QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 26, 17:14)
Makiažas padarytas Eisiu su plaukais kovoti dabar
mum nuotraukyte imesi? as labai pamatyt nooooooriu
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 26, 16:17)
mum nuotraukyte imesi? as labai pamatyt nooooooriu
kai pasiruosiu, tada gal įmesiu. jei patiksiu sau
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 26, 17:19)
kai pasiruosiu, tada gal įmesiu. jei patiksiu sau
ei..cia labai subjektyvu...tau kiek skundiesi pms..tai pagal savo simptomus pms metu sprendziu,kad yra tikymybe, jog sau gali nepatikti..bet uztat mum gali net laabai
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 26, 16:27)
ei..cia labai subjektyvu...tau kiek skundiesi pms..tai pagal savo simptomus pms metu sprendziu,kad yra tikymybe, jog sau gali nepatikti..bet uztat mum gali net laabai
tu teisi...aš jau sau nepatinku
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 26, 17:33)
tu teisi...aš jau sau nepatinku
va va..prasideda ir kagi man su tavim dabar daryti???a?
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 26, 16:44)
Ačiū, Irmučiuk Tikrai geriau jau atrodau
Sveikos. O jau pripliurpėt Mes tai išvažiavę esam, tik perskaičiau, kad emės nepamesčiau.
Kas dar negrįžo iš negyvenamų salų
Va laba teisingai. ir apskritai, kai nepastoji, pirmiausiai tiriamas vyras , o jei pas jį viskas tvarkoj, tada jau moteriškė. Vyrui praktiškai tik vienas tyrimas, o mums
Manau labai nuolaidžiauji jam nors žinau, ir aš taip dariau , bet jei jau tai ilgai tęsiasi, kiek gi jam dar to laiko reikės
Beje, o kur ruošiatės daryti spermogramą. Pvz. VK, BAK'as ar Vaisingumo centras nelabai užskaito kitur darytų spermogramų rezultatų
Kas dar negrįžo iš negyvenamų salų
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 26, 12:01)
o jūs nenorit padaryt tiesiog taip:
be jokių "lia lia", pasakot "man vizitas tada ir tada. gydytoja liepė ateiti su vyro tyrimais, tada bus aišku ką toliau su manim daryti."
be jokių "lia lia", pasakot "man vizitas tada ir tada. gydytoja liepė ateiti su vyro tyrimais, tada bus aišku ką toliau su manim daryti."
Va laba teisingai. ir apskritai, kai nepastoji, pirmiausiai tiriamas vyras , o jei pas jį viskas tvarkoj, tada jau moteriškė. Vyrui praktiškai tik vienas tyrimas, o mums
Manau labai nuolaidžiauji jam nors žinau, ir aš taip dariau , bet jei jau tai ilgai tęsiasi, kiek gi jam dar to laiko reikės
Beje, o kur ruošiatės daryti spermogramą. Pvz. VK, BAK'as ar Vaisingumo centras nelabai užskaito kitur darytų spermogramų rezultatų
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 26, 18:00)
oi dar neilgai po LP nuejau pas M i VK, ji mane apziurejo,liepe bandyti naturaliai, sakau o vyrui spermograma gal pasidaryt reiketu? Ji-tai jei pusmeti nepastosit, tada tolimesni tyrimai..nu as kazkaip ir apsiraminau kuriam laikui...poto pradejau skaitineti SM, tai pradejau galvoti, kad tikrai reik pasidaryt, uzsiminiau MB, o jis oki, jokiu problemu..Sia sav buvau vel pasitikrinti, sikart pas V is VK, tai ji pasake, kad butina pasidaryt spermograma, tai va pasakiau saviskiui data ir issigando as buvau suplanavus VK darytis...
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 26, 17:53)
Ačiū, Irmučiuk Tikrai geriau jau atrodau
liux tada lauksim dabar
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 26, 17:08)
oi dar neilgai
Tai tada gerai
Ziurkyte, gero baliaus