Labas rytas
nezinau ar man cia vienai sunkus tas pirmadienis, ar kaip, bet bent jau islindo saulute ir tikiuosi kaip bloga ora pakeicia saule, taip ir pas mus visas bus
Skaiciau ka raset ir matyt kadangi siandien man jau kazkokia pajautrinta diena, tai tik zliumbt norisi, nes taaip suprantu del visu tu MB eisiu, neisiu, padesiu namie, nepadesiu.. Vakar galvojau saviski
.. Ir kaip jie taip moka, viena diena nors prie zaizdos dek, kita diena galvoju ir ka as cia veikiu.. Pritariu kad reikia kompromisu, bet zinokit nereikia perzengt ribu, nes kazkuriam poste skaiciau labai teisinga minti - jiems ir po 15 metu gal gausis tie vaikai, o mums..kas cia zino.. Man vat jau antra LP ko gero reikes darytis vasari jei iki tol nesulauksiu savo stebuklo.. Kad endo pargrizo tai net neturiu abejoniu, pozymiai yra, dar sona desni duria, sake ziuresim po mm, bet jei endo cista...anksciau pas mane ju nebudavo, buvo II st...na, optimistiskai galvoti bandau ir tikiuosi kad spesiu dar iki vasario pamatyti issvajotas II juosteles.. O del sapnu - labai tikiuosi issipildys..
Ziurkyte- zinok skaiciau ir taip idomu pasidare, mes ta pacia diena ruosemes i baliu, net galvojau, kazin jokia cia drauge neraso?