Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

Makiažas padarytas brunette.gif Eisiu su plaukais kovoti dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 26, 17:14)
Makiažas padarytas  brunette.gif Eisiu su plaukais kovoti dabar  lotuliukas.gif

mum nuotraukyte imesi? blush2.gif as labai pamatyt nooooooriu blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 26, 16:17)
mum nuotraukyte imesi? blush2.gif as labai pamatyt nooooooriu blink.gif  smile.gif

kai pasiruosiu, tada gal įmesiu. jei patiksiu sau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 26, 17:19)
kai pasiruosiu, tada gal įmesiu. jei patiksiu sau  lotuliukas.gif

ei..cia labai subjektyvu...tau kiek skundiesi pms..tai pagal savo simptomus pms metu sprendziu,kad yra tikymybe, jog sau gali nepatikti..bet uztat mum gali net laabai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 26, 16:27)
ei..cia labai subjektyvu...tau kiek skundiesi pms..tai pagal savo simptomus pms metu sprendziu,kad yra tikymybe, jog sau gali nepatikti..bet uztat mum gali net laabai blush2.gif

tu teisi...aš jau sau nepatinku wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 26, 17:33)
tu teisi...aš jau sau nepatinku  wacko.gif

va va..prasideda doh.gif tongue.gif ir kagi man su tavim dabar daryti???a? blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nieko, man visada taip, kai reikia kur išeiti...Psichuoju, viskas būna negerai blush2.gif Bet po pirmos šampo taurės graži sau pasidarau alc.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 26, 17:42)
Nieko, man visada taip, kai reikia kur išeiti...Psichuoju, viskas būna negerai  blush2.gif Bet po pirmos šampo taurės graži sau pasidarau  alc.gif

user posted image
te ikalk, pirma taure tavo blush2.gif dabar jau grazi? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 26, 16:44)
user posted image
te ikalk, pirma taure tavo blush2.gif  dabar jau grazi? tongue.gif

Ačiū, Irmučiuk lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tikrai geriau jau atrodau tongue.gif
Atsakyti
Sveikos. O jau pripliurpėt doh.gif Mes tai išvažiavę esam, tik perskaičiau, kad emės nepamesčiau.
Kas dar negrįžo iš negyvenamų salų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 26, 12:01)
o jūs nenorit padaryt tiesiog taip:
be jokių "lia lia", pasakot "man vizitas tada ir tada. gydytoja liepė ateiti su vyro tyrimais, tada bus aišku ką toliau su manim daryti."

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Va laba teisingai. ir apskritai, kai nepastoji, pirmiausiai tiriamas vyras 4u.gif , o jei pas jį viskas tvarkoj, tada jau moteriškė. Vyrui praktiškai tik vienas tyrimas, o mums doh.gif rolleyes.gif
Manau labai nuolaidžiauji jam g.gif 4u.gif nors žinau, ir aš taip dariau blush2.gif , bet jei jau tai ilgai tęsiasi, kiek gi jam dar to laiko reikės g.gif
Beje, o kur ruošiatės daryti spermogramą. Pvz. VK, BAK'as ar Vaisingumo centras nelabai užskaito kitur darytų spermogramų rezultatų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 26, 18:00)
Manau labai nuolaidžiauji jam  g.gif  4u.gif  nors žinau, ir aš taip dariau blush2.gif , bet jei jau tai ilgai tęsiasi, kiek gi jam dar to laiko reikės  g.gif
Beje, o kur ruošiatės daryti spermogramą. Pvz. VK, BAK'as ar Vaisingumo centras nelabai užskaito kitur darytų spermogramų rezultatų  cool.gif

oi dar neilgai hihihi.gif po LP nuejau pas M i VK, ji mane apziurejo,liepe bandyti naturaliai, sakau o vyrui spermograma gal pasidaryt reiketu? Ji-tai jei pusmeti nepastosit, tada tolimesni tyrimai..nu as kazkaip ir apsiraminau kuriam laikui...poto pradejau skaitineti SM, tai pradejau galvoti, kad tikrai reik pasidaryt, uzsiminiau MB, o jis oki, jokiu problemu..Sia sav buvau vel pasitikrinti, sikart pas V is VK, tai ji pasake, kad butina pasidaryt spermograma, tai va pasakiau saviskiui data ir issigando doh.gif as buvau suplanavus VK darytis...
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 26, 17:53)
Ačiū, Irmučiuk  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tikrai geriau jau atrodau  tongue.gif

liux tada thumbup.gif lauksim dabar user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 26, 17:08)
oi dar neilgai hihihi.gif

Tai tada gerai mirksiukas.gif 4u.gif

Ziurkyte, gero baliaus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 26 lapkričio 2011 - 17:23