Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

Labas rytas. Dėl FB thumbup.gif tuo ir aš Ziurkytei rasysiu. Mes kitos temutė grupę turim, super, ten galima normaliai papliurpti ir nematys jokie sekliai morkos biggrin.gif (ten pas mus pastoviai ką nors sekdavo ir persiregistravimai nepadėdavo doh.gif )

Kimberley, ačiū D, kad mano vyras neišrankus, nors šiaip tai pasakytų, kad to ar ano nevalgo, bet ką paduodi, tą valgo biggrin.gif , tik vat jei jau diskutuot pradėsi, ką šiandien gamit, tai jau "išbrokuos" viską. O blyneliai tai ne tik desertui tinka. Pamenu puskė pasakodavo, kad jos vyras blynus, košes daržoves paukščių maistu vadindavo lotuliukas.gif o jei tokio maisto ir pavalgydavo, po keliolikos minučių vėl į šaldytuvą lįsdavo lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
O ka as sakiau.. tylu, kaip baznycioj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 12 01, 16:00)
O ka as sakiau.. tylu, kaip baznycioj lotuliukas.gif

tai jau tikrai. be reikalo mergicos jūs į FB išsikėlėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 12 01, 15:06)
tai jau tikrai. be reikalo mergicos jūs į FB išsikėlėt doh.gif

Kelkis ir tu, ten linksma thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 12 01, 16:15)
Kelkis ir tu, ten linksma  thumbup.gif  lotuliukas.gif

aga, kuisi..kelkis 4u.gif
Atsakyti
FB nukonkuravo SM biggrin.gif
Siaip ir man cia smagiau buvo.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 12 01, 17:06)
FB nukonkuravo SM biggrin.gif
Siaip ir man cia smagiau buvo.. ax.gif

tai varom dviem frontais? biggrin.gif :blink:cia yra sypseneles...kuriu man FB taip truksta blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 01 gruodžio 2011 - 16:08
Grįškite mielosios iš FB, kažkaip liūdna pasidarė...nėra ką skaityti..... verysad.gif

Gal žinote ar galima lankytis į pirtį turint endo? g.gif
Kažkada lyg ir skaičiau, kad ne.....nu suabejojau....paskutiniu metu labai pamėgau pirtelę, gal jau reikėtų atprasti nuo jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuse2 @ 2011 12 01, 17:30)
Grįškite mielosios iš FB, kažkaip liūdna pasidarė...nėra ką skaityti..... verysad.gif

Gal žinote ar galima lankytis į pirtį turint endo? g.gif
Kažkada lyg ir skaičiau, kad ne.....nu suabejojau....paskutiniu metu labai pamėgau pirtelę, gal jau reikėtų atprasti nuo jos g.gif

zinok net nezinau....lyg ir skaiciau kazkur, kad negalima su endo i pirti..Bet jei karta per kelis men nueisi, tai gal nepakenks mirksiukas.gif gal cia turima omenym kad nepersistengt smile.gif
cia nuotaikos pagerinimui biggrin.gif
http://www.efoto.lt/...1/virtuveje.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 01 gruodžio 2011 - 16:57
QUOTE(irmuse2 @ 2011 12 01, 16:30)

Mes niekur iš čia nedingsime 4u.gif Tiesiog mažiau blevyzgų bus. Nes ateina žmonės apie ligą pasiskaityti, informacijos paieškoti. 4u.gif

Beto taip kartais norisi išsilieti. o tai kas parašyta čia, gali paskaityti bet kas. ir atsekti.
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 01, 18:04)
Beto taip kartais norisi išsilieti. o tai kas parašyta čia, gali paskaityti bet kas. ir atsekti.

jei koks pazystamas uzsuktu, tai 1000000% mane atsektu.. lotuliukas.gif
beja rase mano palacioke snd, mum vienu kartu dare LP. Pas ja rado cista ir nustate 3 st. endo. Tai va mergiote jau nestuke.gif , o planavo tik men laiko. Pavyko is pirmo karto smile.gif taip kad endo, dar ne nuosprendis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 01 gruodžio 2011 - 17:09
kas man daros nežinau...Kiaušidė kairę duria, skausmas net į kirkšnį eina, ir į koją metasi...Net šlubuoti pradedu... doh.gif
Atsakyti