QUOTE(apčy @ 2012 01 28, 21:43)
Iš natūralių kvepalų esu uosčius Acorelle, Kvapų namų kvepalus, turiu įsigijus Labio Centifolia ir Pacifica kvepalus. Nei vieni nepaliko didesnio įspūdžio, tai daugiau 'mono' kvapai ir laikosi gana trumpai.
Aš turiu KN kietus Egipto kvepalus - kvapas
Tik kas laikosi labai neilgai ir užuodžiu tik aš pati, bet labai smagu darbe riešą pasitepti ir vis pauostyti karts nuo karto - nuotaiką kelią ne tas žodis
O Pacifica uosčiau, tai man labai jau riebios konsistencijos pasirodė ir kvapai įkyrūs, nemalonūs ir labai saldūs, primena oro gaiviklius
QUOTE(Basari'a @ 2012 01 28, 22:00)
o jis toks labiau saldus?
o iš jų kokie butų tokie gaivesni su trupučių saldumu?
kažkaip pagal aprašą atrodo neblogi turėtų būti Lotus ir orchideja
Rožių tai kvepia tokiom kokybiškom, puikiom rožėm, o ne kokiu chemikaliniu
fufliaku.
Arbatos yra labai lengvučiai, kvapas toks neįkyrus, švelnus, tikrai primena arbatą
Miško uoga ir citrusiniai tai čia jau mėgėjui, nes kvapai man nepatiko - gana tiksliai atkartoja pavadinimą ir šiaip nelabai man toks kvapas.
Pamenu įsiminė gintarinis kvapas, tačiau vanilė reikalą pagadino, nes šiaip nesu vanilės kvapo mėgėja.
O gaivesni su trupučio saldumo tai ir būtų citrusiniai turbūt arba kviečių su migdolais, bet kviečių su migdolais turi tokį įdomų prieskonį - man jis labai patinka, nes yra to kvapo
vinis, tačiau čia irgi skonio reikalas.
Orchidėjos man nepatiko, bendradarbė turėjo juos, tai pamenu sakė, kad sunaudojo namams kvėpinti, nes ant savęs nemėgo to kvapo.
O šiaip Violey pamenu mokamų mėginukų būdavo ir BeautyFly atrodo turėjo, tik ne visų kvapų
www.kinokadras.ltGeras kinas, įdomūs faktai, kino aprašai ir pasiūlymai ką žiūrėti kai norisi kažko ypatingo