QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 29, 16:40)
bet sakyciau mm tai draugiskos buvo..palauke kol gimtadienis pasibaigs
o kada jau tau LP data numatyta? jetau liudna labai..kai pagalvoji kokiais tempais viskas rutuliojasi...man atmintele jau po 1 narkozes su ramentais slubcioja
vis pastebiu etatines skaitytojas, neskaitykit-junkites i musu gausu buri
beja kur ziurkyte taip ilgai?
tikiuos nieko rimto
Tai šį mėn anksčiau atsivilko ir tepliojo gana gausiai, tai bijojau, kad kaip dės per balių, tai ir nualpsiu prie svečių
Žiauriausia, kai pagalvoji, kad tik porą ciklų normaliai pagyvenau be siaubingų mm, pilvo skausmų ir kitų fintų. Bet jau toks gyvenimas. Guldo mane gruodžio 7 d. jei kokia zaraza neprisikabins ar tyrimai nebus prasti, nes paskutinis kraujo tyrimas ne itin geras. Kadangi skauda, tai noriu kuo greičiau išsioperuoti, nors atmintis mano irgi gerokai šlubčioja. Galiu anekdotus pasakoti, ką pamiršau, kada atsiminiau ir pan. Pvz., nepamenu kur sesė padėjo mano vilnones kojines ir nerandu. Reikės sesei skambint ir klaust kur nukišo, o baigiu visą spintą išknist ir vis tiek prieinu prie tos pačios išvados: MANE APVOGĖ!
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 29, 17:17)
Jamu
QUOTE(avvka @ 2011 11 29, 17:24)
As jau po gines. Laimes pilnos kelnes, cistos nerado
Turiu grazuoli foli, tad prisiminus senus gerus laikus kibsim i darbus
Super
Linkiu rast
II
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 29, 18:18)
esu pikta kaip širšė, tai gal geriau plaukiu į salą, pabūsiu kol nurimsiu, o tai dar ką prikalbėsiu paskui
Neplauk gal tu į tą salą
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 29, 21:38)
kokią gėdą apturėjau.
turiu tokį keistą įprotį klausytis garsiai muzikos ir šokti, kai nervas ima. tai parėjus namie vakarienę gaminau, viena buvau, pasileidau savo dainą, maišau puodą ir judu į taktą. dar užtraukiau priedainį savo girgždančiu balsu. Atsisuku, žiūriu stovi vyro brolis, žiuri į mane, ir juokiasi. nežinau kiek laiko ten stovėjo. Kaip gėda pasidarė
O ko tu gėdijies moteriške? Ir tau nuotaika pasitaisė, ir vyro brolį pralinksminai
QUOTE(Rute @ 2011 11 29, 22:45)
judam, stumdomės, džiuginam mamytę