Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

Labanakt, einu į lovelę jau 4u.gif labai sunki diena buvo. doh.gif
Atsakyti
Kiek siandien nedaug priplepejot smile.gif Tikrai ramiau.
Ziurkyte, parasyk kaip rytoj seksis pas gyd.

O mano vyras siandien buvo pas B.Z. Tai padare tyrimus, dar krauja patirs, zodziu ziures del ko tokia bolga sperma. O jau kai zinosim del ko bloga, tada pulsim gerinti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif,
QUOTE(lauraz5 @ 2011 12 01, 21:11)
*ir man kazkaip smagiau nei FB ax.gif
**pas ji cia ne valia, o iprotis jis net neziuri i bulves ar kokius kiaulinius kotletus..man net baisu paziuret kaip jis su apetitu ryja liesa varske blink.gif

*Ir aš noriu į FB. Priimsit?
**pradžioj būna sunku, bet vėliau įpranti ir kiti įpranta biggrin.gif lotuliukas.gif Kažkaip mano šeimoj niekas nesistebi, kad aš kreivai į riebų maistą žiūriu: jokios grietinės, kuo mažiau riebalų ir apskritai galiu vien daržovėmis maitintis, nors MB tai negali be kečupo, majonezo ir jelapenų ax.gif

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 01, 21:21)
nu ryt tikrai nueisiu  4u.gif Turiu išeiginę 4u.gif
bet rugsėjį jų nebuvo. Ar galėjo taip greit atsirast?  g.gif

Moteriške, gi jau trys mėnesiai praėjo, tai galėjo atsirasti visko. Eik pas gydytoją dėl šventos ramybės, o tuoj atsiras, kas į pagalbą pasisiūlys ax.gif lotuliukas.gif

O aš vis dar kovoju su mm skausmo likučiais. Nuėjau iki šeimos gyd. ir po to ilgai lovoje voliojaus... Visai sugriuvus jaučiuos, nes nei pastovėt, nei pasėdėt ilgai negaliu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 02 gruodžio 2011 - 00:09
labas rytas 4u.gif

tik iš lovos išlipau. blush2.gif Nuotaika bloga...matyt reiks eiti dar pamiegoti, ir su kita koja iš lovos išlipti... doh.gif

Visą naktį košmarus sapnavau, kad kažkas nužudyti norėjo, kaip kokiam siaubeke, slepiausi kad nerastų lotuliukas.gif

Vėl pradėjau kraujuoti, tai pas ginę turbūt neisiu. palaukti reikia kol mmm baigsis unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės,

nu ką teks dažniau rašyti čia, nes pleputės išsilakstė blink.gif Man labiau patinka skaitinėti nei rašyti blush2.gif

Ziurkyte nu ir kantrybė pas tave, kiek gi gali kankintis, būtinai pas daktarą reikia pasirodyti...lauksime tavo žinių po vizito.

Laura nu tikrai greitai tau požymiai pasijuto...man tik po antro bakstelėjimo atėjo Klimas su Maksu..Pateplios ir nustos, o tada bus ramu kelis mėn.,na žiūrint kiek mėn leisies difą. Pagrindiniai požymiai ir yra naktiniai karščio pilymai, gal dar nuotaikos kaita, aišku visoms skirtingai.

Tildushka console.gif

Geros dienelės visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, ar kas nors is cia esat dariusios kariotipo tyrimus? g.gif
Norim su vyru pasidaryti ir esu girdejusi, kad su siuntimu yra nemokamai, bet gal cia tik gandai..

Ir bukit geros, atsiliepkit, kurios siulet ta kosyte del mazakraujystes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 12 02, 12:24)
Sveikutes, ar kas nors is cia esat dariusios kariotipo tyrimus? g.gif
Norim su vyru pasidaryti ir esu girdejusi, kad su siuntimu yra nemokamai, bet gal cia tik gandai..
Ir bukit geros, atsiliepkit, kurios siulet ta kosyte del mazakraujystes 4u.gif

Bet zinok man atrodo, kad kariotipui siuntima duoda po keliu persileidimu ar nesivystanciu is eiles. Nebent darytis privaciai g.gif Gal yra koks nors itarimas? Del ko taip sugalvojai?
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 12 02, 11:36)
Bet zinok man atrodo, kad kariotipui siuntima duoda po keliu persileidimu ar nesivystanciu is eiles. Nebent darytis privaciai g.gif Gal yra koks nors itarimas? Del ko taip sugalvojai?

Tfu tfu tfu, nieko neitariu, bet prisiskaiciau daug istoriju.. doh.gif O ir neseniai vienos merginos istorija sukrete Nestukiu skyrelyje unsure.gif
Tad jei butu nemokai, tikrai pasidaryciau. Tiesiog. Del sventos ramybes.
Atsakyti
sanzile
Pas mus SOPRO kainuoja 750 Lt.
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 12 02, 12:47)
Tfu tfu tfu, nieko neitariu, bet prisiskaiciau daug istoriju.. doh.gif O ir neseniai vienos merginos istorija sukrete Nestukiu skyrelyje unsure.gif

Eik jau irnesakyk.gif Maziau ieskokis sau bedu mirksiukas.gif Siaip labai labai retai pasitvirtina sios bedeles. Anksciau esu skaicius, kad vos keliom porom per metus, tai procentas is tiesu labai labai mazas. Beje, pazistu pora, kuri turi sia problema ir tai buvo patvirtinta genetiku, bet po daug bandymu jiems pavyko susilaukti sveiko vaikelio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 12 02, 12:47)

nu gi tikrai neieškok sau ligų. skaičiau, kas atsitiko tai mergaitei, tikrai labai baisu, bet esmė tame, kad tai galėjo atsitikti kiekvienai: tai kad rastų pvz. kokius nors genetinius nukrypimus dar nereiškia, kad taip ir atsitiktų. ir atvirkščiai, tokie dalykai gali atsitikti ir absoliučiai sveikai porai. ką tau duos tas tyrimas? jei bus parašyta, kad yra apsigimimo tikimybė, tarkim kokie 2 proc., tai ką nebebandysi pastoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 02, 13:45)
sanzile
Pas mus SOPRO kainuoja 750 Lt.

Vajetusa karsta.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2011 12 02, 14:13)
jei bus parašyta, kad yra apsigimimo tikimybė, tarkim kokie 2 proc., tai ką nebebandysi pastoti? g.gif

O as esu tokia, kad man reikia viska zinoti smile.gif Ar tai butu geros ar tai blogos zinios, man geriau zinoti tongue.gif
O tas 2%, manyciau nepakeistu mano nuomones del pastojimo. Bet zinociau smile.gif
Atsakyti