Labas rytas. Dėl FB tuo ir aš Ziurkytei rasysiu. Mes kitos temutė grupę turim, super, ten galima normaliai papliurpti ir nematys jokie sekliai morkos (ten pas mus pastoviai ką nors sekdavo ir persiregistravimai nepadėdavo )
Kimberley, ačiū D, kad mano vyras neišrankus, nors šiaip tai pasakytų, kad to ar ano nevalgo, bet ką paduodi, tą valgo , tik vat jei jau diskutuot pradėsi, ką šiandien gamit, tai jau "išbrokuos" viską. O blyneliai tai ne tik desertui tinka. Pamenu puskė pasakodavo, kad jos vyras blynus, košes daržoves paukščių maistu vadindavo o jei tokio maisto ir pavalgydavo, po keliolikos minučių vėl į šaldytuvą lįsdavo
O ka as sakiau.. tylu, kaip baznycioj
QUOTE(sanzile @ 2011 12 01, 16:00)
O ka as sakiau.. tylu, kaip baznycioj
tai jau tikrai. be reikalo mergicos jūs į FB išsikėlėt
QUOTE(Kuisis @ 2011 12 01, 15:06)
tai jau tikrai. be reikalo mergicos jūs į FB išsikėlėt
Kelkis ir tu, ten linksma
FB nukonkuravo SM
Siaip ir man cia smagiau buvo..
Siaip ir man cia smagiau buvo..
QUOTE(sanzile @ 2011 12 01, 17:06)
tai varom dviem frontais? :blink:cia yra sypseneles...kuriu man FB taip truksta
Grįškite mielosios iš FB, kažkaip liūdna pasidarė...nėra ką skaityti.....
Gal žinote ar galima lankytis į pirtį turint endo?
Kažkada lyg ir skaičiau, kad ne.....nu suabejojau....paskutiniu metu labai pamėgau pirtelę, gal jau reikėtų atprasti nuo jos
Kažkada lyg ir skaičiau, kad ne.....nu suabejojau....paskutiniu metu labai pamėgau pirtelę, gal jau reikėtų atprasti nuo jos
QUOTE(irmuse2 @ 2011 12 01, 17:30)
zinok net nezinau....lyg ir skaiciau kazkur, kad negalima su endo i pirti..Bet jei karta per kelis men nueisi, tai gal nepakenks gal cia turima omenym kad nepersistengt
cia nuotaikos pagerinimui
http://www.efoto.lt/...1/virtuveje.jpg
QUOTE(irmuse2 @ 2011 12 01, 16:30)
Mes niekur iš čia nedingsime Tiesiog mažiau blevyzgų bus. Nes ateina žmonės apie ligą pasiskaityti, informacijos paieškoti.
Beto taip kartais norisi išsilieti. o tai kas parašyta čia, gali paskaityti bet kas. ir atsekti.
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 01, 18:04)
Beto taip kartais norisi išsilieti. o tai kas parašyta čia, gali paskaityti bet kas. ir atsekti.
jei koks pazystamas uzsuktu, tai 1000000% mane atsektu..
beja rase mano palacioke snd, mum vienu kartu dare LP. Pas ja rado cista ir nustate 3 st. endo. Tai va mergiote jau , o planavo tik men laiko. Pavyko is pirmo karto taip kad endo, dar ne nuosprendis