Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(malvina @ 2011 11 27, 18:49)
Sanzile, tikiuosi, kad arba neteisingai supratau, arba tu per stipriai issireiskei  g.gif

Malvina, gal ne taip pasakiau.. Bet gal ir taip. Noriu pasakyti, kad atsirades kitas sirdies skausmas nuramina pastaraji. Na tiesiog pirmasis nublanksta. Kaip bebutu kvaila doh.gif Jei tiesiai sviesiai, tai turiu niekaip neissprendziamu problemu seimoje, o tas labai skaudina, tad per sias problemas, pamirstu nevaisingumo problemas.
Atsakyti
kažkaip pagalvojau, kad parašai apie esamą bėdą ir tuomet puola visi komentuoti....
dar su pamokslais, kurių vargu ar reikia.
juk ir taip jautiesi suš...., tai dar paskaičius komentarus, koks "lepšis" tavo diedas ir kaip tu taip leidi jam elgtis, galima dar didesnį kompleksą įsivaryti.

nepamirškite, kad visi mes skirtingi. vieni greičiau apsipranta su mintimi, kiti lėčiau. nuo to, kad skubinsi, kelsi scenas, geriau nebus.
šeima yra amžinas darbas, turi visuose klausimuose rasti kompromisą.

atsiprašau, šįsyk nesusilaikiau. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, merginos! smile.gif)))
Nu ir naktele siandien... Taip trankesi ir dauzesi viskas, kad praktiskai be miego visai. Tik paryciais grazu sapna sapnavau : kad nescia buvau, su dideliu pilvu. jutau judesiukus, paskui gimdziau ir pagimdziau mergyte. tik juokinga buvo, kad gryzau namo su ja, o nieko neturiu, nei rubeliu, nei lovytes... galvoju, kaip cia taip nepasiruosus...smile.gif)))
Atsakyti
labas rytas 4u.gif na ir naktele..galvojau visus namus nunes...kiekvienas kampas braskejo, tarskejo doh.gif
aciu visoms uz tiek nuomoniu ir patarimu..is tikro smagu, kad kazkam tas rupi blush2.gif cia jums user posted image Amarok-sveika sugrizus is salos 4u.gif bent tiek pasitarnavau tongue.gif Dabar laukiam Kokytes su gelem ir sampanu mirksiukas.gif
Ziurkyte, man kazkokios nuojautos begioja galveleje g.gif ax.gif
Trumpai apie savo savaitgali...Kaip ir reikejo tiketis MB sekm to tyrimo nesidare..bet as nieko nesakiau..atsikelem ir puolem namus abu tvarkytis. Visa diena user posted image , poto user posted image. Zodziu diena turininga biggrin.gif o vakare zejom filma ir jis sako-pasiskambink tu ten, pakalbek del laiko sia savaite, nueisiu pasidaryti. Tai va kazkaip taip ramiai viskas gavosi..tik reik palaukt keleta dienu, nes snd user posted image lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 28 lapkričio 2011 - 10:09
Irmučiuk, nesiplėsdama pritarsiu visoms kurios rašė prieš vitaminų vartojimą, šiuo atveju taip gerai būtų TB placebo duot, nes tikrai bus oi kokie neobjektyvūs tie rezultatai ir kaip susiknisit paskui reikalus jei reiks tvarkyt, sperma iš ties kinta kas 3 mėn kažkur. MB pasidarė tyrimą pilną, rezai buvo ne kokie, mes taupumo dėlei 3mėn vartojom paprastesnius/pigesnius vitaminus (seleną, cinką, vit.E) po 3 mėn man darė LP o jis kartojo savo tyrimą, reikalai buvo oi kaip pasitaisę. Tačiau mes žinojom situaciją prieš ir po. Jei visgi MB taip bijo, tai pasakyk tegu jau laukia, bet neduok jokių vitaminų, suprantu,kad nusipirkot jau bet gal jų visai nereikia, tik galima ant sąžinės užvažiuot, kad tu palauk, jei nenori, o paskui gal ir man teks viską iš naujo, manau vyras protingas būdamas supras ką reiškia dar viena operacija. Nesusekiau iš kurio tu miesto, bet jei jau vyriškos problemos būtų tai Kaune Žilaitienė labai gera tam atvejui, NORS ji ir moteris, bet labai gerai nuteikia psichologiškai. Man labai paranku buvo, kad sakant diagnozę po LP šalia buvo MB ir girdėjo gydytojo nuomonę tiek apie spermogramos BŪTINUMĄ, tiek apie šią moterį kaip specę, tiek apie kitus urologus kaip "nelabai ko vertus". Pabaigai Žilaitienės žodžiai: "Vaikai, žinau,kad visi šie tyrimai brangūs, bet vaiką auginti bus dar brangiau. Patikėkit, namie 4 laukia" mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 28, 09:24)
tik juokinga buvo, kad gryzau namo su ja, o nieko neturiu, nei rubeliu, nei lovytes... galvoju, kaip cia taip nepasiruosus...smile.gif)))

aš prieš pastodama net keletą kartų sapnavau, kad rankose laikau vaiką (bet lyties nežinau) ir vienam sapne galvoju "gluše, o kur tą vaiką guldysi? gi nieko neturi" kitam "oi tai vaikas gal valgyt nori? o aš ir nesusipratau" Žodžiu kiekvienam sapne vis tokia žiople pasijausdavau, kad net MB sakiau kai čia bus jei net sapnuose taip nevykusiai tvarkausi doh.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi uz tave Irmuciuk, kad vyras nusprende pasidaryti tyrima! smile.gif))
Pas mane vejas isdarke visa kiema, tris vysneles nulauze. sad.gif(((
Papildyta:
nu duok dieve ir man sis sapnas ispranasaus ka gero! gal kitas ciklas pagaliau bus sekmingas!
Atsakyti
Sveikutės. Kaip greitai savaitgalis pralėkė rolleyes.gif Buvom svečiuose, vyniuko pripliumpinau, tai vakar galvą skaudėjo blush2.gif Bet jau taip seniai nebuvau gėrusi, nors ir gėrėja iš manęs tokia... irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Irmučiuk, džiaugiuosi, kad TB susiprato.
Tai pat džiugu, kas grįžo iš salos 4u.gif čia bus linksmiau, o kas negrįžo, tai laukiam 4u.gif
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 27, 11:40)
beje sveika prisijungus dormeja 4u.gif  as tave pamenu is LP skyrelio ir is planuojanciu daugiau nei metus (as ten nubegu pasiskaityi tik nerasau , bet iki siol prisimenu viena pokalbi apie lunatikavima  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai buvo juoko doze , juokiausi balsu , zinau tai liga bet mergaite taip pasakojo ...)

cool.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
O ko nerašai? mirksiukas.gif
Jooo, ten tai jau tikrai nekas tai mergaitei su jos V lunatikavimu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 28 lapkričio 2011 - 10:27
[quote=Siguliukas,2011 11 28, 11:11]
"Vaikai, žinau,kad visi šie tyrimai brangūs, bet vaiką auginti bus dar brangiau. Patikėkit, namie 4 laukia" :mirksiukas
auksiniai zodziai thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif nezinau ar man cia vienai sunkus tas pirmadienis, ar kaip, bet bent jau islindo saulute ir tikiuosi kaip bloga ora pakeicia saule, taip ir pas mus visas bus thumbup.gif Skaiciau ka raset ir matyt kadangi siandien man jau kazkokia pajautrinta diena, tai tik zliumbt norisi, nes taaip suprantu del visu tu MB eisiu, neisiu, padesiu namie, nepadesiu.. Vakar galvojau saviski gun_bandana.gif .. Ir kaip jie taip moka, viena diena nors prie zaizdos dek, kita diena galvoju ir ka as cia veikiu.. Pritariu kad reikia kompromisu, bet zinokit nereikia perzengt ribu, nes kazkuriam poste skaiciau labai teisinga minti - jiems ir po 15 metu gal gausis tie vaikai, o mums..kas cia zino.. Man vat jau antra LP ko gero reikes darytis vasari jei iki tol nesulauksiu savo stebuklo.. Kad endo pargrizo tai net neturiu abejoniu, pozymiai yra, dar sona desni duria, sake ziuresim po mm, bet jei endo cista...anksciau pas mane ju nebudavo, buvo II st...na, optimistiskai galvoti bandau ir tikiuosi kad spesiu dar iki vasario pamatyti issvajotas II juosteles.. O del sapnu - labai tikiuosi issipildys..
Ziurkyte- zinok skaiciau ir taip idomu pasidare, mes ta pacia diena ruosemes i baliu, net galvojau, kazin jokia cia drauge neraso?smile.gif
Atsakyti
Kažkur buvo skaičiuota, kad vaiko užauginimas iki 18 metų (atrodo) šeimai atsieina 40000lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2011 11 28, 11:38)
Labas rytas  4u.gif  nezinau ar man cia vienai sunkus tas pirmadienis, ar kaip, bet bent jau islindo saulute ir tikiuosi kaip bloga ora pakeicia saule, taip ir pas mus visas bus  thumbup.gif 

man ir ne pats lengviausias... doh.gif gal kad oras niurus ir pan..ir seip yra kas nervuoja...( ne MB biggrin.gif ), bet cia jau kitoj temelej reiktu guostis.. blush2.gif doh.gif
o su tais vyrais tikrai taip yra..viena diena nors dek prie zaizdos, o kita gun_bandana.gif matyt ir mes tokios esam-tik gaila kad jie neturi ST(supertetis) forumo, o tai irgi dejuotu lotuliukas.gif Kartais geriau nesigilint doh.gif
labai linkiu, kad antros LP neprireiktu ir iki vasario jau zinotum kad nestuke.gif , et vistiek anksciau ar veliau visos busim mamos. Tikiu..gal ne visom pavyks lengvai..bet..per kancias i..Teko skaityt forumus 2004 metu..kaip mergaites isgyveno tokias problemas, kaip musu..o siuo metu jau beveik visos turi net ne po viena leliuka.. wub.gif
Atsakyti
ajajai, kaip maudzia pilva. sad.gif((( pareina mano valkatos turbut...
Atsakyti