Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 24, 22:16)

Tai ka as Laurut ir kalbu.. Baisu man pas jas ir eiti! Baisu, nes nueinu ir pati save apsiziuriu, pati sau pasikomentuoju ir pati sau diagnoze nusistatau lotuliukas.gif

Atseit P.V. ja pazysta, nes atseit ji dirba Krikscioniskuose akusere. As jai pasakiau, kad gyd. siunte pas ja visais pasaliniais klausimais ir, kad ji man tures isimti spirale, tai zinok pasikiadeno, kaip vista lotuliukas.gif Sako,- tai smagu smagu, kad cia man tokia garbe.
Bijau as pas ja dabar ir eiti del tos spirales doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 24 lapkričio 2011 - 22:23
QUOTE(sanzile @ 2011 11 24, 22:22)
Tai ka as Laurut ir kalbu.. Baisu man pas jas ir eiti! Baisu, nes nueinu ir pati save apsiziuriu, pati sau pasikomentuoju ir pati sau diagnoze nusistatau lotuliukas.gif

Atseit P.V. ja pazysta, nes atseit ji dirba Krikscioniskuose akusere. As jai pasakiau, kad gyd. siunte pas ja visais pasaliniais klausimais ir, kad ji man tures isimti spirale, tai zinok pasikiadeno, kaip vista lotuliukas.gif Sako,- tai smagu smagu, kad cia man tokia garbe.
Bijau as pas ja dabar ir eiti del tos spirales doh.gif  biggrin.gif

Eina sau doh.gif tai gal ji ir yra tik akušerė, bet ne ginė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 24 lapkričio 2011 - 22:27
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 24, 22:26)
Eina sau  doh.gif  tai gal ji ir yra tik akušerė, bet ne ginė  g.gif

Tai taip iseina doh.gif lotuliukas.gif

Nu jau zinokit, nepykit, nes ir verkiu ir zvengiu cool.gif
Atsakyti
zodziu situacija juokas per asaras...o gal geriau kita gine tuo klausimu susirasti g.gif pas mane tokia pat situacija su tom diagnozem doh.gif kad tos paprastos gines isvis sakau tik tepineliam imt tinka o visa kta tai schmoll.gif as kai buvau kazkada pas paprasta gine tai ji pagalvojo, kad as studinu medicina biggrin.gif sako kiek daug zinai nieko konsultuot nereikia biggrin.gif

man seniai seniai kazkuri mergaite kazkokia gyd is mazylio siule, sake M&V klinikoj dirbo bet jau nebeatsimenu pavardes doh.gif sakiau reiks man pas ja bandyt vaiksciot, bet kad dar kolkas neprireike tai kazkaip nesigilinau perdaug i ta tema ir ieskojimus.... g.gif bet kiek atsimenu miglotai kad lyg pavarde is R raides prasideda g.gif
Atsakyti
Nuotaikai pakelti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 24, 22:40)
sako kiek daug zinai nieko konsultuot nereikia biggrin.gif

lotuliukas.gif

O man tikrai idomu, ar pvz. galima vaikscioti i Mazylio gimdymo namus pas gines? g.gif Nereikia ten moketi, nereikia siuntimo is poliklinikos?
Na, tiesiog nueini, prisirasai ir vaikscioji??
Papildyta:
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 24, 22:43)

Nu ziaurus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 24, 23:45)
lotuliukas.gif
O man tikrai idomu, ar pvz. galima vaikscioti i Mazylio gimdymo namus pas gines? g.gif Nereikia ten moketi, nereikia siuntimo is poliklinikos?
Na, tiesiog nueini, prisirasai ir vaikscioji??

ir sito taip tiksliai nzn bet man atrodo gal su siuntimu g.gif zodziu tikrai nzn g.gif idomi info butu g.gif ir gal ta gyd rast tada eitu g.gif dzin butu ir tie siuntimai, kaip nors jau su jais, bet kad nemokamai butu...man kazkas kazkada sake, kad pirmas prirasymas lyg kainuoja o paskui nekainuoja, ir siaip gimdyt ten sake laaabai gerai...tai vat info arba telefonu arba internete reikia paieskineti
g.gif

Dormeja klipukai liuks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 24 lapkričio 2011 - 22:53
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 24, 22:49)
tai vat info arba telefonu arba internete reikia paieskineti g.gif

Jo, pasiskambinsiu.

Laura, Tu medicina studijuoji lotuliukas.gif , kaip manai, cia realu, kad man liepe po dvi KT per diena gerti?? Nenuvarys manes nuo proto?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 24, 23:52)
Jo, pasiskambinsiu.
Laura, Tu medicina studijuoji lotuliukas.gif , kaip manai, cia realu, kad man liepe po dvi KT per diena gerti?? Nenuvarys manes nuo proto?? biggrin.gif

zinant kaip jos ir taip neigiamai tave veikia manau, kad tikrai nuvarys doh.gif ir as vietoj taves dar pasikonsultuociau del tu 2 KT per diena, nes neesu girdejus tokiu bajeriu doh.gif tuo labiau jei ta "gine" tau taip pasiule...beja ka tau tos 2 tabl duos? g.gif kaip ji galejo tau toki gydyma paskirt jei pati jokiu komentaru negalejo pasakyt g.gif man tai ta mintis apsurdiska atrodo doh.gif
Atsakyti
Sanzile, gal geriau neeksperimentuik su tom 2 KT per dieną cool.gif
Atsakyti
Dieve Dieve.. tai ka dabar daryt..
As jau isgeriau siandien jas dvi.

Ji man sake, kad taip cista greiciau issivalys!

Bet kokia neviltis apima, kai is taves daro marionete. As tokia bejege pasidarau ir taip saves gaileti pradedu, kad norisi prasmegti skradziai zeme.

Gal gi reikia nueiti kur nors kitur pasiziureti ar turiu as ta cista ar ne. Ir paklausiu del tu 2KT. Jeigu bus nugrybavusi, nu isdraskysiu as jai akis. Dievazi.
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 25, 00:22)
Dieve Dieve.. tai ka dabar daryt..
As jau isgeriau siandien jas dvi.

Ji man sake, kad taip cista greiciau issivalys!

Bet kokia neviltis apima, kai is taves daro marionete. As tokia bejege pasidarau ir taip saves gaileti pradedu, kad norisi prasmegti skradziai zeme.

Gal gi reikia nueiti kur nors kitur pasiziureti ar turiu as ta cista ar ne. Ir paklausiu del tu 2KT. Jeigu bus nugrybavusi, nu isdraskysiu as jai akis. Dievazi.

nu tos 2 KT per dieną, tai tiesiog didesnė hormonų dozė. įsivazduok, kad geri tabletes, kurios turi didesnį hormonų kiekį nei įprastai,pavz, kaip diane35. bet aišku nuo proto tikrai nušoksi, o ką smagu thumbup.gif thumbup.gif , juk sako protingi žmonės dažniau Alzhaimerio liga serga, tai va, o čia tau profilaktikai cool.gif
Atsakyti