Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

Sveikutės visos, niekur nepradingusios ir sugrįžusios 4u.gif .
Irmučiuk, dar nenurašyk šio ciklo, gal tie tepliojimai į gera išeis 4u.gif
Laurut, kaip gerai, kad nuotaikos pilną maišą parsitempei thumbup.gif
Vegele, o gal kai sužinos, kad tu nestuke.gif , nebereiks pavaduoti g.gif juk iki kovo jau matysis pilvelis 4u.gif , tai gal nekankins tavęs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sheila, sėkmės rytoj, laukiu su naujienom. O ryt ir paleis?
O mes pusdienį pratingėjom, paskui po senamiestį pasivaikščiojom lietui lyjant. Grįžus priviriau didelį puodą kopūstų-pupelių sriubos, taip skaniai seniai bevalgiau. Ir sumąsčiau išsikept sluoksniuotos tešlos pyragėlių su obuoliais. Prasikeikiau su ta mūsų orkaite, rūksta kaip velnias doh.gif tai aš virtuvėj buvau kaip ežiukas rūke doh.gif lotuliukas.gif dabar skersvėjus padarėm, gal ištrauks g.gif

Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 12 04, 21:59)
sveikos brangiosios  4u.gif  4u.gif  4u.gif
malonu kad pasigedot wub.gif si menesi dirbu kitoj pamainoj tai turiu labai mazai laisvo laiko, pagaliau susedau paskaitinet apie ka gi cia mano merginkos sneka si men... o cia gi ziurau pora psl sneku i psio...blink.gif niu niu pasakokit man dabar kvailai blondinei- kokiam gi cia FT dabar laika skandinat... mastau.gif
irmuciuk 4u.gif nenusimink viskas pries akis..
ziurkyte, neissiaiskinai kokia tavo skausmu priezastis?
mano pacios nuotaikos permainingos, darbe labai susuerzinau kad visa kova reiks pavaduoti vadove. pakiso man sia staigmena vos suzinojus kad laukiosi...jos darbo pobudis yra visai kitoks nei mano.. kai dirbi pastoviai ta darba viskas ok, bet kai tik pavaduoji + visi tau lenda ant galvos + visokios subtilybes.. eina namas vienu zodziu, teko ja vasara pavaduot, tai slapiais triusikais varinejau per tris korpsus.. net pagalvot nenoriu kaip tai teks daryt nestuke.gif  fear.gif

niu ar jau kankina kokie nestumo pozymiai ax.gif nors gal dar ir per anksti, bet kitoms visaip buna blush2.gif
na va apleido mus mergikes, i FB isikele verysad.gif
na gal jau kova busi suapvalejusi nestuke.gif gal nebesokdins juk negali nesciuju isvis perkelti i kita darbo vieta be sutikimo ju blush2.gif , o gal nebeperkels nesinervink dar , kovas dar toli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 12 04, 21:22)
na va apleido mus mergikes, i FB isikele verysad.gif 

neapleido, tiesiog savaitgalis, visos su MB džiaugiasi.... 4u.gif man vyras jau neleidžia prie kompo sėdėti blush2.gif
Atsakyti
zino, kad nestuke.gif uztad ir perspejo kad moraliskai pasiruosciau, nes niekuom kitu nepasitiki... jau dabar susirupino kas pavaduos kai manes nebus... jo iki kovo toli, ner ko speliot, kartais tokie reikalai patys labai graziai issisprendzia ok.gif
nestuke.gif kazkaip dar nesijauciu...gal kazkur jau noretu pykinti, bet dar nekreipiu demesio.. pasikeite tik tas kad jau ribuoju save n kartu kavos gerimo ceremonijuose darbe, ir taurej vyno su MB vakarais. savaitgali turejom draugu- visi gere tekilos o as seilytes varvinau..
Papildyta:
kas tas FB istikruju?
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 12 04, 21:51)
kas tas FB istikruju?

facebook susikūrėm savo uždarą grupę, kur galim šiaip ne į temą paplepėti 4u.gif jei nori, įtrauksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 12 04, 23:51)
zino, kad  nestuke.gif uztad ir perspejo kad moraliskai pasiruosciau, nes niekuom kitu nepasitiki... jau dabar susirupino kas pavaduos kai manes nebus... jo iki kovo toli, ner ko speliot, kartais tokie reikalai patys labai graziai issisprendzia  ok.gif
  nestuke.gif kazkaip dar nesijauciu...gal kazkur jau noretu pykinti, bet dar nekreipiu demesio.. pasikeite tik tas kad jau ribuoju save n kartu kavos gerimo ceremonijuose darbe, ir taurej vyno su  MB vakarais. savaitgali turejom draugu- visi gere tekilos o as seilytes varvinau..
Papildyta:
kas tas FB istikruju?

O tu biulleteni nusipirk ir visiems liezuvi parodyk tongue.gif geriau jau pasaugok save wink.gif
FB- facebook. Parasyk ziurkytei, ji ten kapitone, tai prides ir tave.
Sheila, kuo didziausios sekmes tau rytoj. Mes visos cia uz tave laikom kumscius 4u.gif
As tai visa savaitgali svecius priiminejau, tai praktiskai ir nepailsejau doh.gif Tik va siandien vakare leidau sau pagulet karstoje vonioje ax.gif

Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 12 04, 22:59)
mano pacios nuotaikos permainingos, darbe labai susuerzinau kad visa kova reiks pavaduoti vadove. pakiso man sia staigmena vos suzinojus kad laukiosi...jos darbo pobudis yra visai kitoks nei mano.. kai dirbi pastoviai ta darba viskas ok, bet kai tik pavaduoji + visi tau lenda ant galvos + visokios subtilybes.. eina namas vienu zodziu, teko ja vasara pavaduot, tai slapiais triusikais varinejau per tris korpsus.. net pagalvot nenoriu kaip tai teks daryt nestuke.gif  fear.gif

tik saugok save, pirmiausia tavo sveikata ir maziukas, paskui tik darbai. karjera gali daryti visa gyvenima, o vaikus gimdyti - ne blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2011 12 04, 20:01)
na o as ruosiuosi rytojaus operacijai kazkaip sirdele spurda biskuti pradejau nervintis, zinau kad nereikia bet... ligoninej reiks but 7 ryte, o mes is siauliu i klaipeda tai siandien mazai miegosiu bet labai noriu tiketi kad tai pades  nestuke.gif  , na kaledom tikrai neiseis bet po svenciu tai griebsim jauti uz ragu(na tikiuosi nieko blogo daugiau neras nei polypo)  g.gif

laikysiu kumstukus, didziausios sekmes wub.gif
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 12 04, 14:37)
taigi, nevirti burokėliai, spanguolės, morkos, obuoliai, medus. viską sutarkavau per tą smulkiąją tarką, na kur bulves bulviniams blynams tarkuojam. sudėjau košę į stiklainį, kurį laikiau šaldytuve. viskas. skanaus.
gali pasidaryti nedidelį kiekį, paskui matysi....

turbut kartojuosi, bet labai patariu dar ipilti truputeli brendzio, nes suaugusiuju organizmas sunkiai pasisavina gelezi is burokeliu, o alkoholis tam padeda 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 04, 18:46)
sveikutes 4u.gif  ramuma cia...as negyvenamoj saloj turbut, arba pakeliui i ja...sedziu ir noriu bliaut...jauciu sis ciklas irgi suniui i uzpakali..snd 24 CD..jau 21 diena pastebejau vos vos patepliota..poto pusantros dienos ramybe..o snd ryte vel pamaciau nedidele rausva demyte doh.gif zodziu kaledinio stebuklo galiu net nesitiketi..matyt buvau bloga mergaite, kad kaledu senelis nusprende, kad neverta..kur Lauraz, vegele, kuisis.kaip joms sekasi g.gif

nenusimink 4u.gif linkiu, kad stebukla sukurtumet per kaledas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 04, 18:46)
zodziu kaledinio stebuklo galiu net nesitiketi..

Juk stebuklai vyksta ne tik per Kaledas mirksiukas.gif
Irmuciuk, ar tavo vyras nuejo tyrimus pasidaryti? Gal ir rasei, bet matyt praleidau..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

aš po vakarykštės eglutės sėdžiu su snargliu nutysusiu doh.gif ir drebu nuo kiekvieno skambučio, nes bijau kad ir mažė galėjo susirgti, ir kad nepaskambintų iš mokyklos doh.gif

šiandien jau turėtų baigtis mmm, tai pradėsime darbuotis smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 12 05, 09:36)
turbut kartojuosi, bet labai patariu dar ipilti truputeli brendzio, nes suaugusiuju organizmas sunkiai pasisavina gelezi is burokeliu, o alkoholis tam padeda 4u.gif

Ok ok, turiu omenyje mirksiukas.gif

Sheila- viskas bus gerai! 4u.gif Laukiam griztancios!

Labas rytas..
.. as iki alkuniu dazuota biggrin.gif Puse nakties piesiau, net ranku nespejau nusiplauti- uzmigau biggrin.gif
Atsakyti
mėšlas, va taip vat. gyvenimas yra mėšlas. pasidžiaugiau, kad skausmai liovėsi...tai sekmadienį, tokie užėjo, kad maniau, kad mane kas peiliu bado. va taip vat..cista ko gero niekur nedingo, taip kad gyvenimas yra mėšlas gun_bandana.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kaip savaitgalis? Mano liudnokas ax.gif Vyras vėl garaže lindėjo.

QUOTE(sanzile @ 2011 12 05, 12:24)
Labas rytas..
.. as iki alkuniu dazuota biggrin.gif Puse nakties piesiau, net ranku nespejau nusiplauti- uzmigau biggrin.gif

Buna kartais smile.gif

QUOTE(Kuisis @ 2011 12 05, 14:32)
mėšlas, va taip vat. gyvenimas yra mėšlas. pasidžiaugiau, kad skausmai liovėsi...tai sekmadienį, tokie užėjo, kad maniau, kad mane kas peiliu bado. va taip vat..cista ko gero niekur nedingo, taip kad gyvenimas yra mėšlas gun_bandana.gif

Užjaučiu 4u.gif O tu tikrai žinai, kad ten cista?
Šiandien pas odontologę buvau ir kai bakstelėjo šonan, tai vos išsėdėjau. Na mane guodžia tai, kad greitai LP, jei nebus kas nors blogai.
Atsakyti