QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 26, 09:29)
Labas rytas
Gal galėtumėt kokį laką plaukams parekomenduoti geresnės sudėties? Nors turbūt iš lako daug natūralumo tikėtis neverta...?
Beje, šiek tiek įspūdžių apie
Eubiona šampūną su beržų ir alyvuogių lapais. Naudoju apie mėnesį, tai pirmas porą savaičių jis man visai patiko, o dabar gi plaukai išplauti atrodo labai keistai - lyg vis dar riebaluoti, priploti. Niekaip nepasakytum, kad prieš kokias dvi valandas galva plauta
O mano vienas iš esminių reikalavimų geram šampūnui, kad po plovimo plaukai liktų purūs, turėtų apimties. Nes manieji šiaip jau linkę būti tokie prisiploję... Tai va, gal čia aš ką nors ne taip daryti pradėjau? Šiaip truputį šampūno kiekį sumažinau, gal neišplauna taip, kaip turėtų
Bandysiu dar paeksperimentuoti...
o man jis labai tinka, pradžioje pirkau mažą buteliuką, dabar baigiu sunaudoti didelį, bet irgi norėčiau kažko kito pabandyti. Iki to esu naudoju, Logona, Alverde. Tai praktiškai pinigai išmesti, nes tik po kartą išsiploviau. tai vėlgi bijau, kad kažką bandysiu ir netiks, nes pinigai nesimėto. O daviau Eubonos kolegei pabandyti, jai nepatiko, sakė plaukai mazutu sutepti buvo