Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 30, 21:01)
Sukūriau grupę FB, norinčios man į az parašykite, kaip ten jus rasti, ir aš Jūs pakviesiu tongue.gif

labai sauni ideja!
nors plepalai man labai patinka, bet is tikruju cia daug kas off topic ir paskui mergaitem, kurios ieskos info apie endo reikes perskaityti daug postu kitom temom lotuliukas.gif
keliam su plepalais i fcb 4u.gif
rasau i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2011 11 30, 13:35)
100 proc pritariu sitam pasakymui : biggrin.gif  kazkodel man jis irgi galioja ..

man ir tinka sis posakis blush2.gif ir vis dazniau mastau, kad tiek metu bijojau pastoti, tai dabar teks tiek laukti issvajoto nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 30, 19:18)
labai sauni ideja!
nors plepalai man labai patinka, bet is tikruju cia daug kas off topic ir paskui mergaitem, kurios ieskos info apie endo reikes perskaityti daug postu kitom temom lotuliukas.gif
keliam su plepalais i fcb 4u.gif
rasau i az 4u.gif

vat būtent 4u.gif grupę sukūriau slaptą, ją matys tik narės, tai galėsim pliupti beleką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 30, 19:48)
vat būtent  4u.gif grupę sukūriau slaptą, ją matys tik narės, tai galėsim pliupti beleką  lotuliukas.gif

Tai jauciu dabar Endo tema bus mirusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 30, 19:54)
Tai jauciu dabar Endo tema bus mirusi lotuliukas.gif

čia kalbėsim apie liga ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 11 30, 17:04)
Mes daug, daug  metu be jokios apsaugos priemones  smileysex.gif , MB kaip ziurkytes vyras  pries pat gala istraukdavo  biggrin.gif ir jokio netyciuko  g.gif  Tai arba as jau 100 metu nevaisinga arba MB labai patyres  biggrin.gif  doh.gif

na mes ir su vyru be apsaugos ax.gif niekaip neprisiverciau KT gerti, mes ir tiesiog nebaigdavom ... blush2.gif ir jokio netyciuko, turbut ne tik endo ,manau ir prolaktino problema pas mane buvo. atsimenu mano draugai gyveno 7metus ir sugalvojo kad reiktu vaikus gal pradet daryt, tai jiems uzkibo po pirmo men kai nesisaugojo , tai nusprendem kad jos vyras labai laiku istraukdavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet, kaip visoms panasiai.. hmz.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 30, 20:21)
man ir tinka sis posakis blush2.gif  ir vis dazniau mastau, kad tiek metu bijojau pastoti, tai dabar teks tiek laukti issvajoto  nestuke.gif

svarbu, kad sulauksim.. mirksiukas.gif o seip manau visos kazkuriuo gyvenimo momentu bijojom nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 30, 15:46)
Lapeli, man po poros mėnesių 31, bet pirmąją pradėjom daryt 27,5 metų  doh.gif

na man irgi uz poros men bus 27 - asis ax.gif bandymus darom berods nuo 21 metu deja deja unsure.gif

tiesa savaitgali nusiplausiu i kaima jei pavyks tai vel nepavyks normaliai papliurpti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 30, 17:25)
Ir man panašiai  drinks_cheers.gif  biggrin.gif  Nors virškinimo bėdų neturiu, bet sunkesnio maisto privengiu. Bet MV tinka ir blyneliai ir troškiniai. Gal tik mėsos jis dažniau nori, bet išsisuku  biggrin.gif  Tik nervina mane, kad kai klausi, ką padaryt valgyt šiandien, tai amžinai nežino, o kai pasiūlai to ar kito, tai nei vieno nenori  doh.gif  lotuliukas.gif  Geriau net neklaust ir padaryt  hihihi.gif  vistiek valgys, nes pats negamina visai  cool.gif

ojojj kokia zinoma situacija bigsmile.gif tik tiek kad MB nei blyneliu nei troskiniu nei sriubu nevalgo zodziu pas mus su virtuve liudna doh.gif nevalgo nei kiaulienos nei bulviu, nei fermentinio surio, jokiu kugeliu, cepelinu, vedaru zodziu doh.gif dietininkas jis pas mane ir varskinis tai reikia pasistengt prigalvot kuo ji maitint doh.gif o apie klausimu ko nori tai tragedija ats :zinai ka as megstu...o kai pradedi vardinti is tu ka jis megsta tai nieko nenori doh.gif
o maniskis gamina siek tiek na bet jau nebeatsimenu kada tas buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 30, 23:06)
na man irgi uz poros men bus 27 - asis ax.gif bandymus darom berods nuo 21 metu deja deja unsure.gif

tiesa savaitgali nusiplausiu i kaima jei pavyks tai vel nepavyks normaliai papliurpti ax.gif

svarbu kad tame kaime poilsi atrastum 4u.gif

as kai pasiziuriu tai cia visos mes labai panasaus amziaus 26-32 m visos tokios jaunos, o su tokia patirtim... bet visos manau sulauksim savo pilveliu gyvntoju tik gal visos skirtingu metu, bet vistiek sulauksim blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 30, 23:10)

Papildyta:

ojojj kokia zinoma situacija bigsmile.gif tik tiek kad MB nei blyneliu nei troskiniu nei sriubu nevalgo zodziu pas mus su virtuve liudna doh.gif nevalgo nei kiaulienos nei bulviu, nei fermentinio surio, jokiu kugeliu, cepelinu, vedaru zodziu doh.gif dietininkas jis pas mane ir varskinis tai reikia pasistengt prigalvot kuo ji maitint doh.gif o apie klausimu ko nori tai tragedija ats :zinai ka as megstu...o kai pradedi vardinti is tu ka jis megsta tai nieko nenori doh.gif
o maniskis gamina siek tiek na bet jau nebeatsimenu kada tas buvo g.gif

bet kokios stiprios valios jis pas tave ax.gif ir as noreciau nenoreti tai to tai ano valgyt blush2.gif , man tai mesyte pati svarbiausia nors ir darzoves ziauriai megstu. kiek pamenu TB sprtuojantis turbut del to cia taip maista prisiziuri? g.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 30, 18:25)
Ir man panašiai  drinks_cheers.gif  biggrin.gif  Nors virškinimo bėdų neturiu, bet sunkesnio maisto privengiu. Bet MV tinka ir blyneliai ir troškiniai. Gal tik mėsos jis dažniau nori, bet išsisuku  biggrin.gif  Tik nervina mane, kad kai klausi, ką padaryt valgyt šiandien, tai amžinai nežino, o kai pasiūlai to ar kito, tai nei vieno nenori  doh.gif  lotuliukas.gif  Geriau net neklaust ir padaryt  hihihi.gif  vistiek valgys, nes pats negamina visai  cool.gif

lotuliukas.gif pas mane ta pati istorija drinks_cheers.gif O maniskis isrankus doh.gif kiekvienam patiekale turi buti mesa, jei kepu blynus tai jam kaip desertas buna prie arbatos
Ziurkyte atostogos thumbup.gif pas mane labai daug neapanaudotu prisikaupe tik kad negaliu sau leisti jas isnaudot doh.gif gal pries kaledas savaitei eisiu o jei neiseis tai nors keliom dienom cool.gif
kaip jus galvojate, jei yra anovuliacinis ciklas tai mmm ateis anksciau g.gif ar tai neitakuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 12 01, 08:18)
Ziurkyte atostogos  thumbup.gif pas mane labai daug neapanaudotu prisikaupe tik kad negaliu sau leisti jas isnaudot  doh.gif gal pries kaledas savaitei eisiu o jei neiseis tai nors  keliom dienom  cool.gif
kaip jus galvojate, jei yra anovuliacinis ciklas tai mmm ateis anksciau  g.gif ar tai neitakuoja  g.gif

labas rytas 4u.gif

Pas mus dabar ne sezonas, tad gruodžio trečią savaitę visi eina atostogų. bigsmile.gif Už tai po naujų prasidės.... doh.gif o pavasarį išvis namo pareinu kokią 11 tik doh.gif Naateinantį pavasarį gal bus lengviau, nes pagalbininkė turiu. O vasaromis aš irgi atostogų negaunu niekada verysad.gif
Atsakyti