Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(Rute @ 2011 11 29, 21:45)
wub.gif judam, stumdomės, džiuginam mamytę  wub.gif dažnai norisi, kad tik mažylis judėtų kuo daugiau.  4u.gif

oi kaip smagu, aš savaitę iki tikrų judesių vis kažką jutau, o paskui kaip trinktelėjo tongue.gif tai net tėtis pajuto, paskui kaip ir tau vis krapščiau pilvuką kad krutėtų, nors manosios neveikė nei šokolado valgymas nei gulėjimas ant kurio šono, dėl to buvo sunku skaičiuoti judesius trečiam trimestre g.gif

o su broliu matysim kaip kibs, matai jei jau būtų mmm reiktų LABAI intensyviai dirbt, kad tą endo aplenkt, o kol jų nėra, tai paišdykausim be saugos blush2.gif nors ginė nepagirtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lina_vid @ 2011 11 29, 19:54)
Irmuciukasss be taves sitas skyrelis butu labai liudnas  wub.gif Tai saldainiu, tai gelyciu, tai geros nuotaikos cia mums atnesi  group.gif

kaip smagu tai girdeti blush2.gif tikrai blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. Kokios nuotaikos.
*Ziurkyte*, kaip sveikata šįryt? 4u.gif
Siguliuk užkliuvo akis už šv. Baltramiejaus paraše, tai pasicekavinau. Nuostabi istorija wub.gif Turbūt ir viso nestuke.gif dienoraštį turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 30 lapkričio 2011 - 09:00
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 29, 20:09)

O dėl Irmučiuko, pritariu tau.  Ji pas mus temoje geros nuotaikos užtaisas  wub.gif

blush2.gif nu jeigu jau taip, tai ir toliau pliurpsiu tieeek daug lotuliukas.gif jau geda biski..stabdau biski tempus, kad mane aplenktum biggrin.gif aciu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 29, 20:36)
ruosiuos histeroskopijai  doh.gif  (ar kaip ji ten vadinas) kitai savaitei  cry.gif  cry.gif  cry.gif

nu blyn...nenoriu ir keiktis doh.gif laikykis mergyt, zinau, kad visos viska istversim vardan to nestuke.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 29, 21:38)
nu tikiuosi sekantis ciklas mano bus tikrai sėkmingas. pamenu po operacijos gydytojas sakė: pirmą ciklą jokio sex, išsigydyk, paskui du pasipraktikuokit, ir po 4 ciklo laukiu. pasijuokėm tada...O gal ir išsipildys  lotuliukas.gif

kokią gėdą apturėjau.  blush2.gif

tai tada palaikom ta 4 ciklauser posted image
man sis pusketvirtas lotuliukas.gif gal irgi galiu tiketis kazko g.gif
nu sokejele tu tongue.gif as tai dainorele..kazkada idainavau kazkokia mango daina i diktofona telefone biggrin.gif nu seip..is neturejimo ka veikt zaidziau..ir pamirsau net..po metu gal laiko sedziu as vonioj...ivaro MB, ir paleidzia ta mano hita lotuliukas.gif kaip geda buvo. balsas taigi ne lakstingalos lotuliukas.gif iki siol jis man primena..sedim , o jis niuniuot pradeda...
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 29, 22:10)
**ot "cistinės" abi  lotuliukas.gif  na mano cista biški susitraukė. Buvo 4cm, liko 3,4cm tai ryšium su tuo, kad mažėja, stebėjimui eisiu vasarį. O iki to gaminsim brolį  blush2.gif  sarmata, bet tai bus prieš ginės valią, nors gleivinė tik 3mm dar tai mmm nesimato o be jų ir pastot bus sunku manau.  blush2.gif Tik cista visgi ne folikulinė 

kaip faina wub.gif gaminkit stipriai smile.gif tikiu, kad pavyks, ner ko tempt i nakti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 30 lapkričio 2011 - 09:09
[quote=Siguliukas,2011 11 29, 22:10]
*kaip džiugu
**ot "cistinės" abi lotuliukas.gif na mano cista biški susitraukė. Buvo 4cm, liko 3,4cm tai ryšium su tuo, kad mažėja, stebėjimui eisiu vasarį. O iki to gaminsim brolį blush2.gif sarmata, bet tai bus prieš ginės valią, nors gleivinė tik 3mm dar tai mmm nesimato o be jų ir pastot bus sunku manau. blush2.gif Tik cista visgi ne folikulinė verysad.gif

Labas rytas mergaites, visoms po 4u.gif ir laikykites..
O cista jei ne folikuline, kaip tada? vistiek su KT ja naikins? blush2.gif Bijau as ju kaip velnio, pati penktad arba antrad eisiu tikrintis del sono diegimo ir praeita cikla nuejau ne pas savo gyd, nes atostogavo, tai prigasdino kad gali but endo cista.. Nu bet ji ten akis isputus ziurejo, nelabai jai aisku buvo, as tikiuosi visgi klydo.. O dabar laukiu 10 val.. savo biopsijos atsakymo ir tikiuosi gal pagaliau leis planuoti pirma IUI.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 30, 10:00)
Labas rytas. Kokios nuotaikos.

labas rytas 4u.gif nuotaikos sudinos..tokiam mesle esu atsiprasant per gerus artimus zmones, kad net verkt asaru neber...bet raminuosi...kas beliek mirksiukas.gif
sianakt visa nakti sapnavau, kad plaukiu-ziema, as einu su striuke, matau ezere plaukiojancius zmones..ir galvoju blyn ir man reik, bet gi salta turetu but..ir brendu su visa striuke..o vanduo toks siltas..poto sapnavau dvi nuotakas, savo drauges, tokiom graziom suknelem..atsikeliau iskart reiksmes pazejau..nuotaka sapnuoti, tai reiškia harmoningą partnerystę, taip pat svajonių išsipildymą šeimyniniame gyvenime, o plaukti-greitu laiku sėkmė pasibels į jūsų duris..Nu pazesim ar sapnai pildosi biggrin.gif o kaip tu? Nebekankina skausmai?
Papildyta:
QUOTE(meskos @ 2011 11 30, 10:14)
Labas rytas  mergaites, visoms po  4u.gif ir laikykites..
O cista jei ne folikuline, kaip tada? vistiek su KT ja naikins?  blush2.gif  Bijau as ju kaip velnio, pati penktad arba antrad eisiu tikrintis del sono diegimo ir praeita cikla nuejau ne pas savo gyd, nes atostogavo, tai prigasdino kad gali but endo cista.. Nu bet ji ten akis isputus ziurejo, nelabai jai aisku buvo, as tikiuosi visgi klydo..  O dabar laukiu 10 val.. savo biopsijos atsakymo ir tikiuosi gal pagaliau leis planuoti pirma IUI.. ax.gif

tikekimes, kad tikrai klydo..o biopsija tau kieno dare? Zaizdeles gimdos kaklely ar kazkur kitur?laukiam tik geru naujienu 4u.gif
Atsakyti

tikekimes, kad tikrai klydo..o biopsija tau kieno dare? Zaizdeles gimdos kaklely ar kazkur kitur?laukiam tik geru naujienu 4u.gif
[/quote]

Zaizdeles gimd. kaklely..( bet dziaugiuosi kad radau superine gydytoja siuo klausimu) Nes as amzinas leukocitas, jau kitaip ir nepavadinsi, o visa gyvenima antibu nesinori gert.. bet jauciu si men vistiek teks.. zarazu nera, visi kiti tyr geri, bet leukoctai kaip yr taip yr.. jau nusibodau visiems as su jais, nebezino ka daryt nieks.. be to man atrodo ir IUI nedaro su leukocitais.. nu gal klystu.. pas mane jie net neissigydo per 1 men..

Tikiuosi sapnai issipildys tau 4u.gif

Atsakyti
Irmučiuk 4u.gif console.gif Tikiuosi, kad tavo sapnai su kaupu ir greitai pildytis pradės ir baigsis visos bėdos.

O man kol kas šiandien dar nieko neskaida, tfu tfu tfu smile.gif
Atsakyti

[/quote]

Jau priskambinau del tu savo biopsiju..kaip ir beveik viskas ok kol kas, nieko nera, isskyrus kaip visada - letinis gimd. kaklelio uzdegimas... Zodziu, ieskojo ieskojo kaip kas nuo ko ir vel neaisku.. Na bet, dziaugiuosi, nes jei jau biopsija butu blogas atsakymas mano nestuke.gif planai nuplauktu matomai visai..Aisku gyd liepe kuo greiciau pastoti.. Tik idomu kaip..su endo ir amzinu letiniu uzdegimu.. verysad.gif
Atsakyti
Labas rytukas visoms user posted image
Man toks klausimėlis, gal ir netaktiškas blush2.gif , o kiek metukų turit, visos planuojat tuos leliukus, man ta liga į petį stuksena, bet aš dar kažkaip ir leliukui nepasiruošus esu... Pačiai 22 blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <LaPeLis>: 30 lapkričio 2011 - 10:39
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 30, 10:28)
Irmučiuk  4u.gif console.gif Tikiuosi, kad tavo sapnai su kaupu ir greitai pildytis pradės ir baigsis visos bėdos.

O man kol kas šiandien dar nieko neskaida, tfu tfu tfu smile.gif

bedos tai nesibaigs...tiesiog laikui begant gal uzsiauginsiu stora oda ir bus dzin irnesakyk.gif o sitie sapnai tai galetu but pranasingi...nors kazkaip man jie niekad nieko nereiskia biggrin.gif na bet buna pirmas kartas kaip sakoma mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=meskos,2011 11 30, 11:14]
[/quote]
Jau priskambinau del tu savo biopsiju..kaip ir beveik viskas ok kol kas, nieko nera, isskyrus kaip visada - letinis gimd. kaklelio uzdegimas... Zodziu, ieskojo ieskojo kaip kas nuo ko ir vel neaisku.. Na bet, dziaugiuosi, nes jei jau biopsija butu blogas atsakymas mano nestuke.gif planai nuplauktu matomai visai..Aisku gyd liepe kuo greiciau pastoti.. Tik idomu kaip..su endo ir amzinu letiniu uzdegimu.. verysad.gif
[/quote]
o ner kazkokio gydimo nuo to? g.gif as ir turiu zaizdele, kolkas jokiu pakitimu ner...bet vistiek..tokia tiksinti bomba organizme doh.gif O IUI darysi todel , kad vyro turtas prastokas?
Atsakyti
Irmučiuk, visada būna pirmas kartas mirksiukas.gif

Lapeli, man tai jau 31 su kapeikom cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 30 lapkričio 2011 - 10:50