Labas rytas. Kokios nuotaikos?
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 25, 10:05)
Labas rytas. Kokios nuotaikos?
Labas rytas ruosiames darban tuoj eisiu veiduka nusipiesiu
Maniskis vakar uzvelavo grizt, tai buvo kaip silkinis
Sanzile, jei tik imanoma ieskok kitos gines..nes kazkaip kraupu ir skaityt, kai is taves eksperimentus daro...
Ziurkyte kaip vakar ?
O negyvenama sala yra..tik reik greiciau kokyte is ten traukt..kas per daug ir per ilgai-nesveika
o dar snd keista sapna sapnavau..sapnuoju, kad nueinu i tulika ir ant tualetinio popieriaus pamatau toki rysku krauja...ir sakau va vel teplioja is kazkur
labas rytas
Smagiai Su drauge buteliuką patvarkėm šampano
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 25, 09:12)
Ziurkyte kaip vakar ?
Smagiai Su drauge buteliuką patvarkėm šampano
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 25, 10:20)
aaaa...silpnai
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 25, 09:24)
aaaa...silpnai
Man ir tiek užtenka Menka gėrikė aš
O geras, aš tai pamiršau, kad vakar žadėjau Kaip atėjo noras, taip ir praėjo
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 25, 10:38)
Peržiūrėjau Dormejos foto. malonu susipažinti
Man kažkaip lengviau bendrauti, kai esi mačius žmogų
Papildyta:
Praeitos temos plepiausios
irmuciukasss 137
*ziurkyte* 84
vegele 49
sanzile 37
lauraz5 34
Man kažkaip lengviau bendrauti, kai esi mačius žmogų
Papildyta:
Praeitos temos plepiausios
irmuciukasss 137
*ziurkyte* 84
vegele 49
sanzile 37
lauraz5 34
ziurkyte , gausi i dupce savo ka cia viesini?? man geda, kad tiek pripliurpiau... si kart stengsiuos neisiverzt taip stipriai i prieki..
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 25, 09:38)
Peržiūrėjau Dormejos foto. malonu susipažinti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 25, 09:43)
ziurkyte , gausi i dupce savo ka cia viesini?? man geda, kad tiek pripliurpiau... si kart stengsiuos neisiverzt taip stipriai i prieki..
Ko čia gėda didžiuokis, pirmą vietą gavus.
Ir prašau toliau pliupti tokiais tempais
QUOTE(sanzile @ 2011 11 24, 23:44)
Cia i tema ir ne i tema. Zodziu, pries pora men.(kazkur) buvau pas savo polikline gine, o isejusi is jos sulaukiau skambucio. Sako,- ar galeciau duoti tavo tel. nr. vienai moteriskiai. (nes as jai papasakojau apie LV ir gyd. Treis. Beje, ji klausesi manes akis isputusi. Jai tai buvo atradimas ) Tai zodziu, panoro, kad as ta moteriske pakonsultuociau. Tai as ir pakonsultavau.
Vakar nuejau visa susinervinusi del to sono, o ji man,- o tu zinai, tavo deka dabar ta moteriske su dviem puslelem..
Tuo metu tai mano sypsena kreipa buvo , bet dabar dziaugiuosi
kaip faina, tikiu, kad tai tau gris
beje, sanzile, o del petvareles gimdoje galima kazka padaryti? ir kaip ji tiesiog atsirado pries IVF?
del dvieju KT tableciu - jeigu kisene leidzia, gal pabandyk nueiti privaciai pas geresni gydytoja pasikonsultuoti? na labai nesinori, kad su sveikata eksperimentuotu gydytojai, kuriais negali 100 proc. pasitiketi
Labas rytas ir geros dieneles visoms
Papildyta:
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 25, 11:45)
man irgi malonu susipazinti
[quote=sanzile,2011 11 24, 23:47]
O man tikrai idomu, ar pvz. galima vaikscioti i Mazylio gimdymo namus pas gines? Nereikia ten moketi, nereikia siuntimo is poliklinikos?
Na, tiesiog nueini, prisirasai ir vaikscioji??
Papildyta:
Labas rytas visoms Del Mazylio - viena pazystama tikrai ten lankesi pries pastojima, ir per nestuma, ir paskui ten ir gimde.. (Kai sutiksiu butinai paklausinesiu tiksliau..) As pati ten per pirma ( ir kol kas deja vieninteli) leidausi antikiunius nes turiu rezus minus kraujo grupe, tai irgi nemokamai viskas buvo..
O man tikrai idomu, ar pvz. galima vaikscioti i Mazylio gimdymo namus pas gines? Nereikia ten moketi, nereikia siuntimo is poliklinikos?
Na, tiesiog nueini, prisirasai ir vaikscioji??
Papildyta:
Labas rytas visoms Del Mazylio - viena pazystama tikrai ten lankesi pries pastojima, ir per nestuma, ir paskui ten ir gimde.. (Kai sutiksiu butinai paklausinesiu tiksliau..) As pati ten per pirma ( ir kol kas deja vieninteli) leidausi antikiunius nes turiu rezus minus kraujo grupe, tai irgi nemokamai viskas buvo..