Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(Amarok @ 2011 11 28, 19:58)
Pritariu..aš aną ciklą kokius 8 sugadinau  blush2.gif tai šį ciklą nusprendžiau griežtai, kad testą darysiu tik nesulaukus mm  ax.gif man taip pat sulaukti mm nera taip skausminga, kaip kad pamatyti  vieną brūkšniuką  verysad.gif

o , man tai skaudziau, kai jau sulaukiu mmm doh.gif tada jau stogas vaziuot ima, nes kai pamatau I , tai galvoju ai gal dar nerodo ir panasiai , ir vis tikiuosi , kad ... nors ir krenta BT ir tai dar tikiuos , nors tada jau sansu nera blush2.gif as jau tokia ax.gif tikiuosi iki paskutines minutes blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 27, 12:50)
Ir kas blogiausia, niekas nepadejo ir nepades, turime pereiti etapais ta nusivylima, liudesi ir skausma.
Kazkas blogo vyksta musu seimoje..

cia tai teisybe drinks_cheers.gif man kazkaip jau nebereikia zodziu tikrai bus nesijaudink, kazkaip tikrai net nejauciu perdidelio noro doh.gif blush2.gif bus bus nebus nebus...gal cia del seimyniniu santykiu g.gif bet tikrai skausmo, nusivylimo etapus ir man teko praeiti...viskas praeina skausmas irgi
QUOTE(sanzile @ 2011 11 27, 22:56)
Jei tiesiai sviesiai, tai turiu niekaip neissprendziamu problemu seimoje, o tas labai skaudina, tad per sias problemas, pamirstu nevaisingumo problemas.

oj man tai seima pastovus sunkus darbas doh.gif problemos ir dar kart problemos, galu gale uzkniso visos tos problemos ir stengiuosi nusispjaut i viska...bus kaip bus, suprantu tave tuo klausimu labai labai

QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 28, 08:53)
kažkaip pagalvojau, kad parašai apie esamą bėdą ir tuomet puola visi komentuoti....
dar su pamokslais, kurių vargu ar reikia.
juk ir taip jautiesi suš...., tai dar paskaičius komentarus, koks "lepšis" tavo diedas ir kaip tu taip leidi jam elgtis, galima dar didesnį kompleksą įsivaryti.

tam ir as pritariu, todel ir nevisad man norisi cia issikalbeti, todel, kad man norisi buti isklausytai, bet ne apkomentuotai blush2.gif
QUOTE(avvka @ 2011 11 28, 18:59)
kazkokia jautruole, isisai asarojanti pasidariau!

o as tokia pikciurna pasidariau kad neduok tu D doh.gif jau buvau ne saldainiukas, bet kas dabar per lakudra pasidariau siaubas blink.gif ir snd toks pyktis uzejo, kad nezinojau ir ka su juo daryt, gerai kad snd i darba ejau, nes jei dar butu teke namie but su MB tai galutinai uzesciau, nes visa savaitgali nesnekejom o kad ir snekejom tai skurdziai ir viskas man netiko ir pastoviai mintis ir ka as su juo veikiu doh.gif zodziu...sunku but klimaksinei doh.gif kai ateis menopauze tikrai prasysiu hormonu terapijos doh.gif negana to dar ir tepa rudai jau kelinta diena doh.gif

QUOTE(sanzile @ 2011 11 28, 19:58)

kad funkcine tai gerai bet matyt nemaza jau tokia g.gif o kaip del tu KT ka sake? g.gif ar sake po 1 ar po 2 gert? g.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 11 28, 19:59)
Sveikutes,
Vakar vakare migdziau savo maziu ir netycia pataikiau ant Dr.OZ vakarines laidos su S zenklu. Tai va ka nugirdau: lytinis potraukis tiesiogiai susijes su testosterono kiekiu organizme, kuo jo maziau, tuo mazesnis potraukis.

o kokia idomi ir naudinga info!
bet kiek zinau, ir kiti hormonai tai itakoja - tiek prolaktinas, tiek FSH, o gal ir dar kas nors g.gif
o pastojimui testosterono reikia? as jo net nesityriau g.gif
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 28, 21:51)
jau buvau ne saldainiukas, bet kas dabar per lakudra pasidariau siaubas blink.gif

oj juokingai skamba ta lakudra lotuliukas.gif
galvojau lakudra yra ta, kuri daug laka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aš ir lakudra buvau kai dphastoną gėriau. lotuliukas.gif Dabar sekantį ciklą vėl gersiu, tai vyras juokauja, kad ir jam raminančių reiks nusipirkti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 28, 19:14)
o , man tai skaudziau, kai jau sulaukiu mmm  doh.gif tada jau stogas vaziuot ima, nes kai pamatau I , tai galvoju ai gal dar nerodo ir panasiai , ir vis tikiuosi , kad ... nors ir krenta BT ir tai dar tikiuos , nors tada jau sansu nera blush2.gif  as jau tokia  ax.gif tikiuosi  iki paskutines minutes blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

aš jau nieko nesitikiu. Bus tai bus. taip kad sau pažadėjau visą šią savaitę testo nesidaryti. rolleyes.gif Ir BT negaliu matuoti, nes termometrą sudaužiau netyčia blush2.gif
Atsakyti
ziurkyte lotuliukas.gif lotuliukas.gif uzjauciu 4u.gif tada gyvenimas nepakenciamas tampa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 28, 20:07)
ziurkyte lotuliukas.gif  lotuliukas.gif uzjauciu 4u.gif tada gyvenimas nepakenciamas tampa doh.gif

o taip, tikrai nepakenčiamas lotuliukas.gif Žiauriausia, kad kliūna ir visiems aplinkiniams. bet nieko, vyras uspachajonsų pagers, pakentės. lotuliukas.gif Vardan kilnaus tikslo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 28, 19:51)

o kaip del tu KT ka sake? g.gif ar sake po 1 ar po 2 gert? g.gif

Nedidele cista- 3cm., bet sake skauda gal del to, kad ta cista apipinta saaugomis. O del tu KT net neklausiau, nes ka ten Ja varginsi biggrin.gif As ju ir taip jau negeriu irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
saaugos zinok s...reikalas, nes jos megsta skausmelius sukelt jei buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 28, 20:50)
saaugos zinok s...reikalas, nes jos megsta skausmelius sukelt jei buna ax.gif

Tai va ir pajauciu doh.gif smile.gif

Ups, nusikalbejau- ne cista saaugomis apipinta, bet kiauside. Tai ja matyt spaudzia, plesia ar da kazkaip kitaip liudina, tai ta ir skauda..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 28 lapkričio 2011 - 20:54
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 28, 19:51)
o as tokia pikciurna pasidariau kad neduok tu D :

o, mano draugė bigsmile.gif
nugi atrodo, turėčiau skraidyti iš laimės, visiems šypsotis ir pan...
nė velnio, greičiau jau su šlepete kaip tarakoną kokį priplosiu, nei šypseną parodysiu. doh.gif

pilvą skauda pastoviai, vis vaidenasi, kad atėjo neprašytosios... niekaip negaliu atsipalaiduoti ir džiaugtis. laukiu vizito pas gydytoją. labiau, nei aną kartą.

4u.gif

sanzile, žinok, man antrą operaciją ir darė vien dėl skausmų. nes cistų nebuvo. tiesiog skausmas, skausmas ir dar kartą skausmas... visur kur, visaip kaip.
iš pradžių gydė nuo gimdos uždegimo... o paskui paaiškėjo, kad jokie uždegimai, tiesiog endo atsinaujinus buvo.

saugok save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 28, 21:06)
: Ir BT negaliu matuoti, nes termometrą sudaužiau netyčia  blush2.gif

vadinasi ir nereikia blush2.gif maziau nervu kainuos gal ir as jau mesiu bet kaip uzprogramuota kiekviena ryta matuoju blush2.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

QUOTE(sanzile @ 2011 11 26, 19:24)
Irmuciuk, nu sorry, bet dar savo trigrasi ikisiu cool.gif
Pirma. Sia seimos nelaime laikau labai rimta ir svarbia. Tiksliau laikome abu.
Antra. Vaiko norime abu! (kitais atvejais, reikia issiaiskinti ar abu sutuoktiniai nori vaiko)
Trecia. Nera zodzio- NENORIU, yra zodis- REIKIA.

Jei atsiranda bent viena abejone: vaiko nenorejimas, nesupratimas zodzio "REIKIA" reikksmes, tada taip, yra labai sunku vienai to vaikelio susilaukti.

Sioje situacijoje as neklausiu, tiesiog pasakau, kad reikia. Jei paaisketu, kad jam nereikia, nereiketu ir man.

Isdestyk visa tai ir nubegs kelnias pasiraitojes! mirksiukas.gif

Beto! Jokiu budu neleisciau gerti vitaminu! Juk jums reikia realaus vaizdo, o ne "pagerinto" ar "nepagerinto" varianto.

Nu sorry, bet kazkaip be rysio..

Labiausiai is visu pasisakymu man artimiausias buvo Sanziles postas. Ir dar del paskutinio sakinio, nes MB nuo Z.Z susilauke replikos butent del to. Nes MB pastoviai gerdavo vaistukus, o menesi mazdaug pries spermograma nutrauke, ir kai pasake gyd. tai tas sako butu geriau zinoti realia situacija kaip jus gyvenat pastoviai. Tai va, laukia ketv. vizitas pas B.Z. o tada ziuresim situacija ir mastysim ka daryt.

QUOTE(malvina @ 2011 11 27, 20:49)
Lina, kur dingai, tikiuosi jau nors kiek atsigavai 4u.gif

Savaitgali kursinio rasymu buvau uzsiemusi, sia savaite man mokslai, laukia du egzai, tai neturiu biski laiko galvoti ka cia ir kaip daryti.. smile.gif Tiesa pasakius leidziu dabar mintims ir jausmams susiguleti, po biski ramiai su vyru pasisnekam, bet dar nieko nesprendziam smile.gif
Dabar rupinames savo nauju kudikiu - maza kalyte smile.gif wub.gif
Be to sekmadieni gavom savo vestuviu video, tai taip romantiskai pasisedejom wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(sanzile @ 2011 11 28, 13:52)
Sveikutes,
nemiegojau ir as puse nakties blink.gif Ir jauciu, kad vejas nuplese ar dali kokios sienos, ar kaminus gerai prakrete, kad iki siol niekad nesam girdeje kaimynu besikalbanciu, o siandien is visu pusiu dialogai sklinda lotuliukas.gif

Begsiu siandien i Mazyli, dar pas viena gyd. doh.gif Nes niekaip neduoda ramybes ta cista- jos buvimas arba nebuvimas.

O as dabar geriu Bromkriptina pries miega, tai beveik kaip migdomieji veikia biggrin.gif Tai zinokit nieko negirdejau jokios audros... lotuliukas.gif

Sanzile, pas kokia gyd. buvai Mazylyje, as irgi ten lankausi, bet noreciau gal savo pakeisti g.gif

Te visos po baliona, kam mmm, kam PMS, kam siaip nervai nelaiko.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti