Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(Kuisis @ 2011 11 30, 14:19)
man 28 m,  jaučiuos dar visai piemenka flirt.gif

aš irgi piemenka jaučiuosi lotuliukas.gif man vyras kartais sako, kad aš pamirštu kiek man metų. lotuliukas.gif O man kas, bus kad ir 40, jei gerai jausiuos, tai kaip norėsiu taip ir elgsiuos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 30, 15:19)
senutė, dar nė 26 neturinti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu gal nejuokinam svieto a? thumbup.gif  thumbup.gif

man 28 m,  jaučiuos dar visai piemenka flirt.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif nu cia turejau omeny -labai jauni, naivus, nepatyre biggrin.gif db jauni, naivus, bet truputi patyre lotuliukas.gif
Atsakyti
vėl kairę kiaušidę duria, net iki kirkšnies skausmas eina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 30, 15:31)
aš irgi piemenka jaučiuosi  lotuliukas.gif

jungiuos ir as prie piemenkuuser posted image
atrodo dar paaugle esu blush2.gif o kai pardej perkant sampana dar paso papraso, tai isvis kaifuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš net dabar jaučiuosi daug geriau nei kai piemenka buvau. Tada nervuodavaus dėl niekų, turėjau n kompleksų. O dabar, kaip aš mėgstu sakyti: ir graži, ir protinga, ir materialiai apsirūpinus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ziurkyte*: 30 lapkričio 2011 - 14:45
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 30, 15:42)
Aš net dabar jaučiuosi daug geriau nei kai piemenka buvau. Tada nervavausi dėl niekų, turėjau n kompleksų. o dabar, kaip aš mėgstu sakyti: ir graži, ir protinga, ir materialiai apsirūpinus lotuliukas.gif

as zinok irgi drinks_cheers.gif pati matei kaip pasikeiciau blush2.gif tik va del to materialinio apsirupinimo... g.gif hm...na bet gal cia ateity dar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 30, 13:09)
o cia isvis.. lotuliukas.gif masina nusipirkt jau galima uz tiek lotuliukas.gif

aga, bet tada dar būtų ir užkibę kas netyčia. Tai vyras ir sako "pirmąją 2,5 metų darėm tai nėr ko dabar laukt"

QUOTE(sanzile @ 2011 11 30, 13:38)
Einu vyrui valgyti daryti, nes garbe zodis, uzmus! blink.gif (menuo laiko, kaip nekeliu kojos i virtuve ph34r.gif  )

o ko taip su virtuve susipykai?

Lapeli, man po poros mėnesių 31, bet pirmąją pradėjom daryt 27,5 metų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 30, 15:37)
jungiuos ir as prie piemenkuuser posted image
atrodo dar paaugle esu blush2.gif o kai pardej perkant sampana dar paso papraso, tai isvis kaifuoju lotuliukas.gif

oi su tuo amžium visko būna...atsimenu prieš kelis metus vaikštom su mama po bazę, ieškau žiemai kailinių.niu ir ką vienoj vietoj randu tokius visai nieko, matuojuos nu ir didoki jie man toki, sakau gal mažesnius turit. tą pardavėja sako: vaikeli, tai kam tau didesni, juk išaugsi lotuliukas.gif lotuliukas.gif niu ir nulūžom su motina vietoj. tai jau tada pardavėja ir klausia kiek metų man. kai pasakiau, tai kaip moteriškė susinepatogino, sako: o aš ir galvoju, kas tai motinai galvoje, kad leidžia paauglei kailinius rinktis, juk išaugs tuoj:lotuliukas: lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 30, 14:45)
as zinok irgi drinks_cheers.gif pati matei kaip pasikeiciau blush2.gif tik va del to materialinio apsirupinimo... g.gif hm...na bet gal cia ateity dar lotuliukas.gif

aš vis prsigalvoju, kaip daugiau pinigų uždirbti. tik va sveikata kenčia, nes miegui mažai laiko lieka lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 30, 14:46)
oi su tuo amžium visko būna...atsimenu prieš kelis metus vaikštom su mama po bazę, ieškau žiemai kailinių.niu ir ką vienoj vietoj randu tokius visai nieko, matuojuos nu ir didoki jie man toki, sakau gal mažesnius turit. tą pardavėja sako: vaikeli, tai kam tau didesni, juk išaugsi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif niu ir nulūžom su motina vietoj. tai jau tada pardavėja ir klausia kiek metų man. kai pasakiau, tai kaip moteriškė susinepatogino, sako: o aš ir galvoju, kas tai motinai galvoje, kad leidžia paauglei kailinius rinktis, juk išaugs tuoj:lotuliukas:  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Manau, kad dauguma mūsų lieknų, todėl ir atrodom jaunesnės. thumbup.gif Nors aš šį mėn kai duphastono negėriau, tai pasitaisiau neblogai blush2.gif nors pati sau patinku dabar, tik kad į kelnes neįlendu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 30, 15:46)
aga, bet tada dar būtų ir užkibę kas netyčia. Tai vyras ir sako "pirmąją 2,5 metų darėm tai nėr ko dabar laukt" ]

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 30, 15:46)
o aš ir galvoju, kas tai motinai galvoje, kad leidžia paauglei kailinius rinktis, juk išaugs tuoj:lotuliukas:  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tas pats kai nuejau pas endokrinologe i poliklinika lotuliukas.gif sakau dare LP, rado endo 4 st, o jin ziuri akis isputus-is kur pas tave tookiam amziuj endo lotuliukas.gif poto klausia kiek metu... biggrin.gif matyt sumaiso smulkus sudejimas...
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 30, 15:53)
aš vis prsigalvoju, kaip daugiau pinigų uždirbti. tik va sveikata kenčia, nes miegui mažai laiko lieka  lotuliukas.gif

tai jei kazko nespeji as galiu tavo darbus perimti lotuliukas.gif koki procentuka dar tau ismokesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 30, 15:00)
tai jei kazko nespeji as galiu tavo darbus perimti lotuliukas.gif koki procentuka dar tau ismokesiu lotuliukas.gif

Ok, kai nespėsiu su užsakymais, tau permesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 30, 16:07)
Ok, kai nespėsiu su užsakymais, tau permesiu  lotuliukas.gif

o kas per uzsakymai? blink.gif idomu ar busiu tam kompetetinga? lotuliukas.gif
Atsakyti