikrai neiseis bet po svenciu tai griebsim jauti uz ragu(na tikiuosi nieko blogo daugiau neras nei polypo)
laikysiu kumstukus, didziausios sekmes
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 12 04, 14:37)
taigi, nevirti burokėliai, spanguolės, morkos, obuoliai, medus. viską sutarkavau per tą smulkiąją tarką, na kur bulves bulviniams blynams tarkuojam. sudėjau košę į stiklainį, kurį laikiau šaldytuve. viskas. skanaus.
gali pasidaryti nedidelį kiekį, paskui matysi....
gali pasidaryti nedidelį kiekį, paskui matysi....
turbut kartojuosi, bet labai patariu dar ipilti truputeli brendzio, nes suaugusiuju organizmas sunkiai pasisavina gelezi is burokeliu, o alkoholis tam padeda
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 04, 18:46)
sveikutes ramuma cia...as negyvenamoj saloj turbut, arba pakeliui i ja...sedziu ir noriu bliaut...jauciu sis ciklas irgi suniui i uzpakali..snd 24 CD..jau 21 diena pastebejau vos vos patepliota..poto pusantros dienos ramybe..o snd ryte vel pamaciau nedidele rausva demyte zodziu kaledinio stebuklo galiu net nesitiketi..matyt buvau bloga mergaite, kad kaledu senelis nusprende, kad neverta..kur Lauraz, vegele, kuisis.kaip joms sekasi
nenusimink linkiu, kad stebukla sukurtumet per kaledas
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 04, 18:46)
zodziu kaledinio stebuklo galiu net nesitiketi..
Juk stebuklai vyksta ne tik per Kaledas
Irmuciuk, ar tavo vyras nuejo tyrimus pasidaryti? Gal ir rasei, bet matyt praleidau..
QUOTE(malvina @ 2011 12 05, 09:36)
turbut kartojuosi, bet labai patariu dar ipilti truputeli brendzio, nes suaugusiuju organizmas sunkiai pasisavina gelezi is burokeliu, o alkoholis tam padeda
Ok ok, turiu omenyje
Sheila- viskas bus gerai! Laukiam griztancios!
Labas rytas..
.. as iki alkuniu dazuota Puse nakties piesiau, net ranku nespejau nusiplauti- uzmigau
mėšlas, va taip vat. gyvenimas yra mėšlas. pasidžiaugiau, kad skausmai liovėsi...tai sekmadienį, tokie užėjo, kad maniau, kad mane kas peiliu bado. va taip vat..cista ko gero niekur nedingo, taip kad gyvenimas yra mėšlas
Sveikos,
Kaip savaitgalis? Mano liudnokas Vyras vėl garaže lindėjo.
Buna kartais
Užjaučiu O tu tikrai žinai, kad ten cista?
Šiandien pas odontologę buvau ir kai bakstelėjo šonan, tai vos išsėdėjau. Na mane guodžia tai, kad greitai LP, jei nebus kas nors blogai.
Kaip savaitgalis? Mano liudnokas Vyras vėl garaže lindėjo.
QUOTE(sanzile @ 2011 12 05, 12:24)
Labas rytas..
.. as iki alkuniu dazuota Puse nakties piesiau, net ranku nespejau nusiplauti- uzmigau
Buna kartais
QUOTE(Kuisis @ 2011 12 05, 14:32)
mėšlas, va taip vat. gyvenimas yra mėšlas. pasidžiaugiau, kad skausmai liovėsi...tai sekmadienį, tokie užėjo, kad maniau, kad mane kas peiliu bado. va taip vat..cista ko gero niekur nedingo, taip kad gyvenimas yra mėšlas
Užjaučiu O tu tikrai žinai, kad ten cista?
Šiandien pas odontologę buvau ir kai bakstelėjo šonan, tai vos išsėdėjau. Na mane guodžia tai, kad greitai LP, jei nebus kas nors blogai.