Sanzile, toks vaizdas, kad ir šitos dvi nelabai orientuojasi Nu baisu, labai baisu.... Nu žinai, toks jausmas, kaip kad pas veterinarą kokį nuėjai. Gal aš čia per žiauriai Bet koks išsilavinimas tų ginių , jei jau nebeskiria stimuliacijos nuo histeroskopijos, ir kad pjūvio ieško
Na bet jei jau ten cista pas tave, ir dar 2 žmonės tai patvirtino, kad su KT pagalba pasišalins, tai tikėkimės, kad viskas bus OK
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 28, 17:37)
kepsiu kugeli ir obuoliu pyraga.. nors irgi nuotaikos ne prudai..bet kazka reik per iseigine nuveikt
o kaip skaniai skamba
QUOTE(malvina @ 2011 11 28, 18:10)
o kaip skaniai skamba
bet kolkas dar sedziu prie kompo jo pagalba turbut nieks neissikeps... jau po truputi ruosiuosi
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 28, 16:37)
einam paieskosim kartu-gal pavyks rast o jei ne-tai prasom i svecius-kepsiu kugeli ir obuoliu pyraga.. nors irgi nuotaikos ne prudai..bet kazka reik per iseigine nuveikt
net seilė nutyso
jau beveik susigundziau ir aš pyraga išsikepti
na orkaitė prasta(niekas į nuomuojamus butus gerų nestato)..bet bent jau pabandysiu ką nors panašaus į obuolių pyragą susiorganizuoti
QUOTE(Amarok @ 2011 11 28, 18:29)
net seilė nutyso
na orkaitė prasta(niekas į nuomuojamus butus gerų nestato)..bet bent jau pabandysiu ką nors panašaus į obuolių pyragą susiorganizuoti
oi mergaites gaminsim snd.. joo..pamenu kai nuomavomes, tai tokia carska orkaite turejom isduzusiu stiklu..tai ten ir mesa iskept buvo menas..
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 28, 17:32)
oi mergaites gaminsim snd.. joo..pamenu kai nuomavomes, tai tokia carska orkaite turejom isduzusiu stiklu..tai ten ir mesa iskept buvo menas..
Aš irgi panašią prieš pusmetį turėjau ten viską kepti tikras menas buvo dabar negaliu atsidžiaugti savo orkaite. Tik pyragū nekepu, nes pas mane niekas jų nevalgo
Draugė nelaboji kalbina testuką pasidaryti o aš nenoriu, nes nuo to I man depresija iškart sukyla Nenoriu
Sveikutes,
Vakar vakare migdziau savo maziu ir netycia pataikiau ant Dr.OZ vakarines laidos su S zenklu. Tai va ka nugirdau: lytinis potraukis tiesiogiai susijes su testosterono kiekiu organizme, kuo jo maziau, tuo mazesnis potraukis. Kalbejo apie maista, kuris pagelbetu pasididnt ji. Tad, pusryciams deretu valgyti avizine kose su graikiniais riesutais, per pietus jautiena, joje yra daug cinko, kuris pasak Dr.OZ'o palaiko testosterona ir neleidzia jam virsti estrogenu ( cia tai man buvo naujiena ). Uzkandziam puikiai tiktu salieras su riesutu sviestu apsivemciau. O ka vakarienej rekomenduotu - prazioplinau Beje ant stalo buvo padetas juodasis sokoladas
Tai va, ne zodzio apie riebalus, kaip kad Kazavicius liepe valgyt. Aj, jauciu pas mane vel testosteronas nulinis....kazkokia jautruole, isisai asarojanti pasidariau!
Vakar vakare migdziau savo maziu ir netycia pataikiau ant Dr.OZ vakarines laidos su S zenklu. Tai va ka nugirdau: lytinis potraukis tiesiogiai susijes su testosterono kiekiu organizme, kuo jo maziau, tuo mazesnis potraukis. Kalbejo apie maista, kuris pagelbetu pasididnt ji. Tad, pusryciams deretu valgyti avizine kose su graikiniais riesutais, per pietus jautiena, joje yra daug cinko, kuris pasak Dr.OZ'o palaiko testosterona ir neleidzia jam virsti estrogenu ( cia tai man buvo naujiena ). Uzkandziam puikiai tiktu salieras su riesutu sviestu apsivemciau. O ka vakarienej rekomenduotu - prazioplinau Beje ant stalo buvo padetas juodasis sokoladas
Tai va, ne zodzio apie riebalus, kaip kad Kazavicius liepe valgyt. Aj, jauciu pas mane vel testosteronas nulinis....kazkokia jautruole, isisai asarojanti pasidariau!
QUOTE(avvka @ 2011 11 28, 18:59)
Sveikutes,
viskas..velniop kugeli..privirsiu puoda avizines koses su riesutais ir tegu kabina saukstais o seip tai teisybe...testosteronas turi itakos lu=ytiniam potraukiui ir tikiu, kad maistas itakoja tai kazkiek..Pas maniski jauciu jo mazai...
Avvka...cia daugeliui tokios nuotaikeles turbut.. faze tokia turbut..
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 28, 18:38)
Draugė nelaboji kalbina testuką pasidaryti o aš nenoriu, nes nuo to I man depresija iškart sukyla Nenoriu
as siulyciau palaukt dar pora dieneliu..kam remt farmacija...nes zinau kaip skaudu pamatyt ta I..manes mm atejusios taip nesugraudina, kaip tas I pagalys..
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 28, 18:05)
as siulyciau palaukt dar pora dieneliu..kam remt farmacija...nes zinau kaip skaudu pamatyt ta I..manes mm atejusios taip nesugraudina, kaip tas I pagalys..
va būtent Aš tiek tų pagalių I atsižiūrėjus, kad ...
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 28, 17:09)
Sanzile, toks vaizdas, kad ir šitos dvi nelabai orientuojasi
Kazkaip juokingai pasakiai
Papildyta:
QUOTE(malvina @ 2011 11 28, 17:09)
Mazylyje buvau Na gyd. tikrai tokia nuosirdi buvo, pagailejo manes po kelis kartus, daug sekmes linkejo, bet.. matyt toks eksponatas pas Ja pirmas
O cista, taip, funkcine. Ji susiformavo spirales deka..
Nieko, nebedaug liko, menesiukas ir tada soksiu pergales soki!
O as esu kepiniu fane Megstu kepti pyragus, sausainius ir viska kas saaaldu
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 28, 19:09)
va būtent Aš tiek tų pagalių I atsižiūrėjus, kad ...
Pritariu..aš aną ciklą kokius 8 sugadinau tai šį ciklą nusprendžiau griežtai, kad testą darysiu tik nesulaukus mm man taip pat sulaukti mm nera taip skausminga, kaip kad pamatyti vieną brūkšniuką