Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 28, 12:58)
na ta pasakys tik gydytojas..tikiuos kad is visu rimtumu ka tau gali rast-ras pati nerimciausia mirksiukas.gif o kada jau eini?

Eisiu 15val. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 28, 14:52)
Eisiu 15val. rolleyes.gif

tai jau bent viena pora kumstuku 15 valanda turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 28, 14:03)
tai jau bent viena pora kumstuku 15 valanda turi mirksiukas.gif

Jau spaudžiu ir aš, kaip tik po kelių minučių ax.gif
Atsakyti
Kažkur pamečiau gerą nuotaiką doh.gif tai dabar rankos nekyla nei valgyti daryti, nei tvarkytis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 28, 16:32)
Kažkur pamečiau gerą nuotaiką  doh.gif tai dabar rankos nekyla nei valgyti daryti, nei tvarkytis  blush2.gif

einam paieskosim kartu-gal pavyks rast mirksiukas.gif o jei ne-tai prasom i svecius-kepsiu kugeli ir obuoliu pyraga.. 4u.gif nors irgi nuotaikos ne prudai..bet kazka reik per iseigine nuveikt smile.gif
Atsakyti
Oi kaip norėčiau pyrago kokio, o pas mane orkaitė tai doh.gif
Kažin, ką Sanzile sužinojo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 28, 17:29)
Oi kaip norėčiau pyrago kokio, o pas mane orkaitė tai  doh.gif
Kažin, ką Sanzile sužinojo  4u.gif

jo jo..pamenu kaip as kazkada svajojau kada pagaliau turesim normalia orkaite doh.gif
aha.laukiam sanziles su naujienom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 28, 16:35)
jo jo..pamenu kaip as kazkada svajojau kada pagaliau turesim normalia orkaite doh.gif
aha.laukiam sanziles su naujienom ax.gif

Ir aš svajoju, tik neaišku, kada ta svajonė išsipildys ax.gif doh.gif Butas tai nuomojamas. Reiks duonkepėj išsikept keksą rolleyes.gif , bet vis neprisiruošiu.
Atsakyti
Labukas,
ot kokios.. net graudu, kad taip kazkas rupinasi.. cray.gif

Idomus vaizdeliai.
Nuejau pas gyd., papasakojau savo nei ilga nei trumpa istorija, o Ji kylstelejo akis i savo kolege ir po trumpos tylios pauzes, sako,- joo... cia labai idomus variantas.
Nusivede mane paziureti echo. Ziurejo dviese. Jos klausinejo, o as vis pasakojau. Histero painiojo su stimuliacijomis, stimuliacijas su histero. Nu nezinau, gal tiesiog susimaise. Bet, kai pasistebejo, kad mano pilvas neprapjautas, tai tada jau man neramu pasidare verysad.gif As Jai sakau,- Gydytoja, bet as juk Jums sakiau, kad man histeroskopija dare. Tai Ji,- aj, tai taip taip..
Galu gale Ji man pasake, kad as pati esu sau gydytoja ir Ju komentaru man net nereikia. (bet pasake ne is blogos valios, mate, kad jau daug ka suprantu)
Tai Dievuleliau Dievuleliau.. doh.gif As jau nebegaliu lotuliukas.gif

Bet vistiek gerai. Zinau tikrai, kad cista ir ji issivalys. Sake issitrauksiu visas nesamones smile.gif , nustosiu gerti KT ir viskas bus gerai smile.gif
Atsiprasau, kad su tokiu pasakojimu, bet tiesiog ejau namo ir masciau.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 28, 18:29)
Oi kaip norėčiau pyrago kokio, o pas mane orkaitė tai  doh.gif
Kažin, ką Sanzile sužinojo  4u.gif

pasigamink tingini 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 28, 18:01)
Labukas,
ot kokios.. net graudu, kad taip kazkas rupinasi.. cray.gif

Bet vistiek gerai. Zinau tikrai, kad cista ir ji issivalys. Sake issitrauksiu visas nesamones smile.gif , nustosiu gerti KT ir viskas bus gerai smile.gif
Atsiprasau, kad su tokiu pasakojimu, bet tiesiog ejau namo ir masciau.. biggrin.gif
nu bet tau ir sekasi ant tokiu profesionaliu pakliuti doh.gif labai dziaugiuosi, kad rado cista, kuri issivalys smile.gif tikekimes, kad jokiu staigmenu jin tau nepateiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 28, 19:01)
Galu gale Ji man pasake, kad as pati esu sau gydytoja ir Ju komentaru man net nereikia. (bet pasake ne is blogos valios, mate, kad jau daug ka suprantu)
Tai Dievuleliau Dievuleliau.. doh.gif As jau nebegaliu lotuliukas.gif

OMG, kur cia tokiu gydytoju buna? doh.gif
Tai kaip suprantu, pas tave funkcine cista?
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 28, 17:32)
Kažkur pamečiau gerą nuotaiką  doh.gif tai dabar rankos nekyla nei valgyti daryti, nei tvarkytis  blush2.gif

buna kartais taip verysad.gif
linkiu, kad greiciau surastum 4u.gif
Atsakyti