Ziurkyte, daug balioniukų tau
Mergaitės, sakykit, o geriant KT gali cistos susiformuoti Jau antrą dieną pilvo apačią smarkokai maudžia, tai vienoj, tai kitoj vietoj, kaip per mmm. Ir nesuprantu nuo ko čia gali būti. Prieš savaitę gi echo darė, nieko, nematė blogo, arba bent nesakė. Nors bendrai sakė, kad viskas gražu
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 29, 09:53)
Labas rytas. Kokios nuotaikos? Aš taip miego noriu, kad siaubelis Reiks eit degtukų skolintis
labuka pas mane panasiai..ta naktis toookia trumpa ir seip kazkokia issiblaskius...jau susiruosiau eit, tik zvilgt veidrodin...ziuriu viena akis nepadazyta ot buciau isejus miestan,traukus zvilgsnius ir galvojus-turbut liuksiskai atrodau siandien tai va uzsivelinau, ka suplanavau nepadariau ir vistiek ramia sazine darbe geriu kava
Papildyta:
QUOTE(<LaPeLis> @ 2011 11 29, 10:37)
Sveikutės , aš pas Jus patarimo, gal šiaip nuomonių. Jau esu pasakojusi savo istoriją..
lapeli, ir man buvo panasiai..pradejus gyvent su SB, emiau gert kt, pries tai ir kol jas geriau nieko nebuvo itartino..kai nutraukiau, eme teplioti keistai pries mm ir po..is pradziu nekreipiau demesio, galvojau ai gal susitvarkys..kai tas nesiliove metus laiko, emiau sakyti savo ginei, bet kazkaip neitin suregavo..poto emiau internete skaitinetis, itariaum, kad man gali but endo...bet gyvenau toliau ramiai..kol atsirado cista ir LP buvo neisvengiama..Menoriu nei gasdint nei nieko..tiesiog patart, kaip ir kitos mergaites, kad jei jau yra itarimai, kad endo ir tepliojimai nesiliaus, tai gert KT tol kol jau planuosit leliukus..jei buciau seniau atradus SM, tai KT buciau gerus toliau..gal nebuciau daejus iki 4st...
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 29, 09:11)
nervai tai kaip pas pamišusią paauglę: arba bliaunu arba klykiu
prajuokinai
Uoj, Kuisiuk, ne tik, kad pyle, bet dar ir pila tas prakaitas ir tas slykstus karstis Ir galva daznai maudzia.. O ir mmm as beveik pastoviai turiu, nesibaigiancias, istisai arba tepa man arba kraujuoju
Man taip pat liko gerti viena- paskutine pakuote Jau, kaip dziaugiuosi, kaip vaikas gaves saldainiu Toki dziaugsma sukelia tas zinojimas, kad nereikes daugiau tos bjaurasties gerti, kad isims spirale ir busiu AS, svari be jokiu bjauriu dalyku!
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 29, 12:19)
lapeli, ir man buvo panasiai..pradejus gyvent su SB, emiau gert kt, pries tai ir kol jas geriau nieko nebuvo itartino..kai nutraukiau, eme teplioti keistai pries mm ir po..is pradziu nekreipiau demesio, galvojau ai gal susitvarkys..kai tas nesiliove metus laiko, emiau sakyti savo ginei, bet kazkaip neitin suregavo..poto emiau internete skaitinetis, itariaum, kad man gali but endo...bet gyvenau toliau ramiai..kol atsirado cista ir LP buvo neisvengiama..Menoriu nei gasdint nei nieko..tiesiog patart, kaip ir kitos mergaites, kad jei jau yra itarimai, kad endo ir tepliojimai nesiliaus, tai gert KT tol kol jau planuosit leliukus..jei buciau seniau atradus SM, tai KT buciau gerus toliau..gal nebuciau daejus iki 4st...
uoj savanaudiškai leisiu sau tikėtis, kad nebus nieko labai rimto.. tik va labiausiai bijau, kad kai jau sugalvosim leliaus, nutrauksiu kt ir pasirodys, kad uždelstas momentas buvo....
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 29, 11:19)
jei buciau seniau atradus SM, tai KT buciau gerus toliau..gal nebuciau daejus iki 4st...
KT gėriau 7 metus, metus jas dėl bandymo pastot, o bandymai truko 2 metus, išsivystė 4 stadija. Tiesa pagal požymius tikėčiau,kad pr metus tai įvyko
QUOTE(<LaPeLis> @ 2011 11 29, 12:23)
uoj savanaudiškai leisiu sau tikėtis, kad nebus nieko labai rimto.. tik va labiausiai bijau, kad kai jau sugalvosim leliaus, nutrauksiu kt ir pasirodys, kad uždelstas momentas buvo....
na gal nieko rimto ir ner...tiesog papasakojau savo atveji.. Gyvenimas tuo ir ziaurus, jog noredamas suzinoti savo sprendimu pasekmes, tiesiog turi gyvent ir laukt. jokiu stebuklingu rutuliu, kurie tai parodytu , ner..man dar gine kazkada minejo, jog teplioti gali ir del to, kad truksta kazkokio hormono..dabar jau nepamenu kokio...nebutinai del endo..
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 29, 12:31)
KT gėriau 7 metus, metus jas dėl bandymo pastot, o bandymai truko 2 metus, išsivystė 4 stadija. Tiesa pagal požymius tikėčiau,kad pr metus tai įvyko
per metus iki 4st? nezinau kaip greit pas mane progresavo, bet su tepliojimais gyvenau gal 3 metus jei ne daugiau...
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 29, 12:58)
Blyn, nebe=inau kas vyksta. Taip duria kairę kiaušidę...Rodos kad adatą storą būtų ten įkišęs, ir baksnotų. Eisiu jaučiu namučių. Nenoriu šiandien dirbti
eina sau... o tu buvai po LP pas gine, kad apziuretu?kazkaip neuzfiksavau po LP atmintis slubuoja..
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 29, 11:59)
eina sau... o tu buvai po LP pas gine, kad apziuretu?kazkaip neuzfiksavau po LP atmintis slubuoja..
ne, po LP tik 2 savaitėm praėjus pas operavusį gydytoją buvau. tada buvo dubens uždegimas.Po to manęs nieks neapžiūrėjo. Kai pas savo ginę buvau, tai ta tik išjuokė už mintis pastoti natūraliai. Apžiūrėt nežiūrėjo.
Ryte patepė biškį, bet ne juodai, kaip visad, o raudonai. dabar ramu. Pilvas išpūstas kaip balionas, kelnės neužsisega. Tai tuoj pramuš fontanai. Po mmm reiks eit kad apžiūrėtų. tik ginės neturiu. Eisiu gal pas operavusį gydytoją.
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 29, 13:04)
ne, po LP tik 2 savaitėm praėjus pas operavusį gydytoją buvau. tada buvo dubens uždegimas.Po to manęs nieks neapžiūrėjo. Kai pas savo ginę buvau, tai ta tik išjuokė už mintis pastoti natūraliai. Apžiūrėt nežiūrėjo.
Ryte patepė biškį, bet ne juodai, kaip visad, o raudonai. dabar ramu. Pilvas išpūstas kaip balionas, kelnės neužsisega. Tai tuoj pramuš fontanai. Po mmm reiks eit kad apžiūrėtų. tik ginės neturiu. Eisiu gal pas operavusį gydytoją.
ai jo...pamenu dabar visa istorija ir del uzdegimo ir apie vizita atsimenu.. O pala tu kauniete?Nenori i VK pas Visockiene nueiti? Ji ir kaune priima..tik vizitas su echo kainuoja 130..bet man tai visai patiko..neuzknisau su savo klausimais jos, labai issamiai viska papasakojo manes su 4 st neisjuoke ir sake bandykit..kiek tas bus vaisinga, pamatysim, bet bent jau vilties neatima..o kazkaip nuteikia optimistiskai.