Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(sanzile @ 2011 12 02, 14:51)
Vajetusa karsta.gif
Papildyta:

O as esu tokia, kad man reikia viska zinoti smile.gif Ar tai butu geros ar tai blogos zinios, man geriau zinoti tongue.gif
O tas 2%, manyciau nepakeistu mano nuomones del pastojimo. Bet zinociau smile.gif

jeigu kalbat apie SORPO karoliniskese,Vln.,tai apie 600lt gausis 4u.gif as pati domejausi tais dalykais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 12 02, 15:51)
Vajetusa karsta.gif
Papildyta:

O as esu tokia, kad man reikia viska zinoti smile.gif Ar tai butu geros ar tai blogos zinios, man geriau zinoti tongue.gif
O tas 2%, manyciau nepakeistu mano nuomones del pastojimo. Bet zinociau smile.gif

man irgi dažniausiai reikia žinoti, bet va šito kažkaip labai bijau. nesidarysiu. jei turėčiau giminėje kokių nukrypimų, tai turbūt taip. bet šiaip, gal kvaila nuskambės, bet tikiu šiuo atveju likimu. man patiko kažkada šiuo klausimu mano pusseserės pasakyti žodžiai: tokius vaikus dievas atsiunčia tiem, kurie tokį skausmą gali pakelti. nežinau kodėl net bet man tie žodžiai labai patinka, visada pagalvoju, kad jei gimtų vaikelis su yda, vadinasi taip buvo skirta ir tik mes jį galim užauginti.

hmm, keistai aš čia surašiau, tikiuosi supratot ką turėjau galvoje... doh.gif
Atsakyti
Dovanoju Sorpo 5 procentu nuolaidu kortele, galiu atsiusti pastu i kita miesta smile.gif
Atsakyti
labas vakaras, mergaites 4u.gif savaitgalis prasides tuoj..jeeee thumbup.gif pas mane jokiu naujienu..viskas po senovei..Tik vakar 21 CD pamaciau tokius nedidelius rausvai rudus tepliojimus..po pietu tai buvo..o vakare ir siandien viskas svaru grazu..Truputi vilties yra... blush2.gif viliuos kaip kokia paaugle blush2.gif NT negadinsiu...nebent kita savaite... mirksiukas.gif o siandien iskeliauju i pirti..kaitintis nesikaitinsiu, gert daug negersiu, bet bent atsipalaiduosiu thumbup.gif grazaus ir jaukaus jums penktadienio vakariuko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 02 gruodžio 2011 - 18:47
QUOTE(sanzile @ 2011 12 02, 11:24)
Ir bukit geros, atsiliepkit, kurios siulet ta kosyte del mazakraujystes 4u.gif

Misinys Avicena
1 stikline dzovintu abrikosu
1 stikline razinu
1 stikline dzovintu figu
1 stikline dzovinu slyvu
1 stikline graikisku riesutu (nuvalytu)
2 citrinos
1 stikline medaus

Isplauti ka galima plauti (visi vaisiai), susmulkinti su mesmale, is citrinu isspausti sulciu, ideti i misini medaus, gerai ismaisyti. Laikyti stikliniame inde saldytuve. Valgyti po 1 val. sauksta 1-2 k. dienoj. Sito misinio uzteko 1,5 men. Reikia standartiskai - ne maziau 3 men.

Tu čia šito receptuko ieškai? Šitas receptukas kiek žinau vyriškam turtui labai gerai, bet jį naudoja ir tos kurių geležis ant ribos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina_vid @ 2011 12 01, 23:15)
O mano vyras siandien buvo pas B.Z. Tai padare tyrimus, dar krauja patirs, zodziu ziures del ko tokia bolga sperma. O jau kai zinosim del ko bloga, tada pulsim gerinti biggrin.gif

svarbu kad jau emetes veiksmu , o kai suzinosit nuo ko bloga bus gal lengviau surasti gydyma, po kurio aulauksit nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2011 12 02, 12:24)
Sveikutes, ar kas nors is cia esat dariusios kariotipo tyrimus? g.gif

o kokie cia tyrimai kazkaip idomu pasidare blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 12 02, 19:20)
Misinys Avicena
1 stikline dzovintu abrikosu
1 stikline razinu
1 stikline dzovintu figu
1 stikline dzovinu slyvu
1 stikline graikisku riesutu (nuvalytu)
2 citrinos
1 stikline medaus

Isplauti ka galima plauti (visi vaisiai), susmulkinti su mesmale, is citrinu isspausti sulciu, ideti i misini medaus, gerai ismaisyti. Laikyti stikliniame inde saldytuve. Valgyti po 1 val. sauksta 1-2 k. dienoj. Sito misinio uzteko 1,5 men. Reikia standartiskai - ne maziau 3 men.

Tu čia šito receptuko ieškai? Šitas receptukas kiek žinau vyriškam turtui labai gerai, bet jį naudoja ir tos kurių geležis ant ribos.  4u.gif

Aciu Rute labai labai 4u.gif Jei neprisisauksiu Tos, kuri pasakojo apie burokeliu, morku, spanguoliu ir t.t., darysiu sita! bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2011 12 02, 19:41)
o kokie cia tyrimai kazkaip idomu pasidare blush2.gif  g.gif

Kraujo tyrimas parodantis apsigimimu tikimybe..
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 12 02, 21:03)

jo jau paskaiciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 12 02, 19:03)
Aciu Rute labai labai 4u.gif Jei neprisisauksiu Tos, kuri pasakojo apie burokeliu, morku, spanguoliu ir t.t., darysiu sita! bigsmile.gif
Papildyta:

Jei apie sulciu kokteili, tai receptas toks: burokeliu, spanguoliu, granatu, citrinu ir morku sulciu po stikline. Kai buvo gelezis ant ribos - geriau sita misini cepsedama doh.gif , bet kai viskas atsistate - pasidare ziauriai nebeskanu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2011 12 02, 20:23)
Jei apie sulciu kokteili, tai receptas toks: burokeliu, spanguoliu, granatu, citrinu ir morku sulciu po stikline. Kai buvo gelezis ant ribos - geriau sita misini cepsedama doh.gif , bet kai viskas atsistate - pasidare ziauriai nebeskanu  lotuliukas.gif

Hmz.. sultis g.gif Neturesiu kantrybes jas istisai spausti.. unsure.gif Kose noreciau valgyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 12 02, 21:17)
Hmz.. sultis g.gif Neturesiu kantrybes jas istisai spausti.. unsure.gif Kose noreciau valgyti rolleyes.gif

Pas Adrija iš vilniečių skyrelio užklausk dėl tų spanguolių mišinuko, ji kažką su spanguolėm ir medum vartoja geležiai pakelti. Itariu, kad tai bus koks mišinukas, bet ne sultys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 12 03, 11:19)
Pas Adrija iš vilniečių skyrelio užklausk dėl tų spanguolių mišinuko, ji kažką su spanguolėm ir medum vartoja geležiai pakelti. Itariu, kad tai bus koks mišinukas, bet ne sultys  4u.gif

Ok, einu klausti 4u.gif
Atsakyti