Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 30, 19:03)
už dviejų savaičių man atostogos... Kaip laukiu  wub.gif Nors Kalėdinės nuotaikos dar nėra.

kaip pavydziu wub.gif as ir noriu atostogu...bet kad kolkas neturiu ju uzsidirbus doh.gif tad teks pasvajot ir apsiraminti doh.gif
eik tu..viskas laiku...nereik atskiro baliaus ruost..sudedi visa maista kaledini, va tau ir balius vaiku thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 30, 19:05)
Maniškis tai žvakių nemėgsta.  schmoll.gif O man silpnybė jos.  thumbup.gif Tai galiu pasimėgauti ramiai tik kai jo nėra namuose  blush2.gif  bigsmile.gif

reiks reiks isivilioti i vonia lotuliukas.gif o tai kuo jis motyvuoja tai, kad zvakiu nemegsta? MB nemegsta smilkalu, sako jam smirdi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 30, 18:07)
o tai kuo jis motyvuoja tai, kad zvakiu nemegsta? MB nemegsta smilkalu, sako jam smirdi... doh.gif

niekaip nemotyvuoja, nemėgsta ir tiek ax.gif Smilkalų taip pat, ir jam smirdi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 30, 19:10)
niekaip nemotyvuoja, nemėgsta ir tiek  ax.gif Smilkalų taip pat, ir jam smirdi  doh.gif

ot tikri amzini romantikai doh.gif gerai, kad maniskiui zvakes netrukdo..nes visi namai ju pristatyti..net vonioj ant kriaukles stovi...bet nedeginu..ten kaip dekoracija biggrin.gif nu snd gal nepagailesiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 30, 18:14)
ot tikri amzini romantikai doh.gif gerai, kad maniskiui zvakes netrukdo..nes visi namai ju pristatyti..net vonioj ant kriaukles stovi...bet nedeginu..ten kaip dekoracija biggrin.gif  nu snd gal nepagailesiu blush2.gif

Maniškiui nedegančios ir nemaišo lotuliukas.gif Pas mane jų pilna visur. Kai nuvažiuoju į didmenos sandėlius darbo reikalais, tai aš jų be proto prisiperku, papigiai gaunu blush2.gif Bet va kai pridegu, jam nepatinka jų kvapas. doh.gif tai eina ir gesina visas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 30, 19:17)
Maniškiui nedegančios ir nemaišo  lotuliukas.gif Pas mane jų pilna visur. Kai nuvažiuoju į didmenos sandėlius darbo reikalais, tai aš jų be proto prisiperku, papigiai gaunu  blush2.gif Bet va kai pridegu, jam nepatinka jų kvapas.  doh.gif tai eina ir gesina visas  lotuliukas.gif

tai degink, kai TB sloga thumbup.gif ai issidirbineja..jau uosles pas juos, kaip pas nestuke.gif ..MB kazkada sugebejo nakti 3 val iseit miegot i kita kambari, mat ji NET pykino nuo mano kremo kvapo doh.gif blyn nuo endo temos nuvaziavom 100000km tolyn doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 30, 18:14)
bet nedeginu..ten kaip dekoracija biggrin.gif  nu snd gal nepagailesiu blush2.gif

negailėk 4u.gif Pasistatysi kitą dekoracija wub.gif
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 30, 18:20)
blyn nuo endo temos nuvaziavom 100000km tolyn doh.gif

reik mums naują temą kurti blevyzgoms visokioms lotuliukas.gif o tai rimtai Lauraz tuoj mus išmes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 30, 19:24)
negailėk  4u.gif Pasistatysi kitą dekoracija  wub.gif
Papildyta:
reik mums naują temą kurti blevyzgoms visokioms  lotuliukas.gif o tai rimtai Lauraz tuoj mus išmes  lotuliukas.gif

rimtai gali mus ismesti? unsure.gif ***** kazkaip keistai maudzia kirksnyse doh.gif ryte maude desine puse, db kaire...nesuprantu kas cia db... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 30, 18:27)
rimtai gali mus ismesti? unsure.gif ***** kazkaip keistai maudzia kirksnyse doh.gif ryte maude desine puse, db kaire...nesuprantu kas cia db... doh.gif

man irgi maudžia g.gif įdomu nuo ko čia taip unsure.gif

O šiaip, įdomu man, ar visos esate facebook prisiregistravusios? Bet būtų galima susikurti mūsų privačią grupę, kur tik mes matytume postus, ir foto, ir ten ir foto pasirodyti, ir šiaip ką papliotkinti. Ką manot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 30, 19:35)
man irgi maudžia  g.gif įdomu nuo ko čia taip  unsure.gif

O šiaip, įdomu man, ar visos esate facebook prisiregistravusios? Bet būtų galima susikurti mūsų privačią grupę, kur tik mes matytume postus, ir foto, ir ten ir foto pasirodyti, ir šiaip ką papliotkinti. Ką manot?  blush2.gif

as manau kad gera ideja thumbup.gif as jungciausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 30, 17:42)
Avvka, nu maitinsiu kiek galėsiu. Bet faktas kad kai prasidės primaitinimas, pieno suvalgomo kiekis mažės, ir tai gali pasibaigti mmm, va kai jos pasirodys, tai teks prakaituot arba ant KT sėst tokie mano popieriai. O dėl mažės tai norėjau bent jau iki pusmečio išmaitint, nu maximum iki metų. Daugiau nenoriu, kad ir kaip kol kas tai faina  blush2.gif

O dėl istorijos, tai nebliaukit. Jūs dar ne tokias rašysit  wub.gif

Zinok man mmm nebuvo 10 men thumbup.gif Nors primaitinima pradejau nuo 6men. Svarbiausia , kad maitintum nakti, tada yra tikimybe, kad jos dar neatsivilks taip greit. O va kai jau atsivilks, tai zinok ir prakaituot nereikes mirksiukas.gif
Nezinau ar sutapimas ar ne, bet as antra karta pastojau butent ta cikla, kai visiskai nutraukiau maitinima krutim. O nutraukiau kai maziui buvo 1.5 metai.

Tai, kad as is vis paskutiniu metu istisai apsiasarojusi doh.gif MB sako is vis TV neleis ziureti doh.gif Tai sakiau, kad jauciu mano testosteronas gali but ir zemiau 0 doh.gif
Atsakyti
Sukūriau grupę FB, norinčios man į az parašykite, kaip ten jus rasti, ir aš Jūs pakviesiu tongue.gif
Atsakyti
Miargaites, sugrazinkit man atminti ir pasakykit, kas man siule ta kose- sultis del kraujo (mazakraujystes)?? g.gif
Labai noriu pasidaryti, nes jau blogi reikaliukai.. Zinau ka deti, bet nezinau ko ir kiek..
Laukiu laukiu!:*
Atsakyti