Labas visoms
QUOTE(sanzile @ 2011 11 26, 19:24)
Irmuciuk, nu sorry, bet dar savo trigrasi ikisiu
Pirma. Sia seimos nelaime laikau labai rimta ir svarbia. Tiksliau laikome abu.
Antra. Vaiko norime abu! (kitais atvejais, reikia issiaiskinti ar abu sutuoktiniai nori vaiko)
Trecia. Nera zodzio- NENORIU, yra zodis- REIKIA.
Jei atsiranda bent viena abejone: vaiko nenorejimas, nesupratimas zodzio "REIKIA" reikksmes, tada taip, yra labai sunku vienai to vaikelio susilaukti.
Sioje situacijoje as neklausiu, tiesiog pasakau, kad reikia. Jei paaisketu, kad jam nereikia, nereiketu ir man.
Isdestyk visa tai ir nubegs kelnias pasiraitojes!
Beto! Jokiu budu neleisciau gerti vitaminu! Juk jums reikia realaus vaizdo, o ne "pagerinto" ar "nepagerinto" varianto.
Nu sorry, bet kazkaip be rysio..
Labiausiai is visu pasisakymu man artimiausias buvo Sanziles postas. Ir dar del paskutinio sakinio, nes MB nuo Z.Z susilauke replikos butent del to. Nes MB pastoviai gerdavo vaistukus, o menesi mazdaug pries spermograma nutrauke, ir kai pasake gyd. tai tas sako butu geriau zinoti realia situacija kaip jus gyvenat pastoviai. Tai va, laukia ketv. vizitas pas B.Z. o tada ziuresim situacija ir mastysim ka daryt.
QUOTE(malvina @ 2011 11 27, 20:49)
Lina, kur dingai, tikiuosi jau nors kiek atsigavai
Savaitgali kursinio rasymu buvau uzsiemusi, sia savaite man mokslai, laukia du egzai, tai neturiu biski laiko galvoti ka cia ir kaip daryti..
Tiesa pasakius leidziu dabar mintims ir jausmams susiguleti, po biski ramiai su vyru pasisnekam, bet dar nieko nesprendziam
Dabar rupinames savo nauju kudikiu - maza kalyte
Be to sekmadieni gavom savo vestuviu video, tai taip romantiskai pasisedejom
QUOTE(sanzile @ 2011 11 28, 13:52)
Sveikutes,
nemiegojau ir as puse nakties
Ir jauciu, kad vejas nuplese ar dali kokios sienos, ar kaminus gerai prakrete, kad iki siol niekad nesam girdeje kaimynu besikalbanciu, o siandien is visu pusiu dialogai sklinda
Begsiu siandien i Mazyli, dar pas viena gyd.
Nes niekaip neduoda ramybes ta cista- jos buvimas arba nebuvimas.
O as dabar geriu Bromkriptina pries miega, tai beveik kaip migdomieji veikia
Tai zinokit nieko negirdejau jokios audros...
Sanzile, pas kokia gyd. buvai Mazylyje, as irgi ten lankausi, bet noreciau gal savo pakeisti
Te visos po baliona, kam mmm, kam PMS, kam siaip nervai nelaiko..