Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 29, 10:24)
Labas rytas  4u.gif

duokit man balionų, kau pradėjo teplioti man  verysad.gif Nors ir žinojau kad šis ciklas nebus sėkmingas, liūdna vistiek  doh.gif Bet nieko, šį mėn darbuosimės vėl iš peties. Vistiek busiu antrą kartą mama. Tikrai būsiu  ax.gif

te ziurkyte user posted image, kai buna liudna, kartais padeda..Na ka, paliudim, ir vel kimbam i darbus mirksiukas.gif Tokia jau ta kasdienybe.. :)bet kadanors ji juk baigsis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(malvina @ 2011 11 29, 09:33)
aciu, tai irgi, irmuciuk oro_buckis.gif
tu saunuole pas mus - padalini visoms geros nuotaikos kasdien  smile.gif

baik.. irnesakyk.gif as cia turbut daugiausiai skundziuos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 29 lapkričio 2011 - 09:30
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 28, 21:50)
saaugos zinok s...reikalas, nes jos megsta skausmelius sukelt jei buna ax.gif

Labas rytas 4u.gif Gal siandien jau geresnes nuotaikos? ax.gif Paskaiciau apie cistas ir saaugas ir issigandau biskeli.. jei LP pries biski daugiau nei metus daryta, ir nebuvo saaugu, gali jos buti atsiradusios taip greitai? blink.gif Ir siaip sona dure, tai dabar visai bijau, penktad i VK, oi bus man..

Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 29, 09:31)
te ziurkyte user posted image

ummm. ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bėgu kavos pasidaryti prie tokių skanėstų.
Atsakyti

......ir viskas man netiko ir pastoviai mintis ir ka as su juo veikiu doh.gif zodziu...sunku but klimaksinei doh.gif kai ateis menopauze tikrai prasysiu hormonu terapijos doh.gif negana to dar ir tepa rudai jau kelinta diena doh.gif
kad funkcine tai gerai bet matyt nemaza jau tokia g.gif o kaip del tu KT ka sake? g.gif ar sake po 1 ar po 2 gert? g.gif
[/quote]

Mano mintis..ir net be klimakso..matyt sitie musu visu reikalai visgi labai didelis isbadymas abiems pusems..
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif , aš pas Jus patarimo, gal šiaip nuomonių. smile.gif Jau esu pasakojusi savo istoriją.. mirksiukas.gif

Sveikutės  norėčiau jūsų komentaro, dar kolkas nėra nustatyta ta liga, bet patvirtinimui važiuosiu į santariškes  Požymiai: nutraukusi KT(~4m. vartojau) prasidėjo nesamonės, prieš mmm tepliojimas kokias 2savaites, kada jau ta tikroji jų pirma diena nebesusigaudau, tepliojimo metu per santykius antsiranda kraujo (gan nemažai, bet paskui dingsta), skausminga bent viena diena, bet jau tokia atsakančiai..  gimdoj žaizdelė, citologinis geras, kiaušidės normoj, tik gimdos gleivinė marga..

kažkada jau buvau pro jūsų palatą nosį ikyšusi  tai va, tokios naujienos, kad nelabai iki galo ir supratau... Apsilankiau Santariškėse, darė tyrimus ir dėl LPL, tada pakartojo tyrimą dėl iki vėžinių ląstelių, ten kažkaip skystoj terpėj(nes gimdos kaklely erozija). Visu tyrimai geri, jokio uždegimo ar kažko panašaus neranda, tai pasiliko prie nuomonės, kad endometriozė. Tai ir nežinau, čia tam patikrint yra kažkokie tyrimai ar ne, nei man hormonų tikrino nieko..  sako, jei vaiku neplanuoji dar, tai KT pagersi ir viskas....  nieko nesupratau...

Man išrašė dabar pagerti 3mėn Kt, sakė stebėt kaip viskas bus ir ar pradings, o paskui vėl kreiptis ir greičiausiai dėl laparoskopijos..
Ką Jūs darytumėt? Nėštumo kolkas neplanuojam... g.gif
Čia Jums pusrytėlis mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <LaPeLis>: 29 lapkričio 2011 - 09:42
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 29, 10:31)
te ziurkyte user posted image, kai buna liudna, kartais padeda..Na ka, paliudim, ir vel kimbam i darbus mirksiukas.gif Tokia jau ta kasdienybe.. :)bet kadanors ji juk baigsis 4u.gif
Papildyta:

baik.. irnesakyk.gif as cia turbut daugiausiai skundziuos blush2.gif

thumbup.gif ir uz padrasinimus ir uz pasiskundimus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(<LaPeLis> @ 2011 11 29, 10:37)
Sveikutės 4u.gif , aš pas Jus patarimo, gal šiaip nuomonių. smile.gif  Jau esu pasakojusi savo istoriją.. mirksiukas.gif

[/size]
[size=1]

Man išrašė dabar pagerti 3mėn Kt, sakė stebėt kaip viskas bus ir ar pradings, o paskui vėl kreiptis ir greičiausiai dėl laparoskopijos..
Ką Jūs darytumėt? Nėštumo kolkas neplanuojam... g.gif

As tai siulyciau pasitarti pas toki gyd, kuris susidures su endo ir netgi LP daro.. jie vistiek zymiai geriau nusimano.. Ir nors diagnoze imanoma tik per LP, man pires tai pasake kad tikrai bus.. Kiek, beje, tau metu jei galima paklausti, nes nuo to daug kas priklauso.. Jei anksciau buciau zinojusi savo situacija, buciau nelaukusi nei dienos su leliais.. be to simptomu neaiskiu tu kazkaip daugoka.. sakyciau tie 3 men KT ir nelauk, bet gal ir is kart pasikonsultuok dar del endo ir LP..visos zinom kad KT siek tiek uzslopins ir tiek..
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2011 11 29, 10:42)
As tai siulyciau pasitarti pas toki gyd, kuris susidures su endo ir netgi LP daro.. jie vistiek zymiai geriau nusimano.. Ir nors diagnoze imanoma tik per LP, man pires tai pasake kad tikrai bus.. Kiek, beje, tau metu jei galima paklausti, nes nuo to daug kas priklauso.. Jei anksciau buciau zinojusi savo situacija, buciau nelaukusi nei dienos su leliais.. be to simptomu neaiskiu tu kazkaip daugoka.. sakyciau tie 3 men KT ir nelauk, bet gal ir is kart pasikonsultuok dar del endo ir LP..visos zinom kad KT siek tiek uzslopins ir tiek..

man 22, o dėl pasitarimo matot, reikia važiuot į Vilnių, nes esu iš miestukio mažo, o privažinėt ne taip labai ir lengva, jau reikia susiruošt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(<LaPeLis> @ 2011 11 29, 10:45)
man 22, o dėl pasitarimo matot, reikia važiuot į Vilnių, nes esu iš miestukio mažo, o privažinėt ne taip labai ir lengva, jau reikia susiruošt... g.gif

Tai tada sakyciau bandyk KT 3 men gal susireguliuos.. Mano sesei sureguliavo, ji be endo, jauna, bet per kelias KT atrinko, dabar viskas ok.. o jei bent itartu endo tai gerciau as jas tol kol leliu uzsinoresi.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2011 11 29, 10:52)
Tai tada sakyciau bandyk KT 3 men gal susireguliuos.. Mano sesei sureguliavo, ji be endo, jauna, bet per kelias KT atrinko, dabar viskas ok.. o jei bent itartu endo tai gerciau as jas tol kol leliu uzsinoresi.. 4u.gif

tai sakot, jei per tuos 3mėn pamatysiu, kad susitvarkė viskas, tada gert ir toliau iki pakol norėsim nestuke.gif
Atsakyti
Lapeli, jei pasitaisys reikalai, gali po 3mėn pabandyt nutraukti KT. Jei po nutraukimo vėl teplios tai tada arba gerti pastoviai KT iki pastojimo planuojamo, arba LP ir bandyt pastot. Nes jei endo, tai sulaukusi 30, gali paskui dar laukti iki 35 su pastojimu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 29, 11:10)
Lapeli, jei pasitaisys reikalai, gali po 3mėn pabandyt nutraukti KT. Jei po nutraukimo vėl teplios tai tada arba gerti pastoviai KT iki pastojimo planuojamo, arba LP ir bandyt pastot. Nes jei endo, tai sulaukusi 30, gali paskui dar laukti iki 35 su pastojimu.  4u.gif

supratau....bandysiu laukt mmm ir pirksiu kt... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(<LaPeLis> @ 2011 11 29, 10:15)
supratau....bandysiu laukt mmm ir pirksiu kt... unsure.gif

o ginė tau patarė kurias KT bandyt? g.gif
Atsakyti