Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(lina_vid @ 2011 11 28, 22:31)
Be to sekmadieni gavom savo vestuviu video, tai taip romantiskai pasisedejom  wub.gif  wub.gif  wub.gif

o as turiu su siuo reikalu nemaloniu atsiminimu doh.gif

pas mus vestuviu buvo 2 kompaktai tai zodziu kazkas nukosino pirmaji kompakta kur buvo gamtos, baznycia ir visi kiti grazus dalykeliai o pasiliko tik antras kompaktas kur baliavones buvo, zodziu tas musu filmuotojas doh.gif blink.gif nes jis ir pradangino doh.gif

psislepus, kad mes nestabilios psichikos db naturalu rolleyes.gif pas ka nestuke.gif o pas ka hormonu lygis lygus 0 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 28, 23:38)
pas mus vestuviu buvo 2 kompaktai tai zodziu kazkas nukosino pirmaji kompakta kur buvo gamtos, baznycia ir visi kiti grazus dalykeliai o pasiliko tik antras kompaktas kur baliavones buvo, zodziu tas musu filmuotojas doh.gif  blink.gif nes jis ir pradangino doh.gif

Nu jo, nemaloni situacija. O tai filmuotojas nebuvo issisaugojes atsarginese laikmenose? Juk viskas juosteleje turejo likti... g.gif
Bet siaip ar taip manau, visi graziausi prisiminimai lieka sirdyje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 28, 21:10)
saugok save  4u.gif

pasislepusi, zinok saugau save kiek imanydama unsure.gif As zinok save labai myliu blush2.gif Bet juk kartais ne viskas mano valioje..

O Tau daug ramybes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lina_vid @ 2011 11 28, 21:31)
Sanzile, pas kokia gyd. buvai Mazylyje, as irgi ten lankausi, bet noreciau gal savo pakeisti  g.gif

As neturiu ten "savo" gyd.,tiesiog siandien pasiskambinau ir uzsiregistravau pas betka. Tai prieme mane Z. Jackoniene. Pries beveik keturis metus lankiausi pas Kopustiene, man si gyd. patiko, bet dabar jos jau nebera (nepaklausiau kodel).
O Tu visad lankaisi Mazylyje?
Moki uz vizitus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 28 lapkričio 2011 - 22:09
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 28, 21:10)
o, mano draugė  bigsmile.gif
nugi atrodo, turėčiau skraidyti iš laimės, visiems šypsotis ir pan...
nė velnio, greičiau jau su šlepete kaip tarakoną kokį priplosiu, nei šypseną parodysiu.  doh.gif

pilvą skauda pastoviai, vis vaidenasi, kad atėjo neprašytosios... niekaip negaliu atsipalaiduoti ir džiaugtis. laukiu vizito pas gydytoją. labiau, nei aną kartą.

4u.gif

Priimkit ir mane į pikčiurnų klubą. Ir uždaras ratas: pikta, kad pikta, ir taip vis piktesnė. Jaučiu, ir man PMS... Bet šiandien pasportavau (prisiversti buvo labai sunku blush2.gif ), tai situacija taisosi. smile.gif

O man atrodo labai gerai, kad, parašius situaciją, mergaitės pataria. Ko nenori, neklausai, o minčių iš pašalies būna tikrai gerų thumbup.gif

Iš endo fronto tai pas mane tikrai cistos, bent jau viena 2cm tai tikrai, brrr... Pusmetis po LP blink.gif
Atsakyti
tuoj temele pavadinsim pikciurnu klubas biggrin.gif o man uzteko grynam ore pabimbinet, siek tiek po parduotuves ir situacija pasitaise biggrin.gif

pasigendu mimozos ir myllios g.gif seniai bematytos g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 28, 23:48)
tuoj temele pavadinsim pikciurnu klubas biggrin.gif o man uzteko grynam ore pabimbinet, siek tiek po parduotuves ir situacija pasitaise biggrin.gif

pasigendu mimozos ir myllios g.gif seniai bematytos g.gif

As ir mimozos pasigedau, bet maciau ateina paskaitineti.idomu kaip jai sekasi g.gif

O as jau rytoj lekiu pas vaising.spec ziuresim ka patars. Kazkaip sirdi neramu bet net nezinau kodel . doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 28, 23:21)
As ir mimozos pasigedau, bet maciau ateina paskaitineti.idomu kaip jai sekasi g.gif

O as jau rytoj lekiu pas vaising.spec ziuresim ka patars. Kazkaip sirdi neramu bet net nezinau kodel .  doh.gif

O gal viskas kaip tik atvirksciai bus, isgirsiu geru ziniu mirksiukas.gif ir tada galesime visos pasidziaugti kartu su Tavim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 28, 23:48)

man padeda suniukas..kai uzpuola blogos mintys, tai tas kaipmat isvaiko jas..pilni namai jo..uztat maziau laiko lieka galvoti apie gyvenima ir jo prasme.. doh.gif reik ruostis , pries darba dar i VK uzbegt recepto pasiimti..Gero ryto visoms ir skanios kavosuser posted image
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 29, 10:31)
man padeda suniukas..kai uzpuola blogos mintys, tai tas kaipmat isvaiko jas..pilni namai jo..uztat maziau laiko lieka galvoti apie gyvenima ir jo prasme.. doh.gif reik ruostis , pries darba dar i VK uzbegt recepto pasiimti..Gero ryto visoms ir skanios kavosuser posted image

aciu, tai irgi, irmuciuk oro_buckis.gif
tu saunuole pas mus - padalini visoms geros nuotaikos kasdien smile.gif
Atsakyti
Labas rytas. Kokios nuotaikos? Aš taip miego noriu, kad siaubelis doh.gif lotuliukas.gif Reiks eit degtukų skolintis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 29 lapkričio 2011 - 08:53
Labas rytas,

jau kaip jūs greit plepat..nespėju net skaityti.Sanzile, džiaugiuosi, kad cista funkcinė, tai su mmm, reik tikėtis ir pasišalins thumbup.gif

mergicos, nespasiduokit blogom mintim ir nuotaikom. anksčiau ar vėliau viskas sustoja į savo vėžes mirksiukas.gif

Sanzile, ar tave nuo KT naktim prakaitas nemušdavo? jau savaitę, savijauta kaip pas kokią klimaksinę doh.gif naktį pabundu visa šlapia nuo prakaito, ryte visada prasideda migrena. jau ant kalendoriaus pradėjau braukyti kiek čia dienų beliko...o man dar visą pakuotę sugerti reikia. šį ciklą apturėjau dvejas mėnesines doh.gif . nervai tai kaip pas pamišusią paauglę: arba bliaunu arba klykiu doh.gif

nu tik vienas geras dalykas, regis skausmai dingo, tai gal duok D ir cista bus vis dėl to pradingus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

duokit man balionų, kau pradėjo teplioti man verysad.gif Nors ir žinojau kad šis ciklas nebus sėkmingas, liūdna vistiek doh.gif Bet nieko, šį mėn darbuosimės vėl iš peties. Vistiek busiu antrą kartą mama. Tikrai būsiu ax.gif
Atsakyti