Šiandien pagaliau parėjo prekės iš violey, jau daug ka ir išbandžiau
Sante pieštukas-šešėlis: nuvylė, tikėjausi intensyvesnės-ryškesnės spalvos, bet dažo pakankamai blankiai.
Dr.chauschka pudra: na nelabai maskuoja, bet veido spalva tikrai sulygina, pagyvina.
Dr.chauschka lūpų blizgis : nu kvapelis tai tikrai savotiškas bet šiaip tai nenuvylė. labai natūraliai atrodo, o man tokie labiausiai
Lavera rožių kondicionierius: įspudžio visai nepaliko, bent man net nesulyginsi su Sante Briliant care
Logona Tropic kūno svietsas: geras daiktas. o kaip ji geriau tepti ant drėgno kūno ar jokio skirtumo nėra labai?
Kiti pirkinukai laukia būti išbandyti dar
Negaliu atsidžiaugti Druide lūpų pieštuku. Nerealus. Geriausias iš kada nors turėtų
QUOTE(Cinside @ 2012 01 26, 19:30)
Negaliu atsidžiaugti Druide lūpų pieštuku. Nerealus. Geriausias iš kada nors turėtų
O man kaip tik labai nepatiko tepesi smulkiais gumuliukais, sunkiai, krito tie gumuliukai Riebus tik, tai ziemai gerai, bet neilgam- greit nusitrina jis...
Straipsnis apie Terre dOc kosmetiką
Atrodo visai gražiai
Atrodo visai gražiai
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 01 26, 21:02)
O man kaip tik labai nepatiko tepesi smulkiais gumuliukais, sunkiai, krito tie gumuliukai Riebus tik, tai ziemai gerai, bet neilgam- greit nusitrina jis...
Iš pradžių tai jis švelnios konsistensijos. Bet pasinešiojus vasarą, susigumuliavo. Bet ir kiti taip pat, tai "nurašau" tai tiesiog aplinkos veiksniams.
Jis man nerealus tiek žiemą, tiek vasarą. Taip nei vienas lūpų nedrėkina. Aš tepu nakčiai, tai atsikeliu sveikom lūpom
labas vakaras merginos
nors jau visi metai, kaip perejau prie naturalios kosmetikos dar labai daznai plaukioju pasirinkimo juroje
turiu pakankamai problematiska oda, issiplete, isryskeje kapiliarai, paraude skruostai (kuperoze) o ant slaunu tai is vis zemelapiai ka naudojate? kaip stiprinate kapiliarus?
pradejau daryti aliejaus valyma, (su ricinos ir jojobos) gal vis del to nereiktu?
oda pas mane riebi, bet dabar klaikiai issausejusi, sakyciau kremas labiau tinka negu aliejus..
nors jau visi metai, kaip perejau prie naturalios kosmetikos dar labai daznai plaukioju pasirinkimo juroje
turiu pakankamai problematiska oda, issiplete, isryskeje kapiliarai, paraude skruostai (kuperoze) o ant slaunu tai is vis zemelapiai ka naudojate? kaip stiprinate kapiliarus?
pradejau daryti aliejaus valyma, (su ricinos ir jojobos) gal vis del to nereiktu?
oda pas mane riebi, bet dabar klaikiai issausejusi, sakyciau kremas labiau tinka negu aliejus..
QUOTE(Galadrielė @ 2012 01 26, 10:53)
Turiu tokį. Kvapas gana instensyvus, bet skanus ir greitai nugaruoja. Labai neblogai fiksuoja, laikosi visą dieną. Kas man svarbiausia plaukų lake, tai nekietina plaukų ir man nuo jo neniežti galvos
Laveros lakas dar smagus
QUOTE(Cinside @ 2012 01 26, 22:11)
Iš pradžių tai jis švelnios konsistensijos. Bet pasinešiojus vasarą, susigumuliavo. Bet ir kiti taip pat, tai "nurašau" tai tiesiog aplinkos veiksniams.
Jis man nerealus tiek žiemą, tiek vasarą. Taip nei vienas lūpų nedrėkina. Aš tepu nakčiai, tai atsikeliu sveikom lūpom
O aš nuo pradžių įsivaizdavau, kad kalbat apie dekoratyvinį lūpų pieštuką Tai kaip keistai turėjo man viskas skambėti toliau
QUOTE(Etama @ 2012 01 27, 00:21)
Laveros lakas dar smagus
Norėjau pirkti Laveros, bet Biotekoje buvo tik putos, tai paėmiau šitą ir nenusivyliau Kitas bus arba toks pat arba Lavera
QUOTE(Galadrielė @ 2012 01 27, 09:34)
Norėjau pirkti Laveros, bet Biotekoje buvo tik putos, tai paėmiau šitą ir nenusivyliau Kitas bus arba toks pat arba Lavera
O taip jaučiasi visos Lavera produkcijos stygius?
Papildyta:
Beje, vėl ploviau galvą su tuo Eubiona šampūnu. Šįkart stipriai padidinau kiekį ir rezultatas žymiai geresnis Tik va plaukai trumpučiai, o šampūno taip daug susinaudoja
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 27, 15:24)
O taip jaučiasi visos Lavera produkcijos stygius?
Man tai pasijautė, nes visi taškai, kuriuose pirkdavau Laverą išsipardavė ir nebeprekiauja. Dabar Lavera liko tik Damodaroj ir Maximose turbūt. Internetu BeautyFly prekiauja žinau.
QUOTE(Galadrielė @ 2012 01 26, 22:10)
man labai patinka sis gamintojas turiu biria mineraline pudra, lupu blizgi, bandziau tusa mineraline sakyciau geriausia kokia esu bndziusi ar turejusi, jei nenukonkuruos jos Philip Martin's manau bus kartojama.... dar labai noreciau skysta pudryte isbandyti nes Youtube yra video tai matosi kad gerai maskuojanti, tik nerandu kur nusipirkti visur ispirkta