Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(kimberley7 @ 2011 11 30, 12:19)
Ziurkyte o pries LP mmm kokie buvo, kas antra diena  blink.gif ?

Iki LP pas mane viskas kaip iš pypkės buvo, ciklas 28 dienos, pirma diena skausminga ir gausi, dar dvi dienos tepliojimas tik, ir viskas. O po LP marazmas kažkoks doh.gif Ciklas kaip ir 28 dienos, bet pirmas mmm tik tepė, antras tepe tepe 3 dienas, 4 kraujavau taip, kad upeliu bėgo. praeitą kartą viso 6 dienas tepliojo, tikro kraujo kokias 2 val tik sirgau doh.gif Dabar vėl: vakar tepė, vakare buvo kraujo, šiandien visai nieko, tik pilvą skauda. doh.gif

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 30, 12:21)
nu tai va nedaug liko laukt mirksiukas.gif  jei viskas issipilde, tai issipildys ir sita ;pranasyte 4u.gif  o kur tu cia bureis?
man irgi..jau toookia ilga...bet as rami..zinau laikas linkes greit prabegt doh.gif tad nepanikuoju biggrin.gif o si cikla man jauciu O buvo iskart po mm...8-10 CD...nes ir gleives buvo panasios ir skausmai plese sonus...nes  14 CD kai buvau pas gine tai sake, kad jau O ivykus...taip kad ir kita cikla darbuosimes iskart po mm...
o tu jam tu moliugu seklu dar ir i darba prigliaudytu idek lotuliukas.gif
nu as patiksinsiu, kaip su tais tavo pazadais situacija g.gif  jei melas , lauk- user posted image

Būriausi pas tokį senuką, draugė nusivedė. man viskas išsipildė, kartais net baisu, ačiū diev nieko blogo nepasakė, nebent tai, kad mirsiu vandenį, tik nesakė kada lotuliukas.gif

dėl sėklų, tai jo, gliaudysiu šiandien namo parėjus, kad tik daugiau suvalgytų. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 30, 13:50)
Būriausi pas tokį senuką, draugė nusivedė. man viskas išsipildė, kartais net baisu, ačiū diev nieko blogo nepasakė, nebent tai, kad mirsiu vandenį, tik nesakė kada  lotuliukas.gif

dėl sėklų, tai jo, gliaudysiu šiandien namo parėjus, kad tik daugiau suvalgytų.  lotuliukas.gif

as irgi noriu pas toki seniuka bigsmile.gif tik as jam iskart pasakyciau, kad visai nenoriu zinot kaip mirsiu ir kada doh.gif pasakytu , kad vandeni, tai paniskai bijociau vandens poto.. doh.gif na o del leliaus nesijaudink..matai-viskas issipilde, tai kodel turetu neissipildyti ir tai mirksiukas.gif
Atsakyti
taip ir bus, dukrytei va sueis 7, pradės 8 eiti, ir supuosiu lėlytę ant rankų. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 30, 09:00)
Siguliuk užkliuvo akis už šv. Baltramiejaus paraše, tai pasicekavinau. Nuostabi istorija  wub.gif Turbūt ir viso  nestuke.gif dienoraštį turi?

žinok gėda gal kiek bet neturiu, kol pas ginę ėjau buvau gavusi nėštumo dienoraštį, tai ten pagrindiniai aspektai sužymėti iš tiesų planuoju atgaminti mintis ir parašyt, dar ir planavimo istoriją, nes ten tiek visko doh.gif

QUOTE(meskos @ 2011 11 30, 09:14)
o cista jei ne folikuline, kaip tada? vistiek su KT ja naikins?  blush2.gif 

deja ne. arba pati sunyks, arba jei auga-operuoja 4u.gif

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 30, 12:27)
o va saugojomes saugojomes, verkdavau mm uzvelavus, o db verkiu jas pamacius..ot gvyvenimas spiria atgal i sikna turbut doh.gif

mes tai kai durniai 7 metu sKT+gumytės, vyras sako tiek pinigų veltui. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 30, 14:06)
mes tai kai durniai 7 metu sKT+gumytės, vyras sako tiek pinigų veltui.  lotuliukas.gif

o cia isvis.. lotuliukas.gif masina nusipirkt jau galima uz tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 30, 13:06)
mes tai kai durniai 7 metu sKT+gumytės, vyras sako tiek pinigų veltui.  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Atsakyti
Ziurkyte nu man po LP kaip ir pries LP viskas ciki piki su ciklu, tau tikrai reikia pas gyd. nueiti ir paciai ramiau bus 4u.gif bet ir anksciau jokiu bedu su ciklu neturejai? nors gyd. sako kad po LP visaip gali buti, bet as galvoju jei visa gyvenima ciklas tvarkingas buvo tai kodel turi po operacijos grybauti g.gif
As tai KT geriau apie 3 metus o nestuke.gif visai neplanavau blush2.gif doh.gif galvojau kad vieno vaiko man pakaks, nors vaikus be proto myliu wub.gif , net nezinau kaip koordinaliai pasikeite mano planai ir kaip as galejau nenoreti 2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 30, 12:27)
ot gvyvenimas spiria atgal i sikna turbut doh.gif

O as kartais pagalvoju, kad gal tame yra tiesos.. bet ijungus atgal sveika prota tai neigiu. As, budama 18m., vienu metu meldziau Dievo, kad apsaugotu mane nuo nestumo. Prisiekiau Jam melstis kiekviena diena jei isgelbes mane nuo sios "nelaimes" doh.gif Isgelbejo- bet tuo ir baigesi mano maldos.. Tai dabar ir galvoju- as Jam pasiukslinau, gal ir Jis dabar tuo paciu.. doh.gif
Bet kas keisciausia man, issivaizduojat, kai buvau jauna ir naivi nevisada sugebedavau pasirupinti saugiu sexu doh.gif doh.gif Kvaila, kaip nezinau kas! Ir as iki dabar lauzau galva, kaip galejau per tiek laiko ir tiek kartu netycia nepastoti! blink.gif Tai vadinasi as jau nuo pirmu savo, kaip moters, dienu buvau nevaisinga??

Lapelis apklausa daro, tai man- 30m. Pirma karta, nuejusi i Mazyli, isgirdau, kad mano traukinys jau vaziuoja.. biggrin.gif doh.gif Kai tuo tarpu, mano buvus gyd. E.T vis man aiskindavo, kad as dar JAUNA ir turiu marias LAIKO! biggrin.gif doh.gif

Einu vyrui valgyti daryti, nes garbe zodis, uzmus! blink.gif (menuo laiko, kaip nekeliu kojos i virtuve ph34r.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 30 lapkričio 2011 - 13:38
Mes su vyru niekada nenaudojom jokių apsaugos priemonių. Tik kai neplanavom, tai ištraukdavom prieš galą ir tiek lotuliukas.gif Visada sakėm, bus netyčiukas, tai bus. kažkada seniai, tik pagimdžius, bandžiau kontraceptikus gerti, bet mane nuo jų taip pykino, kad savaitę pagėrus spjoviau ir tiek. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kimberley7 @ 2011 11 30, 13:32)
Ziurkyte nu man po LP kaip ir pries LP viskas ciki piki su ciklu, tau tikrai reikia pas gyd. nueiti ir paciai ramiau bus  4u.gif

eisiu. 4u.gif merginos vakar tiek rekomendacijų parašė, neišsirenku, kur eiti lotuliukas.gif nes kažkas negerai.

šiandien vis dar nieko nėra. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 30, 14:38)
Bet kas keisciausia man, issivaizduojat, kai buvau jauna ir naivi nevisada sugebedavau pasirupinti saugiu sexu doh.gif  doh.gif Kvaila, kaip nezinau kas! Ir as iki dabar lauzau galva, kaip galejau per tiek laiko ir tiek kartu netycia nepastoti! blink.gif Tai vadinasi as jau nuo pirmu savo, kaip moters, dienu buvau nevaisinga??[/color]

zinok pa mane tas pat doh.gif buvom jauni, noredavom maloniau, tai irgi taip ant ribos tas saugojimasis budavo..irgi galvojau kaip per tiek metu nebuvo kokio netyciuko doh.gif
Atsakyti
Kadangi čia kaip ir apklausa, tai aš galiu pasakyti, kad KT gėriau apie 3 metus, gal daugiau. Mečiau iš karto po vestuvių (tekėjau 23 m.), nes norėjom leliaus. Nevaisingumo stažas daugiau nei du metai, nes niekas iš karto nenustatė, kad man endo (nebuvo endometriozei būdingo tepliojimo ne mm dienomis). Dabar ką tik stuktelėjo 26, tai tikiuosi, kad gal šie metai bus laimingesni nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 30, 14:51)
buvom jauni

senutė, dar nė 26 neturinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu gal nejuokinam svieto a? thumbup.gif thumbup.gif

man 28 m, jaučiuos dar visai piemenka flirt.gif
Atsakyti