Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

Dėkui Lauraz ir Irmuciukasss už atsakymus dėl kraujavimo. Bet man čia nuo dufo turbūt sutriko visiškai mmm ciklas, nes aš normaliai sirgti pradėjau nuo 15 c.d., nors šiaip tai būdavo 26 c.d.
Ką dabar su dufu daryti? blink.gif gerti jį sergant mmm ar nutraukti, pgl gydytojos kursą dar 9 dienas reikia gerti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 25, 00:47)
lotuliukas.gif
O man tikrai idomu, ar pvz. galima vaikscioti i Mazylio gimdymo namus pas gines? g.gif Nereikia ten moketi, nereikia siuntimo is poliklinikos?
Na, tiesiog nueini, prisirasai ir vaikscioji??
Papildyta:

Nu ziaurus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jei be siuntimo tai pirma karta susimoki 40 litu ir tada trys kartai nemokami (Cia oficialiai). Bet man taip gavosi, kad as pirma karta susimokejau bet man jokio nei cekucio israse, nei i kasa nunese, tai gal gyd. i kisene isidejo smile.gif Bet as po tu triju kartu nieko nemokejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 25, 10:46)
Ko čia gėda  lotuliukas.gif didžiuokis, pirmą vietą gavus.  tongue.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ir prašau toliau pliupti tokiais tempais  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tai kad jei ir toliau tokiais tempais, tai nebebus vietos namie trofejams lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 25, 10:05)
Labas rytas. Kokios nuotaikos?  biggrin.gif  4u.gif

beja malonu susipazint ir man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 25, 09:02)
nu tos 2 KT per dieną, tai tiesiog didesnė hormonų dozė. įsivazduok, kad geri tabletes, kurios turi didesnį hormonų kiekį nei įprastai,pavz, kaip diane35. bet aišku nuo proto tikrai nušoksi, o ką smagu thumbup.gif  thumbup.gif , juk sako protingi žmonės dažniau Alzhaimerio liga serga, tai va, o čia tau profilaktikai cool.gif

Kuisi, nu bet ir paguodiai blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 25, 11:14)
tai kad jei ir toliau tokiais tempais, tai nebebus vietos namie trofejams lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bėgu gražintis nail.gif Ryt į balių einu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 25, 12:37)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bėgu gražintis  nail.gif Ryt į balių einu  bigsmile.gif

ka jau darysies? as tai jau pamirsau ka reiskia grozio proceduros doh.gif jas iskeiciau i proceduras ant lektuvo.. lotuliukas.gif kitkam money money neber biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 25, 09:47)
kaip faina, tikiu, kad tai tau gris 4u.gif
beje, sanzile, o del petvareles gimdoje galima kazka padaryti? ir kaip ji tiesiog atsirado pries IVF?

Tai dabar del tos pertvareles ir "kankinuosi". Man ja isoperavo (gali buti, kad reikes antra karta operuoti), tai 4men. dabar turiu spirale nesioti, o nuo jos man istisai pilva maudzia. Ir KT turiu gerti. Paskui viska nutraukti ir bandyti nestuke.gif
O pertvareles istorija tokia: nuvaziavau i LV IVFúi, o gyd. pasake, kad butina histero, kadangi kazka ten mate.. polipa or smthg, nesupratau, nes labai neiaiskiai murmejo smile.gif Tad grizusi nuejau pas gyd. P.V., kuris ir pamate ta pertvarele.
Kas keisciausia, kad iki to, jos niekas nemate!

O kodel klausi, gal pati kazka turi? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 25 lapkričio 2011 - 11:52
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 25, 11:45)
ka jau darysies? as tai jau pamirsau ka reiskia grozio proceduros doh.gif jas iskeiciau i proceduras ant lektuvo.. lotuliukas.gif kitkam money money neber biggrin.gif

linkiu pastot, kai mečiau KT nagai susitvarkė iki tol lūžinėjo ir niekas negelbėjo. Pastojus išvis afigieni nagai, dabar irgi, tik va su maže negaliu jų ilgesnių paaugint, ji dabar aktyvi tai netyčia įdrėkst galiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2011 11 25, 10:11)

Teks pasidometi.. Bet as jau jauciuosi, kaip koks cigonas doh.gif , einu skersai isilgai per visus gyd.

Beje, vakar labai isiaudrinau del tu KT blink.gif doh.gif
Bet pasikuiciau po neta ir radau atveju, kai yra geriama po dvi. Truputi nurimau. Nu gal nenueisiu i kapus biggrin.gif Nors sveikatos man tas tikrai nepriduos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 25, 12:47)
linkiu pastot, kai mečiau KT nagai susitvarkė iki tol lūžinėjo ir niekas negelbėjo. Pastojus išvis afigieni nagai, dabar irgi, tik va su maže negaliu jų ilgesnių paaugint, ji dabar aktyvi tai netyčia įdrėkst galiu  doh.gif

o vat cia tai butu pati geriausia procedura ax.gif o tu man atrodo nagucius ilgus turesi ilgam pamirsti...kuo toliau tuo aktyvesne juk bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2011 11 25, 12:50)
Teks pasidometi.. Bet as jau jauciuosi, kaip koks cigonas doh.gif , einu skersai isilgai per visus gyd.

ne tu viena tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 25, 11:54)
ne tu viena tongue.gif  lotuliukas.gif

As Irmuciuk jau mazdaug per desimt esu perejusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 25, 12:58)
As Irmuciuk jau mazdaug per desimt esu perejusi doh.gif

oi tada as dar tik pusiau cigonas.. biggrin.gif iki taves nedatraukiu dar..kolkas ax.gif
Atsakyti