Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 01, 19:27)
kas man daros nežinau...Kiaušidė kairę duria, skausmas net į kirkšnį eina, ir į koją metasi...Net šlubuoti pradedu... doh.gif

jau seniai turejai eit pas daktara..nu nenormalu tokie skausmai...butinai ryt nueik..kiek dar kankinsies doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 01, 20:27)
kas man daros nežinau...Kiaušidė kairę duria, skausmas net į kirkšnį eina, ir į koją metasi...Net šlubuoti pradedu... doh.gif

Ziurkyte, kuo skubiau pas gydytoja!
Turi suprasti, kad kiekvienas delsimas gali atnesti dar didesne kliutim tapti nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 01 gruodžio 2011 - 19:01
QUOTE(sanzile @ 2011 12 01, 16:00)
O ka as sakiau.. tylu, kaip baznycioj lotuliukas.gif

tai jau tikrai, kad tylu , galetu mergelikes grizti 4u.gif
Atsakyti
Ziuryte, o gal cia saaugos? g.gif Man juk irgi kiauside (su cista) del saaugu skauda unsure.gif
Atsakyti
ir man kazkaip smagiau nei FB ax.gif aisku jei issibumbet tai geriau ir ten jei kas nenusiseke, bet del ligu aptarinejimo ati man kazkaip smagiau cia ax.gif
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 30, 23:15)
bet kokios stiprios valios jis pas tave ax.gif  ir as noreciau nenoreti tai to tai ano valgyt blush2.gif , man tai mesyte pati svarbiausia nors ir darzoves ziauriai megstu. kiek pamenu TB sprtuojantis turbut del to cia taip maista prisiziuri? g.gif

pas ji cia ne valia, o iprotis jis net neziuri i bulves ar kokius kiaulinius kotletus..man net baisu paziuret kaip jis su apetitu ryja liesa varske blink.gif

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 01, 19:27)

man irgi labai jau panasu i saaugas g.gif g.gif geriau jau kuo greiciau tipenk pas gyd 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 12 01, 19:00)
Ziurkyte, kuo skubiau pas gydytoja!
Turi suprasti, kad kiekvienas delsimas gali atnesti dar didesne kliutim tapti  nestuke.gif

nu ryt tikrai nueisiu 4u.gif Turiu išeiginę 4u.gif

QUOTE(sanzile @ 2011 12 01, 19:32)
Ziuryte, o gal cia saaugos? g.gif Man juk irgi kiauside (su cista) del saaugu skauda unsure.gif

bet rugsėjį jų nebuvo. Ar galėjo taip greit atsirast? g.gif

QUOTE(lauraz5 @ 2011 12 01, 20:11)
ir man kazkaip smagiau nei FB ax.gif aisku jei issibumbet tai geriau ir ten jei kas nenusiseke, bet del ligu aptarinejimo ati man kazkaip smagiau cia ax.gif

Dėl ligų tikrai plepėsime, guosimės, ir džiaugsimės čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 01, 21:21)
nu ryt tikrai nueisiu  4u.gif Turiu išeiginę 4u.gif
bet rugsėjį jų nebuvo. Ar galėjo taip greit atsirast?  g.gif
Dėl ligų tikrai plepėsime, guosimės, ir džiaugsimės čia  4u.gif

niu smagu girdeti, kad musu nepamirsit 4u.gif
Atsakyti
man tai kvailai su vaistais gavosi...nueinu pas gyd nauju issirasyt, o ji pasiziuri kad senasis receptas galioja iki gruodzio 4d, o man jau ta diena reikia kita doze leistis, o kol senasis terminas nesueina negali parduot naujos dozes...zodziu nesamoniu nesamone...buciau zinojus kad cia taip buciau pirkus anksciau nes dar tuos vaistus ir uzsakinet reikia doh.gif ju nebuna vaistinese paprastai, o dar sekmadienis iseina...ne visos vaistines juk dirba..zodziu rolleyes.gif bet gerai, kad issejo susitarti, kad tuos vaistukus man ta diena parduotu ax.gif
zodziu vis dar tepa rudai doh.gif jau kokia savaite tikriausiai..
ir kiekviena savaite vis kitus poveikius pajauciu biggrin.gif viena savaite kiausides tempia, kita krutine nezmoniskai skauda o vat sia tai tepa ir naktim buna, kad nuo karscio pabundu...toks jausmas kad begalo karsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 12 01, 20:53)
ir kiekviena savaite vis kitus poveikius pajauciu biggrin.gif viena savaite kiausides tempia, kita krutine nezmoniskai skauda o vat sia tai tepa ir naktim buna, kad nuo karscio pabundu...toks jausmas kad begalo karsta g.gif

vargšiukė 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bet tikėkimės padės tie vaistukai tau pasiekti savo tikslą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 12 01, 21:53)
man tai kvailai su vaistais gavosi...nueinu pas gyd nauju issirasyt, o ji pasiziuri kad senasis receptas galioja iki gruodzio 4d, o man jau ta diena reikia kita doze leistis, o kol senasis terminas nesueina negali parduot naujos dozes...zodziu nesamoniu nesamone...buciau zinojus kad cia taip buciau pirkus anksciau nes dar tuos vaistus ir uzsakinet reikia doh.gif ju nebuna vaistinese paprastai, o dar sekmadienis iseina...ne visos vaistines juk dirba..zodziu rolleyes.gif bet gerai, kad issejo susitarti, kad tuos vaistukus man ta diena parduotu ax.gif

bet jau tokia nesamone su tais vaistais... doh.gif svarbu kad susitarei mirksiukas.gif
va jei lauraz, tikrai sunku su tais vaistukais, bet ir be ju ne kas 4u.gif laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 12 01, 21:53)

Turetu greit praeit tepimas. Bet tau kaip greit, man tik po antros dozes mazdaug praejus kokiai savaitej kazkas pasijuto. Pamenu jau buvau apsidziaugus, kad taip nieko ir nepajausiu. Tuo metu geriau nakvisu alieju, gal jis man taip viska pasvelnino g.gif
Ir dar pamenu, kad kai leidausi Difa, man buvo toooks lengvumo pojutis pilve, laksciau kaip ant sparnu. O po to prasidejo mmm ir vel visokie skausmai prasidejo. Dar tada pagalvojau, negi tos kiausides sitaip "pirti uzkuria".
Atsakyti
man visi vaistai labai gerai suveikia...todel...na vienas pliusas, kad nebus mmm biggrin.gif ir nebus skausmu bigsmile.gif mat ji galas ta karsti ir kitus ten nemalonius jausmus svarbu,kad neplestu pilvo per mmm rolleyes.gif
Atsakyti