Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

Oi linksmai gyvenat šiandien biggrin.gif
Ziurkyte, kas per užsakymai, man irgi įdomu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 30, 15:14)
Oi linksmai gyvenat šiandien  biggrin.gif
Ziurkyte, kas per užsakymai, man irgi įdomu  blush2.gif  4u.gif

nenoriu viešai rašyti. blush2.gif brūkštelsiu į az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 30, 16:18)
nenoriu viešai rašyti.  blush2.gif brūkštelsiu į az  4u.gif

nejamam sito darbo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 30, 15:28)

drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 29, 22:10)
*kaip džiugu
**ot "cistinės" abi  lotuliukas.gif  na mano cista biški susitraukė. Buvo 4cm, liko 3,4cm tai ryšium su tuo, kad mažėja, stebėjimui eisiu vasarį. O iki to gaminsim brolį  blush2.gif  sarmata, bet tai bus prieš ginės valią, nors gleivinė tik 3mm dar tai mmm nesimato o be jų ir pastot bus sunku manau.  blush2.gif Tik cista visgi ne folikulinė  verysad.gif

thumbup.gif ir tu su gerom ziniom. Siguli, zindyk kuo ilgiau, gal visai sunyks thumbup.gif Tau geriausia dabar butu kuo ilgiau isbut be memiu. O siaip tai pats geriausias irodymas, kad vis tik endo dziuva pas tave thumbup.gif
Pasiskaiciau ir as tavo gimdymo istorija ax.gif Zinok, apsiblioviau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 30, 16:28)

nugi suintrigavot su tuo darbu, parašykit ir man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 11 30, 16:39)

Pasiskaiciau ir as tavo gimdymo istorija ax.gif Zinok, apsiblioviau ax.gif

kur jus randat paskaityti? as irgi noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 30, 16:41)
kur jus randat paskaityti? as irgi noriu blush2.gif

siguliuko paraše yra
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 30, 14:46)
o ko taip su virtuve susipykai?

Cia is tos istorijos,- "nekenciu reklamos!" Tai as nekenciu virtuves- tiksliau maisto gaminimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 30, 16:43)
siguliuko paraše yra

perskaiciau..nuostabi istorija wub.gif kad susigraudinau net neverta sakyti..ir taip aisku irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 30, 17:43)
Cia is tos istorijos,- "nekenciu reklamos!" Tai as nekenciu virtuves- tiksliau maisto gaminimo biggrin.gif

As irgi nekenciu maisto gaminimo drinks_cheers.gif , bet tada visi mano namiskiai mirtu is bado jei menesi manes ten nebutu lotuliukas.gif tai kartais galvoju gal visai nieko butu su tevais gyvent blush2.gif mama valgyt darytu o as tik namus tvarkyciau rolleyes.gif
O Siguliuko gimdymo istorija as jau senai perskaiciau rolleyes.gif
Mes daug, daug metu be jokios apsaugos priemones smileysex.gif , MB kaip ziurkytes vyras pries pat gala istraukdavo biggrin.gif ir jokio netyciuko g.gif Tai arba as jau 100 metu nevaisinga arba MB labai patyres biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 30, 15:31)
aš irgi piemenka jaučiuosi  lotuliukas.gif man vyras kartais sako, kad aš pamirštu kiek man metų.  lotuliukas.gif O man kas, bus kad ir 40, jei gerai jausiuos, tai kaip norėsiu taip ir elgsiuos  tongue.gif

smile.gif aš irgi jungiuos į piemenkų būrį, jei priimsit blush2.gif

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 30, 15:35)
vėl kairę kiaušidę duria, net iki kirkšnies skausmas eina  blink.gif

tau tikrai reikia pas gyd. Imk 4u.gif

QUOTE(sanzile @ 2011 11 30, 16:43)

O man patinka virtuvėj sukiotis. Tik nekenčiu, kai reikia sugalvoti, ką tokio pagamint. Bėda ta, kad aš negaliu valgyt visko, kas po ranka papuola (virškinimo bėdos), o MB mėgsta tradicinę virtuvę (cepelinai, kotletai ir pan.), tai tenka suktis iš padėties. Būna, kad tenka arba skirtingus patiekalus gamint, arba vyrą skriaust, bet jis nesiskundžia, kai tris dienas iš eilės troškinys biggrin.gif
Atsakyti