QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 30, 11:48)
o ner kazkokio gydimo nuo to?
as ir turiu zaizdele, kolkas jokiu pakitimu ner...bet vistiek..tokia tiksinti bomba organizme
O IUI darysi todel , kad vyro turtas prastokas?
Yra gydymas - antibiotikai.. sugeri, palauki, pakartoja, vel leukocitai, vel geri.. per tris men praeina.. paskui uz metu vel tas pats.. Zaizdele mano jau 9 metai pas mane.. dabar po puses metu vel kartot liepe tyrima.. nes kaip sakei, tiksinti bomba, irgi sake pagimdyt naturaliais takais reikia ir nebus bedu su jomis
o IUI noriu del to kad jau po LP man metai, siaip pas mane visi foliai ir O viskas ok, pas MB puse bedos , ne idealu bet sake siaip pakankami rodikliai.(Buvo bent jau
) nu bet kur tas
...va del to jau ir IUI sutinku ir bele ka.. man jau 32.. nebus
, garantuotai bus vel LP.. su endo zinot, ji kazkodel nelaukia labai.. Endo pas mane buvo II std pradzia, 6 balai, iki LP mes jau apie 1-2 metus taip neintensyviai badnem ir nieko..zodziu kaip ir viskas daug maz gerai, bet rezultatu ner.. Tiksliau yra vienas (viena), kuriai jau 9 metai
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 30, 13:09)
Laikau kumščius kad sužinotum šį mėn geras naujienas.
mane būrėjas prieš 2 metus būrė. Viską ką pasakė, išsipildė. O apie vaikus sakė, kad manajai eis 8, kai pagimdysiu sūnų. tai kaip ir turėčiau jau pastoti.
man ta paskutinė laukimo savaitė prieš mmm visada tokia ilga būna, o tos vaisingos dienos tokios trumpos...
Papildyta:
aš savo vyreliui moliūgo sėklų pripirkau, sakau valgyk, valgyk, brangusis
ir laukiu kol mmm baigsis. Šį mėn pasižadu kasdien ant vyro nelipti, pasitaupyti kas antrą dieną kad skalsesnė būtų....
Duodu žodį
As daviau truputi anksciau moliugu seklu aliejaus kapsules, laaabai pagereja
.. o paskutine savaite tikrai ziauri, man dar kokios 4d iki mm, jau ir skauda, ir maudzia, ir itariu dar ne stebuklu metas ner ko net NT gadint..