Dėkui Lauraz ir Irmuciukasss už atsakymus dėl kraujavimo. Bet man čia nuo dufo turbūt sutriko visiškai mmm ciklas, nes aš normaliai sirgti pradėjau nuo 15 c.d., nors šiaip tai būdavo 26 c.d.
Ką dabar su dufu daryti? gerti jį sergant mmm ar nutraukti, pgl gydytojos kursą dar 9 dienas reikia gerti...
QUOTE(sanzile @ 2011 11 25, 00:47)
O man tikrai idomu, ar pvz. galima vaikscioti i Mazylio gimdymo namus pas gines? Nereikia ten moketi, nereikia siuntimo is poliklinikos?
Na, tiesiog nueini, prisirasai ir vaikscioji??
Papildyta:
Nu ziaurus
Jei be siuntimo tai pirma karta susimoki 40 litu ir tada trys kartai nemokami (Cia oficialiai). Bet man taip gavosi, kad as pirma karta susimokejau bet man jokio nei cekucio israse, nei i kasa nunese, tai gal gyd. i kisene isidejo Bet as po tu triju kartu nieko nemokejau
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 25, 10:46)
Ko čia gėda didžiuokis, pirmą vietą gavus.
Ir prašau toliau pliupti tokiais tempais
Ir prašau toliau pliupti tokiais tempais
tai kad jei ir toliau tokiais tempais, tai nebebus vietos namie trofejams
Papildyta:
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 25, 10:05)
Labas rytas. Kokios nuotaikos?
beja malonu susipazint ir man
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 25, 09:02)
nu tos 2 KT per dieną, tai tiesiog didesnė hormonų dozė. įsivazduok, kad geri tabletes, kurios turi didesnį hormonų kiekį nei įprastai,pavz, kaip diane35. bet aišku nuo proto tikrai nušoksi, o ką smagu , juk sako protingi žmonės dažniau Alzhaimerio liga serga, tai va, o čia tau profilaktikai
Kuisi, nu bet ir paguodiai
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 25, 11:14)
tai kad jei ir toliau tokiais tempais, tai nebebus vietos namie trofejams
Bėgu gražintis Ryt į balių einu
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 25, 12:37)
ka jau darysies? as tai jau pamirsau ka reiskia grozio proceduros jas iskeiciau i proceduras ant lektuvo.. kitkam money money neber
QUOTE(malvina @ 2011 11 25, 09:47)
kaip faina, tikiu, kad tai tau gris
beje, sanzile, o del petvareles gimdoje galima kazka padaryti? ir kaip ji tiesiog atsirado pries IVF?
beje, sanzile, o del petvareles gimdoje galima kazka padaryti? ir kaip ji tiesiog atsirado pries IVF?
Tai dabar del tos pertvareles ir "kankinuosi". Man ja isoperavo (gali buti, kad reikes antra karta operuoti), tai 4men. dabar turiu spirale nesioti, o nuo jos man istisai pilva maudzia. Ir KT turiu gerti. Paskui viska nutraukti ir bandyti
O pertvareles istorija tokia: nuvaziavau i LV IVFúi, o gyd. pasake, kad butina histero, kadangi kazka ten mate.. polipa or smthg, nesupratau, nes labai neiaiskiai murmejo Tad grizusi nuejau pas gyd. P.V., kuris ir pamate ta pertvarele.
Kas keisciausia, kad iki to, jos niekas nemate!
O kodel klausi, gal pati kazka turi?
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 25, 11:45)
ka jau darysies? as tai jau pamirsau ka reiskia grozio proceduros jas iskeiciau i proceduras ant lektuvo.. kitkam money money neber
linkiu pastot, kai mečiau KT nagai susitvarkė iki tol lūžinėjo ir niekas negelbėjo. Pastojus išvis afigieni nagai, dabar irgi, tik va su maže negaliu jų ilgesnių paaugint, ji dabar aktyvi tai netyčia įdrėkst galiu
QUOTE(meskos @ 2011 11 25, 10:11)
Teks pasidometi.. Bet as jau jauciuosi, kaip koks cigonas , einu skersai isilgai per visus gyd.
Beje, vakar labai isiaudrinau del tu KT
Bet pasikuiciau po neta ir radau atveju, kai yra geriama po dvi. Truputi nurimau. Nu gal nenueisiu i kapus Nors sveikatos man tas tikrai nepriduos
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 25, 12:47)
linkiu pastot, kai mečiau KT nagai susitvarkė iki tol lūžinėjo ir niekas negelbėjo. Pastojus išvis afigieni nagai, dabar irgi, tik va su maže negaliu jų ilgesnių paaugint, ji dabar aktyvi tai netyčia įdrėkst galiu
o vat cia tai butu pati geriausia procedura o tu man atrodo nagucius ilgus turesi ilgam pamirsti...kuo toliau tuo aktyvesne juk bus
Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2011 11 25, 12:50)
Teks pasidometi.. Bet as jau jauciuosi, kaip koks cigonas , einu skersai isilgai per visus gyd.
ne tu viena
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 25, 11:54)
ne tu viena
As Irmuciuk jau mazdaug per desimt esu perejusi
QUOTE(sanzile @ 2011 11 25, 12:58)
As Irmuciuk jau mazdaug per desimt esu perejusi
oi tada as dar tik pusiau cigonas.. iki taves nedatraukiu dar..kolkas