Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 25, 20:09)
duphastonas skiriamas esant 1-2 st endo, jis yra progesteronas, kuris buna antroje ciklo fazeje ir tai yra antiestrogenas taigi kadangi jis yra antiestrogenas tai jo kiekio padidejimo metu mazeja estrogenas, kuriuo minta endo mirksiukas.gif tai trumpiau tariant sukelia bada endo...

Labai labai aciu!!! Tokio isaiskinimo man ir reikejo! smile.gif
Ir siaip visoms dekoju uz gerus zodzius smile.gif

Atsakyti
Maniškiui po 10 metų bendro gyvenimo kartu vis dar veikia mano nuskriaustas veidas, o jei dar ašarą pamato.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 26, 12:33)
Maniškiui po 10 metų bendro gyvenimo kartu vis dar veikia mano nuskriaustas veidas, o jei dar ašarą pamato....  lotuliukas.gif

tai tu gal labai gerai ivaldzius sita mena biggrin.gif ***** as net bijau ir judint sita tema...sakys ko cia prikibai doh.gif
zodziu jokiu tyrimu niekas ryt nesidarys
user posted image
va taip ir buna...taip tai darysiuos darysiuos, o kai jau ateina konkretus laikas, tada viskas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 26 lapkričio 2011 - 12:01
o jūs nenorit padaryt tiesiog taip:
be jokių "lia lia", pasakot "man vizitas tada ir tada. gydytoja liepė ateiti su vyro tyrimais, tada bus aišku ką toliau su manim daryti."

viskas. daugiau nė žodžio. patikėkit, kai nori tie vyrai randa patys info, kas ir kaip, ir nereikia lydėti jų.

turėtų suveikti. na, o jei diedulis nepateiks ataskaitos, tuomet galvosit ką toliau su juo.

Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 26, 13:01)
o jūs nenorit padaryt tiesiog taip:
be jokių "lia lia", pasakot "man vizitas tada ir tada. gydytoja liepė ateiti su vyro tyrimais, tada bus aišku ką toliau su manim daryti."

viskas. daugiau nė žodžio. patikėkit, kai nori tie vyrai randa patys info, kas ir kaip, ir nereikia lydėti jų.

turėtų suveikti. na, o jei diedulis nepateiks ataskaitos, tuomet galvosit ką toliau su juo.

reikejo man taip iskart daryt, kaip tu sakai be jokiu lialia...Jis neatsisako tuos tyrimus daryt,bet sako davai kokius pora men as pagersiu kokiu vitaminu, o tada jau darysiuos... doh.gif tik kas jei problemos yra, kurios vitaminais nesprendziamos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 26, 11:35)
zodziu jokiu tyrimu niekas ryt nesidarys
user posted image
va taip ir buna...taip tai darysiuos darysiuos, o kai jau ateina konkretus laikas, tada viskas...

console.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 26, 13:09)

negaliu pasakyt kaip jauciuosi..taip kaip butu paeme ir meslo kibira ant galvos uzverte..tai kas is to kad as kaip debile laksciau per gydytojus ir ieskojau galimu bedu..ai..negaliu....
Atsakyti
as irgi snd susinervinau doh.gif
vkr kazkur prabuvo kazkokiam baliuke uz vairuotoja dirbo parsirado kakur apie 1 val nakties, o ryte verte mane is lovos kept jam kiausiniene doh.gif nu blin kaip susinervinau doh.gif trankosi visur o namie ne pirsto nepajudina as ir malkas tempiu ir peciu kurenu zodziu viska atlieku kas namie darytina, o jis uodega pamezges laksto ir dar mane sokdina,nu blin subiesino blink.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 26, 12:12)
negaliu pasakyt kaip jauciuosi..taip kaip butu paeme ir meslo kibira ant galvos uzverte..tai kas is to kad as kaip debile laksciau per gydytojus ir ieskojau galimu bedu..ai..negaliu....

Mažute, man labai gaila doh.gif Įsivaizduoju kaip jautiesi... verysad.gif Kartais tie vyrai tokie mieli ir mylimi būna, bet kartais norisi juos visus iššaudyti. gun_bandana.gif

Gaila ne Vilnietė aš. doh.gif Išsitempčiau tave kur nors, šampanėliu pavaišinčiau alc.gif , kad labai neliūdėtum console.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 26, 13:21)
Mažute, man labai gaila  doh.gif Įsivaizduoju kaip jautiesi... verysad.gif Kartais tie vyrai tokie mieli ir mylimi būna, bet kartais norisi juos visus iššaudyti.  gun_bandana.gif
Gaila ne Vilnietė aš.  doh.gif Išsitempčiau tave kur nors, šampanėliu pavaišinčiau  alc.gif , kad labai neliūdėtum  console.gif

ziurkyte.. blush2.gif aciu..tikrai net sypsenele isspaudziau blush2.gif 4u.gif taigi va..toks mielas ir mylimas...nugi nenuvesiu su grandine prikabinus..jo toks sprendimas..belieka tik tiketis, kad viskas su jo turteliu oki..
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 26, 13:19)
as irgi snd susinervinau doh.gif
vkr kazkur prabuvo kazkokiam baliuke uz vairuotoja dirbo parsirado kakur apie 1 val nakties, o ryte verte mane is lovos kept jam kiausiniene doh.gif nu blin kaip susinervinau doh.gif trankosi visur o namie ne pirsto nepajudina as ir malkas tempiu ir peciu kurenu zodziu viska atlieku kas namie darytina, o jis uodega pamezges laksto ir dar mane sokdina,nu blin subiesino blink.gif

nu cia dabar.. doh.gif tai jis tau kiausiniene i lova nest turetu uz tuos bastymusis..o ne tave kelt is lovos..nu blyn ir mane sunervintu tokie bajeriukai..
te user posted image
Atsakyti
aciu uz gelyte ax.gif as irgi taip pagalvojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 26, 14:16)
aciu uz gelyte ax.gif as irgi taip pagalvojau ax.gif

ner uz ka 4u.gif gal galetum man i a.z imest nuoroda, kokius tengerus vitaminus TB geria? Kurie gerina turteli..nes su MB radom kompromisa..kad du men pageria vitaminu o tada be jokiu atsikalbinejimu einam pasidaryti tyrimus. O ka TB snd daro?
Atsakyti