Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

drakoniuko virusiukas 4u.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 29, 06:17)
drakoniuko  virusiukas  4u.gif
user posted image

Nu va,tik atejau ir is karto virusiukai puola bigsmile.gif
Man cia visai patinka blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

As jau po gines. Laimes pilnos kelnes, cistos nerado thumbup.gif clap.gif
Turiu grazuoli foli, tad prisiminus senus gerus laikus kibsim i darbus thumbup.gif thumbup.gif
Del to gelimo, sake, kad ciklo viduri tokie pagelimai kaip ir normalu. Sake, kad kartais galimas diskomfortas ciaudint ar sukosint. O kartais tie gelimai gali but visikai ir nesusije su gimda, bei kiausidem. Ir siaip juk esam gyvi organizmai mirksiukas.gif

Malvina, drasiai skiepykis nuo gripo, nes man sake, kad viskas OK.
Naujokem po 4u.gif
Lauksim ziniu is Ziurkytes unsure.gif
Papildyta:
Siguli, kaip tu? Labai laukiu ziniu is taves mirksiukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(tikius @ 2011 11 29, 17:14)
tada nuo siol as oficialiai svetys cia mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 29, 17:17)
drakoniuko  virusiukas  4u.gif
[

gaudau tooooki virusa(jau net ne virusiukas) abiejom rankytem thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(avvka @ 2011 11 29, 17:24)

Turiu grazuoli foli, tad prisiminus senus gerus laikus kibsim i darbus thumbup.gif  thumbup.gif
Del to gelimo, sake, kad ciklo viduri tokie pagelimai kaip ir normalu. Sake, kad kartais  galimas diskomfortas ciaudint ar sukosint. O kartais tie gelimai gali but visikai ir nesusije su gimda, bei kiausidem. Ir siaip juk esam gyvi organizmai mirksiukas.gif

super, kad naujienos tokios geros, dabar nieko nelauke sturmuokit meiles fronta karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 11 29, 06:24)
Sveikos,

Turiu grazuoli foli, tad prisiminus senus gerus laikus kibsim i darbus thumbup.gif  thumbup.gif
Del to gelimo, sake, kad ciklo viduri tokie pagelimai kaip ir normalu. Sake, kad kartais  galimas diskomfortas ciaudint ar sukosint. O kartais tie gelimai gali but visikai ir nesusije su gimda, bei kiausidem. Ir siaip juk esam gyvi organizmai mirksiukas.gif

Malvina, drasiai skiepykis nuo gripo, nes man sake, kad viskas OK.
Naujokem po 4u.gif
Lauksim ziniu is Ziurkytes unsure.gif
Papildyta:
Siguli, kaip tu? Labai laukiu ziniu is taves mirksiukas.gif

Smagu,kad viskas tvarkoi thumbup.gif tai itariu oi kaip kankinsi si vakara savo vyriski smileysex.gif brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 29, 16:40)
bet sakyciau mm tai draugiskos buvo..palauke kol gimtadienis pasibaigs biggrin.gif
o kada jau tau LP data numatyta? jetau liudna labai..kai pagalvoji kokiais tempais viskas rutuliojasi...man atmintele jau po 1 narkozes su ramentais slubcioja doh.gif
vis pastebiu etatines skaitytojas, neskaitykit-junkites i musu gausu buri mirksiukas.gif
beja kur ziurkyte taip ilgai? g.gif  tikiuos nieko rimto unsure.gif

Aga, idomu kaip jai sekes pas gyd, cia su tais sonu durimais taip baisu, tikiuosi jai nieko rimto, tada ir mums ramiau...

Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2011 11 29, 17:55)
Aga, idomu kaip jai sekes pas gyd, cia su tais sonu durimais taip baisu,  tikiuosi jai nieko rimto, tada ir mums ramiau...

man jau tikrai neramu darosi..visa diena ner.. g.gif na tikekimes, kad seimai vakariene daro ir del to neprisijungia... unsure.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už rūpestį. 4u.gif

Žodžiu taip niekas manes ir neapžiūrėjo doh.gif Buvau susitarus su mane operavusiu gydytoju. kol atvažiavau, man pasakė, kad jis iškviestas daryti neplanuoto sezario. pasėdėjau 35 min., palaukiau, atėjo, kita gydytoja iš skyriaus, sako einam, aš apžiūrėsiu, vedėjo dar ilgai nebus. tai atsisakiau, nes tą žiurkiasnukę pamenu nuo senų laikų, kai gulėjau su uždegimu, ir pas ją tikrintis nenorėjau schmoll.gif Tai nieko nepešus likau, nuvažiavau pas mama, pasiguodžiau, ir tik dabar grįžau namo. Skausmai jau biškį atlėgo, tai žiūrėsiu kaip bus toliau. jei ryt skaudės, važiuosiu kur nors.....

esu pikta kaip širšė, tai gal geriau plaukiu į salą, pabūsiu kol nurimsiu, o tai dar ką prikalbėsiu paskui verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 29, 18:18)
Ačiū visoms už rūpestį.  4u.gif

Žodžiu taip niekas manes ir neapžiūrėjo  doh.gif Buvau susitarus su mane operavusiu gydytoju. kol atvažiavau, man pasakė, kad jis iškviestas daryti neplanuoto sezario. pasėdėjau 35 min., palaukiau, atėjo, kita gydytoja iš skyriaus, sako einam, aš apžiūrėsiu, vedėjo dar ilgai nebus. tai atsisakiau, nes tą žiurkiasnukę pamenu nuo senų laikų, kai gulėjau su uždegimu, ir pas ją tikrintis nenorėjau  schmoll.gif Tai nieko nepešus likau, nuvažiavau pas mama, pasiguodžiau, ir tik dabar grįžau namo. Skausmai jau biškį atlėgo, tai žiūrėsiu kaip bus toliau. jei ryt skaudės, važiuosiu kur nors.....

nu bet tu gausi lupt..koks skirtumas ziurkiasnuke ar ne..bet gal geriau but buve, jei butu bent apziurejus, echo padarius...Gerai, kad bent skausmai atlego..nors tiek...nedrisk i negyvenama sala cool.gif o jei jau varysi ten, tai greit grisk,prie to paties ir kokyte prikabink tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 11 29, 18:24)
Sveikos,

Papildyta:

super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tai sekmingu darbu smileysex.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 29, 17:22)
nu bet tu gausi lupt..koks skirtumas ziurkiasnuke ar ne..bet gal geriau but buve, jei butu bent apziurejus, echo padarius...

patikėk, irmučiuk, stipčiau, o pas tą neičiau schmoll.gif jo man labai daug negero padarius.

ryt neisiu į darbą, tai jei dar nekraujuosiu, susirasiu kokia gydytoją, ir nueisiu pažiūrėti. Gal merginos kaunietės parekomenduos kokią ginę i az?
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 29, 18:49)
patikėk, irmučiuk, stipčiau, o pas tą neičiau  schmoll.gif jo man labai daug negero padarius.

na tada tyliu...nezinau juk visos situacijos..jei jau tep, tai tada gal ir gerai padarei..tik man taves gaila kad taip kankiniesi unsure.gif
Atsakyti