QUOTE(sanzile @ 2011 11 27, 12:50)
Sheila, labai nemandagiai pasielgiau.. , bet ikisau nosi i Siaulieciu namelius Nes nujauciau del ko esi liudna..
Ir net nesupranti, kaip zinau ka isgyveni.. As jau praejau ta sunkiausia laikotarpi, kai iki skausmo sirdi skaudedavo, ka ten sirdi, jausdavau ta visu kunu. Mane cia tikriausiai irgi dauguma nuteis, bet as tuo metu, o ir dabar- esu praradusi daug draugiu. Jos gimde viena vaikeli po kito, tiesiog planuodavo menesiais, lazindavosi kuri pirma pastos, darydavo is to pramoga, o man tuo tarpu verke sirdis ir skaudejo taip, kad atrode sunku judeti.. Fiziskai nepavykdavo nuslepti savo isgyvenimu, o jos tai matydamos sakydavo,- tokia Dievo valia, jei Dievas taip skyre, matyt taip reikia..
Kaip suniukas kaukdavau is skausmo. Uzsidariau nuo visu.
Ir kas blogiausia, niekas nepadejo ir nepades, turime pereiti etapais ta nusivylima, liudesi ir skausma.
Dabar jau truputi atsitiesiau. Ir dar karta sakau, gal tai baisiai skamba, bet noredama save apsaugoti, stengiuosi tu draugiu vengti. As zinau, jos nekaltos, bet juk ir as nekalta..
Tad Sheila, tu tikriausiai supratai, kad kaip labai Tave suprantu ir palaikau
Paradoksas- norint nuslopinti viena dideli skausma, reikia susirasti kita..
Kazkas blogo vyksta musu seimoje..
Ir net nesupranti, kaip zinau ka isgyveni.. As jau praejau ta sunkiausia laikotarpi, kai iki skausmo sirdi skaudedavo, ka ten sirdi, jausdavau ta visu kunu. Mane cia tikriausiai irgi dauguma nuteis, bet as tuo metu, o ir dabar- esu praradusi daug draugiu. Jos gimde viena vaikeli po kito, tiesiog planuodavo menesiais, lazindavosi kuri pirma pastos, darydavo is to pramoga, o man tuo tarpu verke sirdis ir skaudejo taip, kad atrode sunku judeti.. Fiziskai nepavykdavo nuslepti savo isgyvenimu, o jos tai matydamos sakydavo,- tokia Dievo valia, jei Dievas taip skyre, matyt taip reikia..
Kaip suniukas kaukdavau is skausmo. Uzsidariau nuo visu.
Ir kas blogiausia, niekas nepadejo ir nepades, turime pereiti etapais ta nusivylima, liudesi ir skausma.
Dabar jau truputi atsitiesiau. Ir dar karta sakau, gal tai baisiai skamba, bet noredama save apsaugoti, stengiuosi tu draugiu vengti. As zinau, jos nekaltos, bet juk ir as nekalta..
Tad Sheila, tu tikriausiai supratai, kad kaip labai Tave suprantu ir palaikau
Paradoksas- norint nuslopinti viena dideli skausma, reikia susirasti kita..
Kazkas blogo vyksta musu seimoje..
Oi sanzile tikrai nieko tokio , kad skaitai juk jei nenoreciau, kad kas zinotu isvis nerasyciau, as ir pati daznai paskaitineju kitu postus , tikrai sunku, bet labai stengiuosi isgyventi ir i viska jau reaguoti daug ramiau ... ai geriau isgyvensiu tai viena , tikrai nenoriu, kad kazkam nuo tokiu minciu butu nemalonu...