Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

Labas rytas. Kokios nuotaikos? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 25, 10:05)
Labas rytas. Kokios nuotaikos?  biggrin.gif  4u.gif

Labas rytas 4u.gif ruosiames darban rolleyes.gif tuoj eisiu veiduka nusipiesiu brunette.gif
Maniskis vakar uzvelavo grizt, tai buvo kaip silkinis wub.gif
Sanzile, jei tik imanoma ieskok kitos gines..nes kazkaip kraupu ir skaityt, kai is taves eksperimentus daro... doh.gif
Ziurkyte kaip vakar alc.gif ?
O negyvenama sala yra..tik reik greiciau kokyte is ten traukt..kas per daug ir per ilgai-nesveika smile.gif
o dar snd keista sapna sapnavau..sapnuoju, kad nueinu i tulika ir ant tualetinio popieriaus pamatau toki rysku krauja...ir sakau va vel teplioja is kazkur doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 25 lapkričio 2011 - 09:19
labas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 25, 09:12)
Ziurkyte kaip vakar  alc.gif ?

Smagiai 4u.gif Su drauge buteliuką patvarkėm šampano thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 25, 10:20)
labas rytas  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Smagiai  4u.gif Su drauge buteliuką patvarkėm šampano  thumbup.gif

aaaa...silpnai irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 25, 09:24)
aaaa...silpnai irnesakyk.gif  hihihi.gif

Man ir tiek užtenka blush2.gif Menka gėrikė aš lotuliukas.gif
Atsakyti
O geras, aš tai pamiršau, kad vakar žadėjau alc.gif Kaip atėjo noras, taip ir praėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 25 lapkričio 2011 - 09:33
Peržiūrėjau Dormejos foto. ax.gif malonu susipažinti drinks_cheers.gif

Man kažkaip lengviau bendrauti, kai esi mačius žmogų blush2.gif
Papildyta:
Praeitos temos plepiausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif

first.gif irmuciukasss 137
second.gif *ziurkyte* 84
third.gif vegele 49
sanzile 37
lauraz5 34
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 25, 10:38)
Peržiūrėjau Dormejos foto.  ax.gif malonu susipažinti  drinks_cheers.gif

Man kažkaip lengviau bendrauti, kai esi mačius žmogų  blush2.gif
Papildyta:
Praeitos temos plepiausios  4u.gif  4u.gif  4u.gif

first.gif      irmuciukasss  137
second.gif *ziurkyte*  84
third.gif    vegele  49
              sanzile      37
              lauraz5  34

ziurkyte , gausi i dupce savo blink.gif ka cia viesini?? blink.gif man geda, kad tiek pripliurpiau... blush2.gif si kart stengsiuos neisiverzt taip stipriai i prieki..
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 25, 09:38)
Peržiūrėjau Dormejos foto.  ax.gif malonu susipažinti  drinks_cheers.gif

blush2.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 25, 09:43)
ziurkyte , gausi i dupce savo blink.gif ka cia viesini?? blink.gif man geda, kad tiek pripliurpiau... blush2.gif si kart stengsiuos neisiverzt taip stipriai i prieki..

Ko čia gėda lotuliukas.gif didžiuokis, pirmą vietą gavus. tongue.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir prašau toliau pliupti tokiais tempais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 24, 23:44)

Cia i tema ir ne i tema. Zodziu, pries pora men.(kazkur) buvau pas savo polikline gine, o isejusi is jos sulaukiau skambucio. Sako,- ar galeciau duoti tavo tel. nr. vienai moteriskiai. (nes as jai papasakojau apie LV ir gyd. Treis. Beje, ji klausesi manes akis isputusi. Jai tai buvo atradimas doh.gif  biggrin.gif ) Tai zodziu, panoro, kad as ta moteriske pakonsultuociau. Tai as ir pakonsultavau.
Vakar nuejau visa susinervinusi del to sono, o ji man,- o tu zinai, tavo deka dabar ta moteriske su dviem puslelem..
Tuo metu tai mano sypsena kreipa buvo lotuliukas.gif , bet dabar dziaugiuosi wub.gif

kaip faina, tikiu, kad tai tau gris 4u.gif
beje, sanzile, o del petvareles gimdoje galima kazka padaryti? ir kaip ji tiesiog atsirado pries IVF?
del dvieju KT tableciu - jeigu kisene leidzia, gal pabandyk nueiti privaciai pas geresni gydytoja pasikonsultuoti? na labai nesinori, kad su sveikata eksperimentuotu gydytojai, kuriais negali 100 proc. pasitiketi ax.gif

Labas rytas ir geros dieneles visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 25, 11:45)

man irgi malonu susipazinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvina: 25 lapkričio 2011 - 09:47
[quote=sanzile,2011 11 24, 23:47]
lotuliukas.gif
O man tikrai idomu, ar pvz. galima vaikscioti i Mazylio gimdymo namus pas gines? g.gif Nereikia ten moketi, nereikia siuntimo is poliklinikos?
Na, tiesiog nueini, prisirasai ir vaikscioji??
Papildyta:

Labas rytas visoms 4u.gif Del Mazylio - viena pazystama tikrai ten lankesi pries pastojima, ir per nestuma, ir paskui ten ir gimde.. (Kai sutiksiu butinai paklausinesiu tiksliau..) As pati ten per pirma nestuke.gif ( ir kol kas deja vieninteli) leidausi antikiunius nes turiu rezus minus kraujo grupe, tai irgi nemokamai viskas buvo..
Atsakyti