Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

Sanzile, toks vaizdas, kad ir šitos dvi nelabai orientuojasi doh.gif blink.gif Nu baisu, labai baisu.... Nu žinai, toks jausmas, kaip kad pas veterinarą kokį nuėjai. Gal aš čia per žiauriai blush2.gif Bet koks išsilavinimas tų ginių doh.gif , jei jau nebeskiria stimuliacijos nuo histeroskopijos, ir kad pjūvio ieško blink.gif

Na bet jei jau ten cista pas tave, ir dar 2 žmonės tai patvirtino, kad su KT pagalba pasišalins, tai tikėkimės, kad viskas bus OK 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 28 lapkričio 2011 - 17:11
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 28, 17:37)
kepsiu kugeli ir obuoliu pyraga.. 4u.gif nors irgi nuotaikos ne prudai..bet kazka reik per iseigine nuveikt smile.gif

o kaip skaniai skamba thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 28, 18:10)
o kaip skaniai skamba thumb_yello.gif

bet kolkas dar sedziu prie kompo g.gif jo pagalba turbut nieks neissikeps... biggrin.gif jau po truputi ruosiuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 28, 16:37)
einam paieskosim kartu-gal pavyks rast mirksiukas.gif o jei ne-tai prasom i svecius-kepsiu kugeli ir obuoliu pyraga.. 4u.gif nors irgi nuotaikos ne prudai..bet kazka reik per iseigine nuveikt smile.gif

net seilė nutyso essen.gif
jau beveik susigundziau ir aš pyraga išsikepti ax.gif
na orkaitė prasta(niekas į nuomuojamus butus gerų nestato)..bet bent jau pabandysiu ką nors panašaus į obuolių pyragą susiorganizuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 11 28, 18:29)
net seilė nutyso  essen.gif
jau beveik susigundziau ir aš pyraga išsikepti  ax.gif
na orkaitė prasta(niekas į nuomuojamus butus gerų nestato)..bet bent jau pabandysiu ką nors panašaus į obuolių pyragą susiorganizuoti  ax.gif

oi mergaites gaminsim snd.. bigsmile.gif joo..pamenu kai nuomavomes, tai tokia carska orkaite turejom isduzusiu stiklu..tai ten ir mesa iskept buvo menas..
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 28, 17:32)
oi mergaites gaminsim snd.. bigsmile.gif joo..pamenu kai nuomavomes, tai tokia carska orkaite turejom isduzusiu stiklu..tai ten ir mesa iskept buvo menas..

Aš irgi panašią prieš pusmetį turėjau lotuliukas.gif ten viską kepti tikras menas buvo lotuliukas.gif dabar negaliu atsidžiaugti savo orkaite. Tik pyragū nekepu, nes pas mane niekas jų nevalgo rolleyes.gif

Draugė nelaboji kalbina testuką pasidaryti doh.gif o aš nenoriu, nes nuo to I man depresija iškart sukyla doh.gif Nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Vakar vakare migdziau savo maziu ir netycia pataikiau ant Dr.OZ vakarines laidos su S zenklu. Tai va ka nugirdau: lytinis potraukis tiesiogiai susijes su testosterono kiekiu organizme, kuo jo maziau, tuo mazesnis potraukis. Kalbejo apie maista, kuris pagelbetu pasididnt ji. Tad, pusryciams deretu valgyti avizine kose su graikiniais riesutais, per pietus jautiena, joje yra daug cinko, kuris pasak Dr.OZ'o palaiko testosterona ir neleidzia jam virsti estrogenu ( cia tai man buvo naujiena ). Uzkandziam puikiai tiktu salieras su riesutu sviestu blink.gif apsivemciau. O ka vakarienej rekomenduotu - prazioplinau doh.gif Beje ant stalo buvo padetas juodasis sokoladas tongue.gif
Tai va, ne zodzio apie riebalus, kaip kad Kazavicius liepe valgyt. Aj, jauciu pas mane vel testosteronas nulinis....kazkokia jautruole, isisai asarojanti pasidariau!
Atsakyti
Vos ne vos pasidariau valgyti doh.gif dar reikia vaiką vežti pas mama, nes atostogos jai, o taip tingiu, kad ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 11 28, 18:59)
Sveikutes,

Tai va, ne zodzio apie riebalus, kaip kad Kazavicius liepe valgyt. Aj, jauciu pas mane vel testosteronas nulinis....kazkokia jautruole, isisai asarojanti pasidariau!

viskas..velniop kugeli..privirsiu puoda avizines koses su riesutais ir tegu kabina saukstais lotuliukas.gif o seip tai teisybe...testosteronas turi itakos lu=ytiniam potraukiui ir tikiu, kad maistas itakoja tai kazkiek..Pas maniski jauciu jo mazai... g.gif
Avvka...cia daugeliui tokios nuotaikeles turbut.. g.gif faze tokia turbut..
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 28, 18:38)

Draugė nelaboji kalbina testuką pasidaryti doh.gif o aš nenoriu, nes nuo to I man depresija iškart sukyla  doh.gif Nenoriu  schmoll.gif

as siulyciau palaukt dar pora dieneliu..kam remt farmacija...nes zinau kaip skaudu pamatyt ta I..manes mm atejusios taip nesugraudina, kaip tas I pagalys.. doh.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 28, 18:05)
as siulyciau palaukt dar pora dieneliu..kam remt farmacija...nes zinau kaip skaudu pamatyt ta I..manes mm atejusios taip nesugraudina, kaip tas I pagalys.. doh.gif  gun_bandana.gif

va būtent 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aš tiek tų pagalių I atsižiūrėjus, kad ... aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 28, 17:09)
Sanzile, toks vaizdas, kad ir šitos dvi nelabai orientuojasi  doh.gif  blink.gif 

lotuliukas.gif Kazkaip juokingai pasakiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(malvina @ 2011 11 28, 17:09)
OMG, kur cia tokiu gydytoju buna? doh.gif
Tai kaip suprantu, pas tave funkcine cista?

Mazylyje buvau smile.gif Na gyd. tikrai tokia nuosirdi buvo, pagailejo manes po kelis kartus, daug sekmes linkejo, bet.. matyt toks eksponatas pas Ja pirmas doh.gif biggrin.gif
O cista, taip, funkcine. Ji susiformavo spirales deka..
Nieko, nebedaug liko, menesiukas ir tada soksiu pergales soki! bis.gif rolleyes.gif

O as esu kepiniu fane rolleyes.gif Megstu kepti pyragus, sausainius ir viska kas saaaldu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 28 lapkričio 2011 - 19:01
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 28, 19:09)
va būtent  4u.gif  4u.gif  4u.gif Aš tiek tų pagalių I atsižiūrėjus, kad ... aggressive.gif

Pritariu..aš aną ciklą kokius 8 sugadinau blush2.gif tai šį ciklą nusprendžiau griežtai, kad testą darysiu tik nesulaukus mm ax.gif man taip pat sulaukti mm nera taip skausminga, kaip kad pamatyti vieną brūkšniuką verysad.gif
Atsakyti