QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 26, 12:35)
tai tu gal labai gerai ivaldzius sita mena
***** as net bijau ir judint sita tema...sakys ko cia prikibai
zodziu jokiu tyrimu niekas ryt nesidarys
va taip ir buna...taip tai darysiuos darysiuos, o kai jau ateina konkretus laikas, tada viskas...
nu bet kaip keista , kad jis taip nenori suzinoti kas pas ji dedasi
, juk kai guleisi LP tai ir nenorejai, kad kazkokia endo rastu
, norejai kad butu viskas tvarkoj ir sulaukti geru ziniu , bet yra kaip yra, kad ir kaip skaudu butu , surmontavo ir sake kibt i darbus , na o kokie darbai , kai nezinot kas pas TB turte darosi. reikejo iskart pasakyt, kad gydytoja liepe ir jokiu lia lia . (man net LP kai dare gydytojas paklause ar sperma tirta , nes man LP dare praktiskai del kiausintakiu praeinamumo jokiu kitu pozymiu nebuvo, apie endo suzinojau gydytojo kabinete apskritai kad tokia liga yra.)na bet kokia esme gerti vitaminus juk nezinosi kas buvo pries tai ir ar jie padejo ir koki poveiki daro
aisku vitaminai nepamaisys, bet jei kai pasidarysit po keliu men suzinosit neduok D , kad ats nekokie, tai ka tada vel vitaminus gersit, o jei jie nepadeda ir rezultatas dar po keliu men bus nepakites. spirk i sikna ir tegu tik eina darytis to tyrimo juk vaiku norit abu tai ir stengtis reikia abiems, o dabar viena viska darai ...
MB buvo pasakyta , kad reikia pasidaryti , tai paskambinau uzregistravau ir pasakiau kada nueiti, jis nuejo ir ats nuleke uz keliu val pasiimti nes ir paciam labai rupejo sako gal cia pas mane viskas blogai (cia buvo kovo men) bet pas mane rado uroplazmu tad treko abiem antibiotikus gert , tad si rudeni vel pasikartojom ir jau ats siek tiek prastesni nei pirmieji. bet nera blogi, gydytoja dar patare vitamino c daugiau pagerti ir cinko (citrinu , riesutu...) bet sake visumoj tai spermos donoru gali buti. ziuresim kaip klaipeda nustatys, nes vit C geria ir siaip vyrisku vitaminu ir riesutu valgo daugiau , tai bent matysim ar kazkas padeda ar tik blogyn eina. aisku skirtingos labaratorijos ats skirsis. bet manau, kad tokia baime yra tikrai nepagrista , gal jam tiesiog geda ten nueiti ir tiek. nes MB tai ir siek tiek pradzioj maives sako, o tai kaip as ten dabar ... nu sakau kadangi pasaulyje tu pirmas toks , tai tikrai visi akis issprogdine ziures
tai susigedo ir daugiau nei zodzio nepasake
kadangi tavo stadija biski didoka tai ir tie keli men labai daug ka reiskia. as tai priversciau isistirti, o jei ats blogi tai pati gerciau KT ar ka ten reikia per ta laika, kai vyras keltu spermiuku lygi i gera puse . o dabar nezinia .gal pas ji ten viskas saunu ir nieko nereikia nei tu brangiu vitaminu nei dar ko.
Biski issipleciau, bet tikrai man kazkaip butu pikta ant vyro del tokios nepagarbos man ir pykciau ir ta parodyciau.
Bet cia as tokia , ir mano vyras zino, kad jei jau uzsispiriu, tai nieko neperkalbes juk darau abieju labui, ne tik sau.
cia tokie mano pamastymai, o kadangi mano nuotaika nekokia (mes su kokyte abi negyvenamoj saloj) tai vyrams kliuva uz tokias ju nesamones. sorry supykdyt nei vienos nenorejau .
na o mes tai kambari remontuojam tai visa pykti ir energija islieju plesydama tapetus
zinokit super
(praeita men norejau kriauses , bet si men tapetu pilnai uztenka
)
Jeigu gali apie tai svajoti, vadinasi, gali ir padaryti. Waltas Disney