QUOTE(kimberley7 @ 2011 11 30, 12:19)
Ziurkyte o pries LP mmm kokie buvo, kas antra diena ?
Iki LP pas mane viskas kaip iš pypkės buvo, ciklas 28 dienos, pirma diena skausminga ir gausi, dar dvi dienos tepliojimas tik, ir viskas. O po LP marazmas kažkoks Ciklas kaip ir 28 dienos, bet pirmas mmm tik tepė, antras tepe tepe 3 dienas, 4 kraujavau taip, kad upeliu bėgo. praeitą kartą viso 6 dienas tepliojo, tikro kraujo kokias 2 val tik sirgau Dabar vėl: vakar tepė, vakare buvo kraujo, šiandien visai nieko, tik pilvą skauda.
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 30, 12:21)
nu tai va nedaug liko laukt jei viskas issipilde, tai issipildys ir sita ;pranasyte o kur tu cia bureis?
man irgi..jau toookia ilga...bet as rami..zinau laikas linkes greit prabegt tad nepanikuoju o si cikla man jauciu O buvo iskart po mm...8-10 CD...nes ir gleives buvo panasios ir skausmai plese sonus...nes 14 CD kai buvau pas gine tai sake, kad jau O ivykus...taip kad ir kita cikla darbuosimes iskart po mm...
o tu jam tu moliugu seklu dar ir i darba prigliaudytu idek
nu as patiksinsiu, kaip su tais tavo pazadais situacija jei melas , lauk-
man irgi..jau toookia ilga...bet as rami..zinau laikas linkes greit prabegt tad nepanikuoju o si cikla man jauciu O buvo iskart po mm...8-10 CD...nes ir gleives buvo panasios ir skausmai plese sonus...nes 14 CD kai buvau pas gine tai sake, kad jau O ivykus...taip kad ir kita cikla darbuosimes iskart po mm...
o tu jam tu moliugu seklu dar ir i darba prigliaudytu idek
nu as patiksinsiu, kaip su tais tavo pazadais situacija jei melas , lauk-
Būriausi pas tokį senuką, draugė nusivedė. man viskas išsipildė, kartais net baisu, ačiū diev nieko blogo nepasakė, nebent tai, kad mirsiu vandenį, tik nesakė kada
dėl sėklų, tai jo, gliaudysiu šiandien namo parėjus, kad tik daugiau suvalgytų.