QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 24, 23:50)
Sveikos, siandien buvau pesiotis antakiu ir kosmetologe pamacius spuogelius ant mano veido, patare pavalyt veida medetku tinktura, kaip su toniku vakarais. Pagooglinau, tai jo, radau toki buda. Ka manot
?
Jo vaistinese yra.
Viena draugė labai gyrė medetkų tinktūrą, jai problemą išsprendė visiškai. Na bet čia klausimas, nuo ko spuogeliai kyla.
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2011 11 25, 11:33)
Aš kartais valau veidą medetkų tinktūra, apramina odą, tik perspėju kad kartu ir labai ją sausina. Dar naudoju mėtų tinktūrą, ja tepu pavienius giluminius spuogelius, tikrai padeda greičiau su jais susitvarkyti
Ernesin, o iš kur gavote mėtų tinktūros?
Apie tokią pirmąkart girdžiu.
Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 11 25, 20:46)
Numeris vienas, kai dygsta spuogai-"ragai"
momentaliai padeda
ir siaip tuos kitus, stambesnius, spuogus greitai "paima"
O kas čia tokius stebuklus daro? Gal kažką praleidau, bet taip ir nesupratau
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2011 11 25, 00:12)
Koks aliejus ar jų mišinys būtų efektyviausias kovojant su spuogais (pavieniais) ir dėmelėmis? Žinau, kad giria jojobos ir salierų EA, taip pat tamanų/puiklapių. Pasidalinkite patirtimi
Aš galiu papasakoti apie tamanus. Pirkau su mintimi, kad tepsiu veidą, nes taip pat turiu šią problemą. Na ir tepiau. Poros tiesiog akyse kimšosi ir pridygo tiek bjaurybių, kiek dar gyvenime nesu turėjusi. Nutraukus viskas po truputį grįžo į savo vietas. Viso veido juo nebetepčiau (taip dariau pradžioj - pirma papurškiu hidroliatu ir patepu keliais lašais tamanų). Bet merginos jį giria dėl to, kaip gydo dėmeles. Iš tiesų tamanai turi geras regeneracines savybes ir padeda odai atsinaujinti. Manau, ant dėmelių jie labai tikrų. Dabar aš pati tamanais tepu randelius ant kojos ir rankos. Galiu pasakyti, kad poveikį taip pat matau, nors vienas randelis jau net ir įsisenėjęs buvo.