Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(sanzile @ 2011 11 27, 12:50)
Sheila, labai nemandagiai pasielgiau.. unsure.gif , bet ikisau nosi i Siaulieciu namelius blush2.gif Nes nujauciau del ko esi liudna..
Ir net nesupranti, kaip zinau ka isgyveni.. As jau praejau ta sunkiausia laikotarpi, kai iki skausmo sirdi skaudedavo, ka ten sirdi, jausdavau ta visu kunu. Mane cia tikriausiai irgi dauguma nuteis, bet as tuo metu, o ir dabar- esu praradusi daug draugiu. Jos gimde viena vaikeli po kito, tiesiog planuodavo menesiais, lazindavosi kuri pirma pastos, darydavo is to pramoga, o man tuo tarpu verke sirdis ir skaudejo taip, kad atrode sunku judeti.. Fiziskai nepavykdavo nuslepti savo isgyvenimu, o jos tai matydamos sakydavo,- tokia Dievo valia, jei Dievas taip skyre, matyt taip reikia..
Kaip suniukas kaukdavau is skausmo. Uzsidariau nuo visu.
Ir kas blogiausia, niekas nepadejo ir nepades, turime pereiti etapais ta nusivylima, liudesi ir skausma.
Dabar jau truputi atsitiesiau. Ir dar karta sakau, gal tai baisiai skamba, bet noredama save apsaugoti, stengiuosi tu draugiu vengti. As zinau, jos nekaltos, bet juk ir as nekalta..
Tad Sheila, tu tikriausiai supratai, kad kaip labai Tave suprantu ir palaikau wub.gif
Paradoksas- norint nuslopinti viena dideli skausma, reikia susirasti kita..
Kazkas blogo vyksta musu seimoje..

Oi sanzile tikrai nieko tokio , kad skaitai juk jei nenoreciau, kad kas zinotu isvis nerasyciau, as ir pati daznai paskaitineju kitu postus blush2.gif , tikrai sunku, bet labai stengiuosi isgyventi ir i viska jau reaguoti daug ramiau ... ai geriau isgyvensiu tai viena , tikrai nenoriu, kad kazkam nuo tokiu minciu butu nemalonu... blush2.gif
Atsakyti
Laikykites mergytes ir nepasiduokit sitai zarazai, neleiskit jusu iveikti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pamenu ir as tas sunkias akimirkas kai asarodavau, o pavasari bijodavau i lauka iseiti, nes visos mamytes su vezimukais aplinkui zuja. Kovokit ir tikiu, kad savo pasieksit. thumbup.gif Paglostau dabar savo pilveli ir pasakoju maziukui kaip ilgai jo laukem, kaip ji mylim. Ir vel asaroju. wub.gif Liko kelios savaiteles ir supuosiu ta pasaulio stebukla ant ranku. wub.gif Taigi mergaites ikvepkit giliau ir pirmyn i kova. box.gif
Atsakyti
sveikos snekores 4u.gif
Irmuciuk zinau kad visos jau uzknisom tave del tu tyrimu.. sorry mazute... bet norim tau tik gero- puikiai tai zinai...
nenori piktis, nu ir dzin supikciau tavo vietoj jau juodai zinok aggressive.gif (jei geruoju neiseina), issakyciau visas savo baimes ir pegyvenimus del kiekvieno skraidymo ir del visu tyrimu, ir del lp, ir del pacios endo ir del ir del... cray.gif galu gale laikas eina, endo gali progresuot ir tavo atveju kiekvienas menuo po lp yra begalo brangus.. priminciau jam tai.. ir kol jis susitvarkys savo baimes ir norus tau gali jau prireikt ir pakartotinos lp (tfu tfu tfu ne duok Dieve aisku-cia tik pagasdinimui).bajka aisku...cia gi ne jo didenybe SPERMOGRAMA... devil.gif nu ir ka ir eisi! lithuania.gif nes REIKIA- vardan to kad galetum JAM padovanuoti maza jo kopija... o jisai tegul permasto visas savo vertybes ir prioritetus... mega_shok.gif
pasiutau pati bash.gif protest.gif
suprantu, kaip tau sunku siuo klausimu, as su tavim brangioji console.gif nenusimink bet reikia jam truputi proto ikratyt...
nepyk bet man atrodo sitoj vietoj perdaug su juo cackinies..
o su tais vitaminais bezaisdamas ziurek, kad dar bedu sau neprisidarytu, jei is tikruju ju nereik.. hipervitaminoze yra dar blogiau uz hipo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 27, 20:37)
galu gale laikas eina, endo gali progresuot ir tavo atveju kiekvienas menuo po lp yra begalo brangus.. priminciau jam tai.. ir kol jis susitvarkys savo baimes ir norus tau gali jau prireikt ir pakartotinos lp (tfu tfu tfu ne duok Dieve aisku-cia tik pagasdinimui).bajka aisku...cia gi ne jo didenybe SPERMOGRAMA...

na visai ne mano reikalas, bet 100 proc. pritariu vegelei drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2011 11 27, 13:50)
Paradoksas- norint nuslopinti viena dideli skausma, reikia susirasti kita..
Kazkas blogo vyksta musu seimoje..

Sanzile, tikiuosi, kad arba neteisingai supratau, arba tu per stipriai issireiskei g.gif

Avka, kaip tu? Nebuvai dar pas gydytoja?

Lina, kur dingai, tikiuosi jau nors kiek atsigavai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvina: 27 lapkričio 2011 - 18:51
QUOTE(malvina @ 2011 11 27, 19:49)

Avka, kaip tu? Nebuvai dar pas gydytoja?

Dar ne, antradieni varau. O jau kaip bijau... unsure.gif Bus 12cd, paziures kaip reikalai su foliais, dar ta onkocitologini paims ir siaip paplepesim. Gerai bent tiek, kad po mmm dar nebuvo sugele desinio sono ir is vis kol kas nieko nejauciu.
Vakar pasiskiepijau nuo gripo, kazi ar leis si cikla planuot leliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 11 27, 22:11)
Dar ne, antradieni varau. O jau kaip bijau... unsure.gif Bus 12cd, paziures kaip reikalai su foliais, dar ta onkocitologini paims ir siaip paplepesim. Gerai bent tiek, kad po mmm dar nebuvo sugele desinio sono ir is vis kol kas nieko nejauciu.
Vakar pasiskiepijau nuo gripo, kazi ar leis si cikla planuot leliu g.gif

tikiu, kad viskas bus gerai thumbup.gif
va del skiepu ir man idomu, nes galvoju pasiskiepyti, jei nereiketu del to praleisti ciklo g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 26, 19:05)
man irgi pikta doh.gif bet zinai nenoriu jam primest savo nuomonesm kad darykis zaraza ta spermograma rytoj ir psio:oh kazkaip ieskom varianto , kuris butu bent is toli priimtinas abiem..
hm..tai gal ir man liept jam paciam apsitvarkyti? g.gif  sakysiu nesutikai kai siuliau pagalba, dabar sukis pats..gi nenumirtu gal:oh
nes tavo patirtis rodo, kad viska moka ir sugeba patys, tik cackinasi pries mus blush2.gif  blush2.gif
aisku kad anksciau ar veliau viskas bus tik kuo puikiausiai biggrin.gif ateisim cia naujokiu apvirusuoti ax.gif

Irmuciuk, specialiai dėl tavęs grįžtu iš negyvenamos salos 4u.gif smile.gif
Žodžiu tep..mano vyras prašė pasakyti taviškiui, kad "tai" visai nebaisu ax.gif
sakė, tegu įsideda surinktą turtą su indeliu į marškinių kišenę ir veža tyrimams! Manisškis darėsi VK(pasiskambinkit ar jums priimtinu laiku ir jie galės mėginuką priimti). Tai sakė, jei taviškis nenori ten nieko sutikti, tegu anksti ryte veža. Ten nuo 8.30val dirba smile.gif
Tai gi, lenk kol jaunas mirksiukas.gif
Maniškis taip pat šiek tiek spardėsi, taip pat stvėrė vitaminus gerti..bet aš jam paaiškinau, jog mums reik realaus vaizdo, o ne pagerinto..tai gi šį penktadienį grįžo į namus jau su rezultatais smile.gif
Laikyk frontą!
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 11 27, 18:56)
Irmuciuk, specialiai dėl tavęs grįžtu iš negyvenamos salos  4u.gif  smile.gif
Žodžiu tep..mano vyras prašė pasakyti taviškiui, kad "tai" visai nebaisu  ax.gif
sakė, tegu įsideda surinktą turtą su indeliu į marškinių kišenę ir veža tyrimams! Manisškis darėsi  VK(pasiskambinkit ar jums priimtinu laiku ir jie galės mėginuką priimti). Tai sakė, jei taviškis nenori ten nieko sutikti, tegu anksti ryte veža. Ten nuo 8.30val dirba  smile.gif
Tai gi, lenk kol jaunas  mirksiukas.gif
Maniškis taip pat šiek tiek spardėsi, taip pat stvėrė vitaminus gerti..bet aš jam paaiškinau, jog mums reik realaus vaizdo, o ne pagerinto..tai gi šį penktadienį grįžo į namus jau su rezultatais  smile.gif
Laikyk frontą!

Nors as dar negryzau is savo salos , bet seku kas pas jus vyksta blush2.gif negaliu be jusu mergaites, bet kol kas dar ir sugryzti nelabai iseina doh.gif
O kadangi seku viska tai neistveriau neikisusi ir as savo trigrasio blush2.gif

Irmuciuk 4u.gif vyro turtas atsinaujina kas 72d nu +- neatsimenu tikslaus dienu skaiciaus, tai jai TB 2 menesius gers vitaminus tai jo turtas realiai pageres tik dar po 2menesiu , tai jei nori suzinoti ar vitaminai padejo prarasi vos ne puse metu , klausimas ar tu vitaminu is vis reikia g.gif dar klausimas kas tavo organizme atsitiks per tuos 6men g.gif ZIAURIAI RIZIKUOJI SAVO SVEIKATA verysad.gif
O ir siaip vaikiskai skamba 2 men pagersiu vitaminus ir jau tada eisiu tyrima darytis doh.gif galiu lazintis, kad po tu 2ju menesiu "vitaminu gerimo" tavo brangusi susigalvos dar viena kokia buta ar nebuta priezasty to tyrimo nesidaryti ax.gif
Is patirties sakau, kad kompromisu su vyru galima ieskoti buities, santykiu, laisvalaikio sprendimuose, BET NE SVEIKATOS SASAKAITA nono.gif
Be to labai tikiuosi, kad TB siandien ta tyrima pasidare, nes kitaip as pati mergaiciu padedama nutemsiu ji uz ausu i VK ir uzdarysiu kol ta tyrima priduos, taip jam ir pasakyk wink.gif biggrin.gif 4u.gif

Sorry , kad tiek cia prirasiau, bet negalejau tyleti , kai tokios nesamones vyksta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kokyte: 27 lapkričio 2011 - 21:32
ziurkyte, sveikute- matau skaitineji... kaip tavo sveikateles? kaip baliuks praejo? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vegele: 27 lapkričio 2011 - 21:32
QUOTE(kokyte @ 2011 11 27, 22:30)
Nors as dar negryzau is savo salos , bet seku kas pas jus vyksta  blush2.gif negaliu be jusu mergaites, bet kol kas dar ir sugryzti nelabai iseina  doh.gif

Kokyte 4u.gif laukiam griztancios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 27, 21:31)
ziurkyte, sveikute- matau skaitineji... kaip tavo sveikateles? kaip baliuks praejo? mirksiukas.gif

Balius labai linksmai praėjo thumbup.gif leidau sau atsipalaiduoti, ir gerai pašvęsti, nes paskutiniu metu tik palaižydavau taip sakant, su mintim, kad gal esu nėščia blush2.gif Sveikatėlė šiandien puiki, tik dienos metu buvo užėje pilvo skausmai, tokie kaip sarėmiai, spazmai...Bet greitai praėjo. man pastebiu ir seniau jei daugiau išgerdavau, tokie spazmai kitą dieną visada būdavo g.gif

Kaip tingiu ryt į darbą eiti.... doh.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 11 27, 21:30)
Nors as dar negryzau is savo salos...

Grįšk greičiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 27, 22:41)
Balius labai linksmai praėjo  thumbup.gif leidau sau atsipalaiduoti, ir gerai pašvęsti, nes paskutiniu metu tik palaižydavau taip sakant, su mintim, kad gal esu nėščia  blush2.gif Sveikatėlė šiandien puiki, tik dienos metu buvo užėje pilvo skausmai, tokie kaip sarėmiai, spazmai...Bet greitai praėjo. man pastebiu ir seniau jei daugiau išgerdavau, tokie spazmai kitą dieną visada būdavo  g.gif

Kaip tingiu ryt į darbą eiti....  doh.gif  verysad.gif
Papildyta:
Grįšk greičiau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kazkaip ne pirma diena jau tie spazmai pas tave ziuriu... g.gif man irgi nuo to viskas prasidejo... iskart po O kazkokie skausmeliai plintantys i vidine slaunie puse, o po to maudziantys spazmai kaip pries pat mm... nors iki ju daugiau nei sav buvo likus... ax.gif
Atsakyti