Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 29, 13:10)
Žiūrėsiu pas ką čia nueiti. Dabar einu namo. nes negaliu jau kentėti, sėdžiu susirietus visa  verysad.gif

eik ir gulk i lova..kokiu vaistuku nuo skausmo ikalk...jei dar negerei aisku..nu bet ir vargai su tuo skausmu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 29, 12:18)
eik ir gulk i lova..kokiu vaistuku nuo skausmo ikalk...jei dar negerei aisku..nu bet ir vargai su tuo skausmu doh.gif

jau namie 4u.gif nežinau nė ka kalt, nuo tokio skausmo. Galviju gal pas gydytoją važiuoti, nebetepa daugiau, apžiūrės.
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 29, 13:29)
jau namie  4u.gif nežinau nė ka kalt, nuo tokio skausmo. Galviju gal pas gydytoją važiuoti, nebetepa daugiau, apžiūrės.

jei tik yra galimybe-vaziuok..klausyk kiek gali kankintis.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 29, 12:36)
jei tik yra galimybe-vaziuok..klausyk kiek gali kankintis.. doh.gif

paskambinau, sakė priims. Tai lekiu
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 29, 13:39)
paskambinau, sakė priims. Tai lekiu

o pas ka leki? labai laukiam sugriztant 4u.gif kad tik padetu tas vizitas.
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 29, 12:23)
biggrin.gif prajuokinai biggrin.gif

Uoj, Kuisiuk, ne tik, kad pyle, bet dar ir pila tas prakaitas ir tas slykstus karstis doh.gif Ir galva daznai maudzia.. O ir mmm as beveik pastoviai turiu, nesibaigiancias, istisai arba tepa man arba kraujuoju doh.gif
Man taip pat liko gerti viena- paskutine pakuote thumbup.gif Jau, kaip dziaugiuosi, kaip vaikas gaves saldainiu thumbup.gif Toki dziaugsma sukelia tas zinojimas, kad nereikes daugiau tos bjaurasties gerti, kad isims spirale ir busiu AS, svari be jokiu bjauriu dalyku! rolleyes.gif

jackau, žinok, nuraminai, o tai ir man mmm neaišku kada prasideda kada baigiasi. šį ciklą dvejas apturėjau blink.gif , o tarpe jų tepliojimus doh.gif vien žo...reik tikėtis viskas bus mums čiki.aš va ryt pradedu paskutinę pakuotę, taip kad dieneles kartu skaičiuosim thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuisis: 29 lapkričio 2011 - 14:04
Sveikutės,

Dar kartelį ačiū visoms už sveikinimus 4u.gif. Šiemet gimtadienis kažkaip linksmai praėjo, nors visą laiką galvojau, kad tik nepramuštų mm per patį balių. Bet pasisekė, nes dar spėjom kitą dieną svečius išleisti, šiek tiek pailsėti ir tik grįžus iš parduotuvės prasidėjo visi endo ir mm pokštai. Dar kartą teko įsitikinti, kad tabletės nuo skausmo manęs neveikia doh.gif Tai vaikštau kaip pensininkė bobutė susilenkus ir pilvą apsikabinus ax.gif

QUOTE(Pilkos akys @ 2011 11 28, 23:33)
Iš endo fronto tai pas mane tikrai cistos, bent jau viena 2cm tai tikrai, brrr... Pusmetis po LP  blink.gif

Oi kaip negerai, bet galiu paguosti, kad man pusmečio proga bus antra LP doh.gif O ką gydytojai sako? KT geri ar kitaip gydaisi?
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2011 11 29, 15:26)
tik grįžus iš parduotuvės prasidėjo visi endo ir mm pokštai. Dar kartą teko įsitikinti, kad tabletės nuo skausmo manęs neveikia doh.gif Tai vaikštau kaip pensininkė bobutė susilenkus ir pilvą apsikabinus ax.gif
Oi kaip negerai, bet galiu paguosti, kad man pusmečio proga bus antra LP doh.gif O ką gydytojai sako? KT geri ar kitaip gydaisi?

bet sakyciau mm tai draugiskos buvo..palauke kol gimtadienis pasibaigs biggrin.gif
o kada jau tau LP data numatyta? jetau liudna labai..kai pagalvoji kokiais tempais viskas rutuliojasi...man atmintele jau po 1 narkozes su ramentais slubcioja doh.gif
vis pastebiu etatines skaitytojas, neskaitykit-junkites i musu gausu buri mirksiukas.gif
beja kur ziurkyte taip ilgai? g.gif tikiuos nieko rimto unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 29 lapkričio 2011 - 15:46
As jungciausi i Jusu buri,tik kad dar neturiu ligos patvirtinimo,tad nedristu dar jusu palatoje lovos prasytis rolleyes.gif .Siaip ginius sake,kad turiu endo kaklelyje, ir liepe pastot rolleyes.gif ,o jei nepavyks per metus tada LP verysad.gif Planuojam jau nuo liepos, taciau be jokio rezultato. Man pries mm kokias 3 dienas teplioja tai rudai,tai svieziu krauju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(<LaPeLis> @ 2011 11 29, 11:23)
uoj savanaudiškai leisiu sau tikėtis, kad nebus nieko labai rimto.. rolleyes.gif  tik va labiausiai bijau, kad kai jau sugalvosim leliaus, nutrauksiu kt ir pasirodys, kad uždelstas momentas buvo.... doh.gif

Siaip tai patariu normaliai issitirti ir per daug nedelsti.
Mano pirmoji gydytoja atkakliai tvirtino, kad man viskas yra gerai ir cistuke, kuria tuomet turejau, pati savaime isnyks be jokiu gydymu. Man tuo metu tik velavimo menesines, daugiau jokiu simptomu nebuvo, ir gydytoja net sakyciau piktokai aiskino, kodel jai "laika trukdau nerimtom problemom".
Po pusmecio pakeiciau gydytoja, nes pastaraja kazkaip nelabai emiau pasitiketi. Savo iniciatyva jau pas nauja gydytoja ejau dar karta pasitikrinti, nes kazkokia negera nuojauta turejau. Mane is karto po savaites pagulde darytis LP, nes ta maza cista uzaugo i nezmonisko dydzio darini kartu su 2-3 endo st.
Taigi, tokiu gydytoju aplaidumu pasitaiko retai, bet pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(tikius @ 2011 11 29, 17:01)
As jungciausi i Jusu buri,tik kad dar neturiu ligos patvirtinimo,tad nedristu dar jusu palatoje lovos prasytis rolleyes.gif .Siaip ginius sake,kad turiu endo kaklelyje, ir liepe pastot rolleyes.gif ,o jei nepavyks per metus tada LP verysad.gif Planuojam jau nuo liepos, taciau be jokio rezultato. Man pries mm kokias 3 dienas teplioja tai rudai,tai svieziu krauju verysad.gif

tai tada gali lankytis svecio teisem, nes palaton dar neguldom mirksiukas.gif o kai jau busi nestuke.gif tai mum vietoj saldainiu, prasom 2.gif virusiuku..nuo liepos dar visai nedaug..gal sekantys menesiukai bus vaisingi, ko ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
tada nuo siol as oficialiai svetys cia mirksiukas.gif
Atsakyti