Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(micefee @ 2012 02 12, 01:38)
Aš Madaros tik tonuojantį kremą su spalva esu turėjusi (mėginuką), labai patiko. Dabar laukiu parkeliaujant visos pakuotės.

Kuo būtent patiko? Aš Sarmoje žiūrinėjau, visai nieko pasirodė, bet turėjo tik tą kuris labiau į ružavumą, to geltono nebuvo... Neatsimenu pavadinimų jų smile.gif

QUOTE(Babi* @ 2012 02 12, 12:46)
Ar kas nors esate bandę šį Argital šampūną? ax.gif

Šito ne, bet kolegė kitą bandė (rožinį), tai sakė, kad galva kaip neplauta lieka.

O ir Elytė pamenu sakė, kad Argital šampūnai kaprizingi - reikia su jais mokėti galvą plauti - gerai išplakti prieš plovimą, daug muiluoti, gerai skalauti ir pan
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 02 12, 13:39)
Šito ne, bet kolegė kitą bandė (rožinį), tai sakė, kad galva kaip neplauta lieka.

O ir Elytė pamenu sakė, kad Argital šampūnai kaprizingi - reikia su jais mokėti galvą plauti - gerai išplakti prieš plovimą, daug muiluoti, gerai skalauti ir pan

Tą rožinį, jei gerai pamenu, esu ir aš bandžiusi, bet nelabai patiko, nes galvą reikėjo plaut jau kitą dieną. Dabar knieti pabandyt riebiems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 02 12, 13:39)
Kuo būtent patiko? Aš Sarmoje žiūrinėjau, visai nieko pasirodė, bet turėjo tik tą kuris labiau į ružavumą, to geltono nebuvo... Neatsimenu pavadinimų jų smile.gif

Į rūžavumą mooflower, jo ir laukiu. Man jis tinka, labai gražiai veidas atrodo, toks sveikas, švytintis. Nelabai maskuoja, prie tepant maskuokliu reikamas vietas užmaskuoju. O rudas (sunflower) man per tamsus.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2012 02 11, 22:37)
Ta Konjac kempinele man patinka  thumbup.gif  siu metu atradimas.. maciau blog'e kazkas rase, kad sausina ji oda.. nu nezinau, neisivaizduoju kaip gali sausinti kempinele oda  doh.gif  g.gif  biggrin.gif  matyt netinkamai naudoja kazkas..
Aha manau, kad kartosiu as ta kempinele, tik aisku, sia dar pribaigt reikia  biggrin.gif

Pirkai ją iš parduotuvės kur įkėlė Galadrielė nuorodą? Paprastą ar su kokiais priedais ir kiek jau laiko naudoji? 4u.gif
Atsakyti
Galadriele, o Elytė daugiau nieko apie Argital šampūnų naudojimo ypatybes nesakė? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2012 02 12, 21:04)
Pirkai ją iš parduotuvės kur įkėlė Galadrielė nuorodą? Paprastą ar su kokiais priedais ir kiek jau laiko naudoji? 4u.gif

Taip, is tos kur ikele Galadriele. Pas mane su roziniu moliu - jautriai odai. Naudoju jau gal mazdaug menesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2012 02 12, 22:04)

Aš jau nusibeždžioniavau ir nusipirkau tą kempinėlę vakar, laukiu atkeliaujant biggrin.gif

QUOTE(Babi* @ 2012 02 12, 23:56)
Galadriele, o Elytė daugiau nieko apie Argital šampūnų naudojimo ypatybes nesakė? blush2.gif

Ne, sakė tik tiek, kiek parašiau. Aš labai ir neklausinėjau, nes po tokių neigiamų atsiliepimų nebenoriu jų bandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 12, 11:46)
Ar kas nors esate bandę šį Argital šampūną? ax.gif

Aš šį turiu ir naudoju pakaitomis su kitais šampūnais. Buvau skaičiusi Argital temoje, kad buvo kam riebino plaukus, tai baisu buvo, kad ir man taip nebūtų, bet man tai tinka. Ir nesiriebaluoja plaukai greičiau nei kad įprastai. O plaunu aš juos kas antrą dieną, tai tiek ir atlaiko ir dar net papurina šiek tiek plaukus, kaip kad aš mėgstu. Aišku, reiktų dar jį nuolatos naudojant išbandyt, gal tada riebint pradėtų g.gif Bet jei tas šampūnas elgtųsi ir toliau taip, kaip kad elgėsi iki šiol, būtų kartojamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 02 13, 09:37)
Aš jau nusibeždžioniavau ir nusipirkau tą kempinėlę vakar, laukiu atkeliaujant biggrin.gif

is to pacio www? man rodo, kad jos nera sandely lens.gif paziurejau, kad kitu yra, jamsiu pabandymui bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lelyte: 13 vasario 2012 - 11:35
QUOTE(*Lelyte @ 2012 02 13, 13:34)
is to pacio www? man rodo, kad jos nera sandely lens.gif paziurejau, kad kitu yra, jamsiu pabandymui bigsmile.gif

Taip, iš to paties. Tai juk įvairių rūšių jų ten yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti