Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(tildushka @ 2011 11 30, 16:16)
O man patinka virtuvėj sukiotis. Tik nekenčiu, kai reikia sugalvoti, ką tokio pagamint. Bėda ta, kad aš negaliu valgyt visko, kas po ranka papuola (virškinimo bėdos), o MB mėgsta tradicinę virtuvę (cepelinai, kotletai ir pan.), tai tenka suktis iš padėties. Būna, kad tenka arba skirtingus patiekalus gamint, arba vyrą skriaust, bet jis nesiskundžia, kai tris dienas iš eilės troškinys biggrin.gif

Ir man panašiai drinks_cheers.gif biggrin.gif Nors virškinimo bėdų neturiu, bet sunkesnio maisto privengiu. Bet MV tinka ir blyneliai ir troškiniai. Gal tik mėsos jis dažniau nori, bet išsisuku biggrin.gif Tik nervina mane, kad kai klausi, ką padaryt valgyt šiandien, tai amžinai nežino, o kai pasiūlai to ar kito, tai nei vieno nenori doh.gif lotuliukas.gif Geriau net neklaust ir padaryt hihihi.gif vistiek valgys, nes pats negamina visai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 30, 17:25)
Ir man panašiai  drinks_cheers.gif  biggrin.gif  Nors virškinimo bėdų neturiu, bet sunkesnio maisto privengiu. Bet MV tinka ir blyneliai ir troškiniai. Gal tik mėsos jis dažniau nori, bet išsisuku  biggrin.gif  Tik nervina mane, kad kai klausi, ką padaryt valgyt šiandien, tai amžinai nežino, o kai pasiūlai to ar kito, tai nei vieno nenori   doh.gif  lotuliukas.gif  Geriau net neklaust ir padaryt  hihihi.gif  vistiek valgys, nes pats negamina visai  cool.gif

Labai pažįstama situacija biggrin.gif Na maniškis dar iš bėdos šį bei tą pats sugeba pasidaryt, bet be mėsos nelabai išeina išsisukt doh.gif Arba būna tokių atvejų, kai paklausi, ką pagamint, tai atsako, ką nors skanaus doh.gif Ypač nervindavo bendro gyvenimo pradžioj, nes nelabai numaniau, kas jam skanu, ypač kai pareiškė, kad to, to ir ano nevalgau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 30 lapkričio 2011 - 16:40
Avvka, nu maitinsiu kiek galėsiu. Bet faktas kad kai prasidės primaitinimas, pieno suvalgomo kiekis mažės, ir tai gali pasibaigti mmm, va kai jos pasirodys, tai teks prakaituot arba ant KT sėst tokie mano popieriai. O dėl mažės tai norėjau bent jau iki pusmečio išmaitint, nu maximum iki metų. Daugiau nenoriu, kad ir kaip kol kas tai faina blush2.gif

O dėl istorijos, tai nebliaukit. Jūs dar ne tokias rašysit wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 30, 14:27)
lotuliukas.gif cia turbut pozymis, kad darbe darbo mazai lotuliukas.gif kad lieka laiko netik pripliurpt , bet dar ir paveiksliuku prirankiot doh.gif  biggrin.gif
oi as db kai svajoju kas butu, jeigu butu..tai buciau norejus pasigaut netyciuka pacioj jaunystej.. rolleyes.gif o va saugojomes saugojomes, verkdavau mm uzvelavus, o db verkiu jas pamacius..ot gvyvenimas spiria atgal i sikna turbut doh.gif

Oi, Irmuciuk, as irgi mmm nors diena veluodavo tai jau skambindavau MB ir sakydavau kad prisizaidem.. smile.gif O kiek Postinoro isgerta doh.gif Kai galvoju dabar tai durne paskutine.. Butu atsitike tai butume ir uzaugine, kam reikejo ta savo organizma silpninti.
O dabar pries kiekvienas mmm vis prasau D kad nebesulaukciau as ju. tik jis turbut sedi ten aukstai ir sako, juk nenorejai... blush2.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 30, 15:06)
vyras sako tiek pinigų veltui.  lotuliukas.gif

Mano vyras irgi juokauja, butume zinoje anksciau, kiek butume pinigu sutaupe.. rolleyes.gif

QUOTE(sanzile @ 2011 11 30, 17:43)
Cia is tos istorijos,- "nekenciu reklamos!" Tai as nekenciu virtuves- tiksliau maisto gaminimo biggrin.gif

Man tai tokiom bangom, buna uzeina noras gaminti, tai MB nespeja valgyti biggrin.gif Bet tas labai retai buna.. Dazniausiai buna, ka siandien valgysim? Ai nu kokios kiausinienes, BigMac, ar kokiu makaronu greitai sutaisau. Man bent tiek gerai, kad MB viska valgo, nera isrankus. smile.gif
Atsakyti
aš tai kai turiu laiko, labai mėgstu gaminti. bigsmile.gif Bėda ta, kad paskutiniu metu to laiko nelabai turiu. tai tenka kažką ant greitųjų konstruoti. Vistik pusfabrikačių nepripažystu, stengiuosi kad ypač vaikas valgytų sveikai. blush2.gif

Svajoju: kai būsiu dekrete, tai gaminsiu ir gaminsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina_vid @ 2011 11 30, 18:09)
Man tai tokiom bangom, buna uzeina noras gaminti, tai MB nespeja valgyti biggrin.gif Bet tas labai retai buna.. Dazniausiai buna, ka siandien valgysim? Ai nu kokios kiausinienes, BigMac, ar kokiu makaronu greitai sutaisau. Man bent tiek gerai, kad MB viska valgo, nera isrankus.  smile.gif

o man tai gaminti labai patinka..rankioju receptelius as visuose zurnaluose, segu papken..tik va kad laiko gaminimui nevisad lieka doh.gif o tada buna kaip pas tave-nu ka valgom? ai gal koldunus verdam, arba desrainius darom biggrin.gif maniskis irgi nesirankus..galetu keptas bulves valgyt ir valgyt, arba kugeli koki..jam bele bulves biggrin.gif o snd kaiptik user posted image darysiu..greitai ir skanu.
Beja meciau endo dieta irnesakyk.gif niekad ir nesilaikiau, bet vis taip galvodavau, kad tai to, tai ano nevalgyti..kantrybe truko, kai endo dietoj, rasyta, kad valgyti daug riebios zuvies..ir valgiau..saziningai..poto per LTV rode stiliu..kur kalbejo apie maista..sake tom kurios ketina pastototi reiktu valgyti ne daugiau nei 200gr per savaite zuvies..nes joje kaupiasi sunkieji metalai, kurie pateke pas mus irgi linke kauptis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 30, 18:27)
aš tai kai turiu laiko, labai mėgstu gaminti.  bigsmile.gif Bėda ta, kad paskutiniu metu to laiko nelabai turiu. tai tenka kažką ant greitųjų konstruoti. Vistik pusfabrikačių nepripažystu, stengiuosi kad ypač vaikas valgytų sveikai.  blush2.gif

Svajoju:  kai būsiu dekrete, tai gaminsiu ir gaminsiu  lotuliukas.gif

pas mane irgi tas pat..laiko trukumas..uzatat per iseigines bandau atsigriebti smile.gif o apie dekreta as irgi svajote svajoju.. wub.gif
Atsakyti
Mmm.... vyras išeina šiandien krepšinio žiūrėti, vaiko nėra, tai tyla ir ramybė namuose bus lotuliukas.gif Kartais labai gerą ja pasimėgauti, nes taip tai pas mus visada triukšminga. bigsmile.gif tai jaučiu reiks griūt į vonią karštą žvakių prisidegus... wub.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites,
daug geru dalyku priraset lotuliukas.gif
del saugojimosi tai man seniai buvo tokia mintis - gal be reikalo cia vargstam? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gaminti valgyti as kartais megstu, bet nemegstu nesvariu indu, kurie atsiranda gaminant maista aggressive.gif
man 30 ir as dar manau esanti labai jauna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 30, 17:54)
man 30 ir as dar manau esanti labai jauna lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 30, 19:51)
Mmm.... vyras išeina šiandien krepšinio žiūrėti, vaiko nėra, tai tyla ir ramybė namuose bus  lotuliukas.gif Kartais labai gerą ja pasimėgauti, nes taip tai pas mus visada triukšminga.  bigsmile.gif tai jaučiu reiks griūt į vonią karštą žvakių prisidegus... wub.gif

mano vyras irgi iseina kasio, irgi megausiuos ramybe (ziuresiu paaugliu filmo apie vampyrus nauja dali lotuliukas.gif lotuliukas.gif ). nors ir siaip man jis per daug netrukdo irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 30, 18:51)
Mmm.... vyras išeina šiandien krepšinio žiūrėti, vaiko nėra, tai tyla ir ramybė namuose bus  lotuliukas.gif Kartais labai gerą ja pasimėgauti, nes taip tai pas mus visada triukšminga.  bigsmile.gif tai jaučiu reiks griūt į vonią karštą žvakių prisidegus... wub.gif

na kadangi mano vyras niekur neiseina, tai pametejai ideja-pridegsiu zvakiu ir eisiu i su SB biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(malvina @ 2011 11 30, 18:54)
man 30 ir as dar manau esanti labai jauna lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
už dviejų savaičių man atostogos... Kaip laukiu wub.gif Nors Kalėdinės nuotaikos dar nėra.

Aš vis galvoju, kaip nelaiku gimdžiau pirmą dukrą, antrą Kalėdų dieną. Tiek ruoštis reikia:Kūčioms, Kalėdoms, ir dar gimtadieniui. Beto dažniausiai jos draugų tėveliai po Kalėdų alc.gif pavargę būna, tai man dar ir visus vaikus susirankioti reikia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 30, 18:01)
na kadangi mano vyras niekur neiseina, tai pametejai ideja-pridegsiu zvakiu ir eisiu i su SB biggrin.gif

Pirmyn 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Maniškis tai žvakių nemėgsta. schmoll.gif O man silpnybė jos. thumbup.gif Tai galiu pasimėgauti ramiai tik kai jo nėra namuose blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti