QUOTE(shemsa @ 2012 01 23, 12:02)
o kaip tau weledos tas losjonas?gali aprasyt placiau ir koks tavo odos tipas?
QUOTE(micefee @ 2012 01 23, 12:24)
Galadriele, man irgi įdomu, apie tą Weleda losjoną. Kur jį pirkai? Pirmą kartą tokį girdžiu. Kaip naudoji Argital šveitiklį-kaukę?
Taip, su šiltu. Gal bandykit dėti vos drugną, ne tokį karštą...
Taip, su šiltu. Gal bandykit dėti vos drugną, ne tokį karštą...
Mano oda jautri, mišri. Skruostai sausesni, T zona riebesnė, bet daugiau normali nei riebi. Losjoną pirkau ŽŽ, kainavo atrodo 45Lt. Apie losjoną esu rašiusi anksčiau - stebuklų nedaro, bet ir padėties negadina Sausiaodėms gali sausinti, nes kai riebiau patepu skruostus, jaučiu tempimą. Šiaip man ramiau, kai turiu kažkokią tokią priemonę, tai tepu kai kažkas išdygsta. Poveikis sakyčiau labiausiai matomas tame, kad kiek apmalšina paraudimus, vadinasi mažina tą uždegiminį procesą, o daugiau tai net nežinau...
Argital šveitiklį tai naudoju iškaitinusi veidą arba duše, vonioj ir pan. Užtepu, pamasažuoju kaip šveitiklį, tada palieku kokioms 10min kaip kaukę ir masažuodama sukamaisiais judesiais nuplaunu vėl kaip šveitiklį.
QUOTE(Spurgita @ 2012 01 23, 13:02)
O jums nuo veido valymo aliejumi nesikemša poros? Aš pasidariau mišinį pagla rekomendacijas riebiai odai, po mėnesio laiko, jau pati pastebėjau, kad poros labai užsikimšo ir po to pasipylė pūlingi spuogai. Mečiau valymą aliejumi, kaip ir viskas tvarkosi, be to buvau pas kosmetologę, tai ir ji sakė, kad poros užsikimšusios.
Vat todėl aš ir mečiau tuos valymus, nes iš pradžių nebuvo jokio poveikio, paskui inkštirai nerealiai gerai išsivalė, o paskui viskas užsikimšo dar labiau negu buvo prieš tai