Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(sanzile @ 2011 12 04, 13:54)
Neturi.. g.gif O tai, kaip dziaugsmas, svajojimas kokio dydzio ir spalvos kojinytes megsti, vardeliu kurimas, suknuciu ar sotuku modeliavimas?? Ne? g.gif  unsure.gif
Pasislepusi, baik vaidinti! tongue.gif  biggrin.gif

(O gal kas nors blogai, labai prastai jautiesi, nuotaikos nera? unsure.gif )

nevaidinu.
žinok, darbe vos laikausi. nes man tas darbas skersai gerklės jau. tai laukiu nesulaukiu pavasario, kada bandysiu prašytis anksčiau pabėgti.
grįžus namo, nieko neveikiu, nieko nesvajoju-miegu. kažkaip neturiu jėgų niekam.
savaitgaliai tai jau kas kita. bet labai jau jie trumpi. verysad.gif
ir atvirai pasakius, nesijaučiu nėščia. nei pykina, nei vemiu, nei alpstu...
tai ir tyliu.
na tik vienintelis dalykas galvoje sukas, kaip čia reikės tėvams pranešti, kad ... ups tėveliai, prisidirbom lotuliukas.gif ir tai po -iolikos metų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 12 04, 15:56)
nevaidinu.
žinok, darbe vos laikausi. nes man tas darbas skersai gerklės jau. tai laukiu nesulaukiu pavasario, kada bandysiu prašytis anksčiau pabėgti.
grįžus namo, nieko neveikiu, nieko nesvajoju-miegu. kažkaip neturiu jėgų niekam.
savaitgaliai tai jau kas kita. bet labai jau jie trumpi.  verysad.gif
ir atvirai pasakius, nesijaučiu nėščia. nei pykina, nei vemiu, nei alpstu...
tai ir tyliu.
na tik vienintelis dalykas galvoje sukas, kaip čia reikės tėvams pranešti, kad ... ups tėveliai, prisidirbom  lotuliukas.gif  ir tai po -iolikos metų  lotuliukas.gif

itariu tevams bus pati nuostabiausia kaledine dovana wub.gif
na o del pykinimu tai labai gerai kad nepykina, juk sakei kad darbas skersai stovi o jei dar pykintu turbut isvis jegu nebeturetum. tad manau viskas i gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 12 03, 23:30)
I am back  bigsmile.gif

Glamour, issiunciau Tau i pasto dezute. Ir jei ka, prasitrink SM pasta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 12 04, 14:56)
na tik vienintelis dalykas galvoje sukas

Pritariu Sheilai, tevams pati brangiausia ir geriausia dovana wub.gif

O jei nieko nejauti, tai dar pajausi mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ramuma cia...as negyvenamoj saloj turbut, arba pakeliui i ja...sedziu ir noriu bliaut...jauciu sis ciklas irgi suniui i uzpakali..snd 24 CD..jau 21 diena pastebejau vos vos patepliota..poto pusantros dienos ramybe..o snd ryte vel pamaciau nedidele rausva demyte doh.gif zodziu kaledinio stebuklo galiu net nesitiketi..matyt buvau bloga mergaite, kad kaledu senelis nusprende, kad neverta..kur Lauraz, vegele, kuisis.kaip joms sekasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 04, 17:46)
sveikutes 4u.gif  ramuma cia...as negyvenamoj saloj turbut, arba pakeliui i ja...sedziu ir noriu bliaut...jauciu sis ciklas irgi suniui i uzpakali..snd 24 CD..jau 21 diena pastebejau vos vos patepliota..poto pusantros dienos ramybe..o snd ryte vel pamaciau nedidele rausva demyte doh.gif zodziu kaledinio stebuklo galiu net nesitiketi..matyt buvau bloga mergaite, kad kaledu senelis nusprende, kad neverta..kur Lauraz, vegele, kuisis.kaip joms sekasi g.gif

niu tik nekeliauk niekur jau ir taip visos iskeliavusios, geriau paverk ir vel stok i kova su endo, juk ja nugalesim a ne? na o kaledinioms dovanoms dar ankstoka mirksiukas.gif , o per kaledas nuo dusios pasidarbuosit ir va tada sulauksit taip lauktos dovanos. 4u.gif

na o as ruosiuosi rytojaus operacijai kazkaip sirdele spurda biskuti pradejau nervintis, zinau kad nereikia bet... ligoninej reiks but 7 ryte, o mes is siauliu i klaipeda tai siandien mazai miegosiu bet labai noriu tiketi kad tai pades nestuke.gif , na kaledom tikrai neiseis bet po svenciu tai griebsim jauti uz ragu(na tikiuosi nieko blogo daugiau neras nei polypo) g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 04, 16:46)
sveikutes 4u.gif  ramuma cia...as negyvenamoj saloj turbut, arba pakeliui i ja...sedziu ir noriu bliaut...jauciu sis ciklas irgi suniui i uzpakali..snd 24 CD..jau 21 diena pastebejau vos vos patepliota..poto pusantros dienos ramybe..o snd ryte vel pamaciau nedidele rausva demyte doh.gif zodziu kaledinio stebuklo galiu net nesitiketi..matyt buvau bloga mergaite, kad kaledu senelis nusprende, kad neverta..kur Lauraz, vegele, kuisis.kaip joms sekasi g.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Glamoure welcome back i come back too biggrin.gif

QUOTE(irmuse2 @ 2011 12 02, 11:26)
Laura nu tikrai greitai tau požymiai pasijuto...man tik po antro bakstelėjimo atėjo Klimas su Maksu..Pateplios ir nustos, o tada bus ramu kelis mėn.,na žiūrint kiek mėn leisies difą. Pagrindiniai požymiai ir yra naktiniai karščio pilymai, gal dar nuotaikos kaita, aišku visoms skirtingai.

oi man beveik kita diena slabna pasidare biggrin.gif o paskui kiausides nepasitenkinima isreiske biggrin.gif pas mane vaistai visi labai greit suveikia, ne naujiena biggrin.gif man su clostu pirma kart uzaugo 4 tinkami foliai ir dar n maziuku nelabai jau tinkamu buvo biggrin.gif cia labai graziai parasei apie Klima ir Maksa thumbup.gif
apie nuotaika tai be komentaru unsure.gif
QUOTE(Comma @ 2011 12 04, 13:29)
Va sito tai tikrai nezinau doh.gif Pernai kai akcija buvo uzejusi as granatu sulciu virs 10 l isgeriau. Reiks pasidometi ax.gif

granatai naturalus estrogeno stimuliantai ax.gif
zinot ka dar skaityt teko bigsmile.gif kad rykymas mazina estrogeno kieki biggrin.gif
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 04, 17:46)
.kur Lauraz, vegele, kuisis.kaip joms sekasi g.gif

ai mane tai MB istrenke i kaima, sake man jau smegenai nuo taves skauda, zodziu sake kad as jau sizofrenike pasidariau biggrin.gif bet va parvariau visa maisa geros nuotaikos parsitempiau biggrin.gif teko gerokai paselt alc.gif tekila su citrina mmm skanumelis tik kad paskui dantis kita diena skaudejo biggrin.gif tik vat kelias dieneles teko nesipraust nes ten tvarke vamzdynus nebuvo karsto vandens tai buvo tik ledinis...brrrrt.tai tik parvariau ir i dusa nes jauciausi kaip bomzas jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 12 04, 19:12)
ai mane tai MB istrenke i kaima, sake man jau smegenai nuo taves skauda, zodziu sake kad as jau sizofrenike pasidariau biggrin.gif bet va parvariau visa maisa geros nuotaikos parsitempiau biggrin.gif teko gerokai paselt alc.gif tekila su citrina mmm skanumelis tik kad paskui dantis kita diena skaudejo biggrin.gif tik vat kelias dieneles teko nesipraust nes ten tvarke vamzdynus nebuvo karsto vandens tai buvo tik ledinis...brrrrt.tai tik parvariau ir i dusa nes jauciausi kaip bomzas jau biggrin.gif

nu šaunuolė thumbup.gif Senai reikėjo aplinką pakeisti, ir atsipalaiduoti. drinks_cheers.gif

Sugalvojome šiandien šeimos dieną padaryti, ir nuvažiuoti pažiūrėti eglutės įžiebimą ax.gif Išsiruošėm...Pusantros val ieškojome kur pastatyti mašiną...teko pademonstruoti savo gabumus vairuojant pilnoje aikštelėje mašinų, kur net prasilenkti nėra kaip.. unsure.gif galiausiai kai pasistatėm mašiną, toooooks lietus užpuolė, kad kol daėjom iki rotušės, buvome kiaurai šlapi. Bandėm prieiti prie eglės, nepavyko, per daug žmonių. Galiausiai sušalę, susinervavę grįžome namo doh.gif
Atsakyti
aga as mikrium vaziavau pro aleksoto tilta tai ten belenkiek masinu ir zmoniu...bet lietus tai tikras niekadejas...
Atsakyti
Visur gerai, bet namie geriausia. Ane , Laurut wink.gif ? Šaunu, kad tavo nuotaikos pagerėjo.

Aš tai nosies nekišu niekur, bandau išsiilsėti. Vien žo - tingiu. Daiktai dar kai kurie net neiškrauti. Kažkaip viskas dzin, bet ne neigiama prasme, o kaip tik tokia biški atsipalaidavusi, nebesiparinu. Bet jau ryt reik susiimti į rankas, reik krūvas tyrimų atlikti, pas daktarę užsiregistruot.
Vakar įkaliau Urinal, tai nebemaudžia pilvuko, turbūt tikrai buvau šiek tiek peršalus.
Labai džiaugiuosi, kad draugus supratingus turim, nes šiandien neužgriuvo į svečius, leido viens kitu atsidžiaugt mirksiukas.gif , išsiilsėt
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 12 04, 20:12)

niu ir labai smagu kad pailsejai ir atsipalaidavai mirksiukas.gif ir nuotaikos parsivezei , 4u.gif bet turbut kaip glamour sake, visur gerai bet namie geriausia blush2.gif
Atsakyti
sveikos brangiosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
malonu kad pasigedot wub.gif si menesi dirbu kitoj pamainoj tai turiu labai mazai laisvo laiko, pagaliau susedau paskaitinet apie ka gi cia mano merginkos sneka si men... o cia gi ziurau pora psl sneku i psio...blink.gif niu niu pasakokit man dabar kvailai blondinei- kokiam gi cia FT dabar laika skandinat... mastau.gif
irmuciuk 4u.gif nenusimink viskas pries akis..
ziurkyte, neissiaiskinai kokia tavo skausmu priezastis?
mano pacios nuotaikos permainingos, darbe labai susuerzinau kad visa kova reiks pavaduoti vadove. pakiso man sia staigmena vos suzinojus kad laukiosi...jos darbo pobudis yra visai kitoks nei mano.. kai dirbi pastoviai ta darba viskas ok, bet kai tik pavaduoji + visi tau lenda ant galvos + visokios subtilybes.. eina namas vienu zodziu, teko ja vasara pavaduot, tai slapiais triusikais varinejau per tris korpsus.. net pagalvot nenoriu kaip tai teks daryt nestuke.gif fear.gif
Atsakyti