Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(avvka @ 2011 11 29, 16:24)
As jau po gines. Laimes pilnos kelnes, cistos nerado thumbup.gif clap.gif
Siguli, kaip tu? Labai laukiu ziniu is taves mirksiukas.gif

*kaip džiugu
**ot "cistinės" abi lotuliukas.gif na mano cista biški susitraukė. Buvo 4cm, liko 3,4cm tai ryšium su tuo, kad mažėja, stebėjimui eisiu vasarį. O iki to gaminsim brolį blush2.gif sarmata, bet tai bus prieš ginės valią, nors gleivinė tik 3mm dar tai mmm nesimato o be jų ir pastot bus sunku manau. blush2.gif Tik cista visgi ne folikulinė verysad.gif

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 29, 20:38)
Atsisuku, žiūriu stovi vyro brolis, žiuri į mane, ir juokiasi. nežinau kiek laiko ten stovėjo.  doh.gif Kaip gėda pasidarė  lotuliukas.gif

O ką vyro brolis pas tave veikia? bigsmile.gif

Sheila, nurimk ir nesibaimink. Atrodo Rutei per LP nepamatė polipo, teko jai vėliau visą LP kartot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 29 lapkričio 2011 - 21:13
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 29, 19:36)
ruosiuos histeroskopijai  doh.gif  (ar kaip ji ten vadinas) kitai savaitei  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Vaje.. unsure.gif Tai visgi mato ta polipa? (atsiprasau, jei ka nors maisau)
Nepergyvenk labai, tai gan lengva procedura- operacija. Blogybe tame, kad vistiek duoda pilna narkoze.
Man bent jau po pirmos histero, kai polipa salino, buvo gan nebloga savijauta. Nieko neskaudejo, greitai atsigavau. Su sia buvo daaug prasciau doh.gif , bet ir reikalai visai kiti.
Viskas bus gerai Sheila, nebijok 4u.gif Patikek, as zinau mirksiukas.gif
Pas ka operuosiesi?
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 29, 21:10)
O ką vyro brolis pas tave veikia?  bigsmile.gif

Mes kaimynai, namai gretimais stovi. Jis turi raktus nuo mūsų namų, mes nuo jų. ax.gif Jis skambino į duris, nes norėjo kažkokį įrankį iš mano vyro paimti, bet kadangi aš negirdėjau, kada "užsiėmus" buvau, tai jis ir užėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 29, 22:10)
Vaje.. unsure.gif Tai visgi mato ta polipa? (atsiprasau, jei ka nors maisau)
Nepergyvenk labai, tai gan lengva procedura- operacija. Blogybe tame, kad vistiek duoda pilna narkoze.
Man bent jau po pirmos histero, kai polipa salino, buvo gan nebloga savijauta. Nieko neskaudejo, greitai atsigavau. Su sia buvo daaug prasciau doh.gif , bet ir reikalai visai kiti.
Viskas bus gerai Sheila, nebijok 4u.gif Patikek, as zinau mirksiukas.gif
Pas ka operuosiesi?

na jau apsipratau nusiteikiau, kad po histero nestuke.gif busiu . tik vyras labai nerimauja , nes darysiuos ne siauliuose, o klaipedoj pas gydytoja Salygiene dabar svarstom kaip cia pasiielgus, kad galetu su manim po operacijos pabut , na tikriausiai teks i darba neit blush2.gif man taip bus ramiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 29, 20:33)
na kazkaip vis tikejaus kad nereikes, bet visdelto rado ta polipa  doh.gif kazkaip keista, kad jo taip niekas nerado, juk galejo per LP iskart ... gaila kad per LP ne viska mato verysad.gif 
ai jau dabar reikia tiketis, kad tai paskutine procedura  nestuke.gif link blush2.gif sake gal tik tai ir tetrukdo, o kad jos zodziai tiesiai D i ausi blush2.gif save tuo ir raminu.

Polypo lp metu nemato. Juk lp metu apžiūrima viskas, kas yra gimdos išorėje, o per histeroskopiją jau lenda į pačią gimdą. mano atveju gydytojas apžiūrpos metu, per echo matė dvi neaiškias vietas gimdoje, kurias ir buvom sutarę apžiūrėti per histero. Dariausi lp su histero, taip viena narkoze du zuikius nušauni. Bet deja.. Iš gimdos histero metu pogleivio miomą man gydytojas pašalino, o vat polypą paliko.. Teko po mėnesiuko dar kartą operuotis.
Sunkiausia iš visos histero - tai narkozė. Kai šalino polypą, tai narkozę gavau pakankamai trumpą (gydytojo žodžiais tariant). Iš tikro po histero atsigavimas visai kitoks nei po lp. Aš tą pačią dieną tikrai būčiau galėjusi pati parvairuoti. O sekančią dieną po histero, savijauta buvo tiek gera, kad vėdarus namie kepiau. mirksiukas.gif laikykis, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Rute, kaip judesiukai? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 29, 21:31)
man taip bus ramiau blush2.gif

Didele tikimybe, kad Tave ta pacia diena ir paleis. Nors galetu palaikyti iki rytdienos, nes labai au silpna buna, bent jau man unsure.gif
O, kad rado ir pasalins polipa, tai labai gerai, nes jis veikia abortuojanciai huh.gif
Taigi, salinam kliutis ir darom vaikus! biggrin.gif
Atsakyti
Einu jau į lovelę...mmm pramušė, pilvelį skauda doh.gif Labanakt visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 29, 21:36)
Rute, kaip judesiukai?  wub.gif

wub.gif judam, stumdomės, džiuginam mamytę wub.gif dažnai norisi, kad tik mažylis judėtų kuo daugiau. 4u.gif

Matau jau broliuką planuojat. Šaunuoliai, ilgai netraukiat gumos thumbup.gif

Apčyyyyyy ant visų laukiančių merginų. Kad tik kibtų ir priliptų tas nestuke.gif virusiukas 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 29, 22:37)
Didele tikimybe, kad Tave ta pacia diena ir paleis. Nors galetu palaikyti iki rytdienos, nes labai au silpna buna, bent jau man unsure.gif
O, kad rado ir pasalins polipa, tai labai gerai, nes jis veikia abortuojanciai huh.gif
Taigi, salinam kliutis ir darom vaikus! biggrin.gif

na ji minejo, ziures kaip as jausiuos jei gerai tai, paleis vakare, o jei prasciau tai ant ryto ax.gif . o tavo paskutinis sakinys atitinka dabartine mano savijauta blush2.gif .

ACIU mergaites uz palaikyma , aciuks.gif 4u.gif

man tik kazkaip keista juk galetu LP ir histero daryt iskarto. juk ,man kaip aiskino, polipa sunku ir pamatyt ,nes jis pasislepia po gleivine, jei vidury ciklo ziuri ehoskopu. na istikro ji to polypo ir ieskojo, nes skundziausi gausiomis mmm. man per O tik kazkoki seseli mate, o va ciklo pradzioj (5c.d.) tai jis jau matomas aiskiai. juk dazniausiai merginos ir eina pas gines ciklo vidury arba gale , kad butu jau visiskai svarios be jokiu tepimu. ax.gif o galetu iskart viska apziuret ir tada jau ramiai po operacijos gyvent ir nestuma planuot g.gif na turbut taip negalima jei to nedaro g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rute @ 2011 11 29, 22:45)
wub.gif judam, stumdomės, džiuginam mamytę  wub.gif dažnai norisi, kad tik mažylis judėtų kuo daugiau.  4u.gif

Matau jau broliuką planuojat. Šaunuoliai, ilgai netraukiat gumos  thumbup.gif

Apčyyyyyy ant visų laukiančių merginų. Kad tik kibtų ir priliptų tas  nestuke.gif virusiukas 2.gif 2.gif

oi gaudom gaudom virusiukus wub.gif
Atsakyti
Sveikutės.

*Ziurkyte* už mmm ir skausmelius 4u.gif 4u.gif 4u.gif Oi prajuokinai su savo šokiais pokiais biggrin.gif thumbup.gif
Sheila console.gif dėl histeroskopijos, bet reikia wink.gif
Ir kitoms, kam reikia 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Skaičiau, bet viską sumakalavau, tingiu iš naujo skaityti blush2.gif

O man šiandien vėl tą pilvą skaudą, kartais toks jausmas, kad šakutę kas į šoną įbedė ir dar pasukioja "dėl linksmumo" doh.gif unsure.gif

Reik eit miegot, kad rytoj degtukų nereikėtų ieškot tongue.gif Labos visoms mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 29, 16:40)
bet sakyciau mm tai draugiskos buvo..palauke kol gimtadienis pasibaigs biggrin.gif
o kada jau tau LP data numatyta? jetau liudna labai..kai pagalvoji kokiais tempais viskas rutuliojasi...man atmintele jau po 1 narkozes su ramentais slubcioja doh.gif
vis pastebiu etatines skaitytojas, neskaitykit-junkites i musu gausu buri mirksiukas.gif
beja kur ziurkyte taip ilgai? g.gif  tikiuos nieko rimto unsure.gif

Tai šį mėn anksčiau atsivilko ir tepliojo gana gausiai, tai bijojau, kad kaip dės per balių, tai ir nualpsiu prie svečių blink.gif lotuliukas.gif Žiauriausia, kai pagalvoji, kad tik porą ciklų normaliai pagyvenau be siaubingų mm, pilvo skausmų ir kitų fintų. Bet jau toks gyvenimas. Guldo mane gruodžio 7 d. jei kokia zaraza neprisikabins ar tyrimai nebus prasti, nes paskutinis kraujo tyrimas ne itin geras. Kadangi skauda, tai noriu kuo greičiau išsioperuoti, nors atmintis mano irgi gerokai šlubčioja. Galiu anekdotus pasakoti, ką pamiršau, kada atsiminiau ir pan. Pvz., nepamenu kur sesė padėjo mano vilnones kojines ir nerandu. Reikės sesei skambint ir klaust kur nukišo, o baigiu visą spintą išknist ir vis tiek prieinu prie tos pačios išvados: MANE APVOGĖ! lotuliukas.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 29, 17:17)
drakoniuko  virusiukas

Jamu wub.gif

QUOTE(avvka @ 2011 11 29, 17:24)
As jau po gines. Laimes pilnos kelnes, cistos nerado
Turiu grazuoli foli, tad prisiminus senus gerus laikus kibsim i darbus

Super thumbup.gif Linkiu rast II

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 29, 18:18)
esu pikta kaip širšė, tai gal geriau plaukiu į salą, pabūsiu kol nurimsiu, o tai dar ką prikalbėsiu paskui  verysad.gif

Neplauk gal tu į tą salą 4u.gif

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 29, 21:38)
kokią gėdą apturėjau.  blush2.gif turiu tokį keistą įprotį klausytis garsiai muzikos ir šokti, kai nervas ima. tai parėjus namie vakarienę gaminau, viena buvau, pasileidau savo dainą, maišau puodą ir judu į taktą. dar užtraukiau priedainį savo girgždančiu balsu. Atsisuku, žiūriu stovi vyro brolis, žiuri į mane, ir juokiasi. nežinau kiek laiko ten stovėjo. Kaip gėda pasidarė

O ko tu gėdijies moteriške? Ir tau nuotaika pasitaisė, ir vyro brolį pralinksminai thumbup.gif

QUOTE(Rute @ 2011 11 29, 22:45)
judam, stumdomės, džiuginam mamytę

wub.gif
Atsakyti