QUOTE(lauraz5 @ 2011 12 01, 21:53)
man tai kvailai su vaistais gavosi...nueinu pas gyd nauju issirasyt, o ji pasiziuri kad senasis receptas galioja iki gruodzio 4d, o man jau ta diena reikia kita doze leistis, o kol senasis terminas nesueina negali parduot naujos dozes...zodziu nesamoniu nesamone...buciau zinojus kad cia taip buciau pirkus anksciau nes dar tuos vaistus ir uzsakinet reikia
ju nebuna vaistinese paprastai, o dar sekmadienis iseina...ne visos vaistines juk dirba..zodziu
bet gerai, kad issejo susitarti, kad tuos vaistukus man ta diena parduotu
zodziu vis dar tepa rudai
jau kokia savaite tikriausiai..
ir kiekviena savaite vis kitus poveikius pajauciu
viena savaite kiausides tempia, kita krutine nezmoniskai skauda o vat sia tai tepa ir naktim buna, kad nuo karscio pabundu...toks jausmas kad begalo karsta
Turetu greit praeit tepimas. Bet tau kaip greit, man tik po antros dozes mazdaug praejus kokiai savaitej kazkas pasijuto. Pamenu jau buvau apsidziaugus, kad taip nieko ir nepajausiu. Tuo metu geriau nakvisu alieju, gal jis man taip viska pasvelnino
Ir dar pamenu, kad kai leidausi Difa, man buvo toooks lengvumo pojutis pilve, laksciau kaip ant sparnu. O po to prasidejo mmm ir vel visokie skausmai prasidejo. Dar tada pagalvojau, negi tos kiausides sitaip "pirti uzkuria".