Oi linksmai gyvenat šiandien
Ziurkyte, kas per užsakymai, man irgi įdomu
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 30, 15:14)
nenoriu viešai rašyti. brūkštelsiu į az
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 30, 16:18)
nenoriu viešai rašyti. brūkštelsiu į az
nejamam sito darbo
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 29, 22:10)
*kaip džiugu
**ot "cistinės" abi na mano cista biški susitraukė. Buvo 4cm, liko 3,4cm tai ryšium su tuo, kad mažėja, stebėjimui eisiu vasarį. O iki to gaminsim brolį sarmata, bet tai bus prieš ginės valią, nors gleivinė tik 3mm dar tai mmm nesimato o be jų ir pastot bus sunku manau. Tik cista visgi ne folikulinė
**ot "cistinės" abi na mano cista biški susitraukė. Buvo 4cm, liko 3,4cm tai ryšium su tuo, kad mažėja, stebėjimui eisiu vasarį. O iki to gaminsim brolį sarmata, bet tai bus prieš ginės valią, nors gleivinė tik 3mm dar tai mmm nesimato o be jų ir pastot bus sunku manau. Tik cista visgi ne folikulinė
ir tu su gerom ziniom. Siguli, zindyk kuo ilgiau, gal visai sunyks Tau geriausia dabar butu kuo ilgiau isbut be memiu. O siaip tai pats geriausias irodymas, kad vis tik endo dziuva pas tave
Pasiskaiciau ir as tavo gimdymo istorija Zinok, apsiblioviau
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 30, 16:28)
nejamam sito darbo
nugi suintrigavot su tuo darbu, parašykit ir man
QUOTE(avvka @ 2011 11 30, 16:39)
kur jus randat paskaityti? as irgi noriu
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 30, 16:41)
kur jus randat paskaityti? as irgi noriu
siguliuko paraše yra
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 30, 14:46)
o ko taip su virtuve susipykai?
Cia is tos istorijos,- "nekenciu reklamos!" Tai as nekenciu virtuves- tiksliau maisto gaminimo
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 30, 16:43)
siguliuko paraše yra
perskaiciau..nuostabi istorija kad susigraudinau net neverta sakyti..ir taip aisku
QUOTE(sanzile @ 2011 11 30, 17:43)
Cia is tos istorijos,- "nekenciu reklamos!" Tai as nekenciu virtuves- tiksliau maisto gaminimo
As irgi nekenciu maisto gaminimo , bet tada visi mano namiskiai mirtu is bado jei menesi manes ten nebutu tai kartais galvoju gal visai nieko butu su tevais gyvent mama valgyt darytu o as tik namus tvarkyciau
O Siguliuko gimdymo istorija as jau senai perskaiciau
Mes daug, daug metu be jokios apsaugos priemones , MB kaip ziurkytes vyras pries pat gala istraukdavo ir jokio netyciuko Tai arba as jau 100 metu nevaisinga arba MB labai patyres
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 30, 15:31)
aš irgi piemenka jaučiuosi man vyras kartais sako, kad aš pamirštu kiek man metų. O man kas, bus kad ir 40, jei gerai jausiuos, tai kaip norėsiu taip ir elgsiuos
aš irgi jungiuos į piemenkų būrį, jei priimsit
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 30, 15:35)
vėl kairę kiaušidę duria, net iki kirkšnies skausmas eina
tau tikrai reikia pas gyd. Imk
QUOTE(sanzile @ 2011 11 30, 16:43)
O man patinka virtuvėj sukiotis. Tik nekenčiu, kai reikia sugalvoti, ką tokio pagamint. Bėda ta, kad aš negaliu valgyt visko, kas po ranka papuola (virškinimo bėdos), o MB mėgsta tradicinę virtuvę (cepelinai, kotletai ir pan.), tai tenka suktis iš padėties. Būna, kad tenka arba skirtingus patiekalus gamint, arba vyrą skriaust, bet jis nesiskundžia, kai tris dienas iš eilės troškinys